Bildirim
!!! KABLO NET SABİT IP YÜZÜNDEN MYNET SOHBET'E GİREMİYORUM !!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
proxi kullan yakında tt de sabit ip ye geçecek -
kablo internet hakkında herşey konusunu incele. orda nasıl deiştirildii yazıyor. -
Komut ekranından ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını dene ama her santral bu yolla ip değişimine izin vermez. Kesin çözüm olarak 4440126'yı arayıp ip adresini değiştirt. -
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
proxi kullan yakında tt de sabit ip ye geçecek
kaynak?
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sumak
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
proxi kullan yakında tt de sabit ip ye geçecek
kaynak?
Duyum -
Bildiğim kadarıyla modeme reset atıp,modem ayarlarını yeniden yüklenmesi durumunda ip adresi değişiyor.Budan kesin eminim. -
quote:
Orjinalden alıntı: PRAVADALI
Bildiğim kadarıyla modeme reset atıp,modem ayarlarını yeniden yüklenmesi durumunda ip adresi değişiyor.Budan kesin eminim.
o adsl de geçerli kablo internette santralden direkt sabit ip alınır. -
Alınmaz, sadece kiralanır. Kira süresi 1 gündür. Süre bitiminde modem kapalı olur ve başka bir MAC ID'ye atanırsa değişik IP verilir modeminizin MAC ID'si için. Değişmezse bu saydıklarım gerçekleşene kadar sabit kalır... -
Ben ipconfig/release yazıp,ardından ağ bağlantı özelliklerinden elle ip atayarak değiştirebiliyorum.Genelde de ya elle verdiğim ip,ya da ona yakın bir ip veriyorlar.Ama /renew komutuyla olmuyor,elle atayıp bağlantı sağlandıktan sonra tekrar otomatiğe döndürünce yeni ip alıyor.Bir de böyle deneyin isterseniz. -
başlat çalıştırdan cmd yazıp enterla daha sonra çıkan komut satırına ipconfig /release yazıp enterla modemin elektiriğini kes tekrar bağla. ip değişmiş olmalı. en azından ben öyle değiştirebiliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi
başlat çalıştırdan cmd yazıp enterla daha sonra çıkan komut satırına ipconfig /release yazıp enterla modemin elektiriğini kes tekrar bağla. ip değişmiş olmalı. en azından ben öyle değiştirebiliyorum.
kablo internette rapidden sınırlamayı kaldırırmı ?
ip degisikligi olurmu -
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
Alınmaz, sadece kiralanır. Kira süresi 1 gündür. Süre bitiminde modem kapalı olur ve başka bir MAC ID'ye atanırsa değişik IP verilir modeminizin MAC ID'si için. Değişmezse bu saydıklarım gerçekleşene kadar sabit kalır...
Hepsi dogru, yanlıs hatırlamıyorsam su adımları ızledıgın zaman yenı bır ıp adresı alabılıyordun:
1. Kablo modemının fısını cek
2. Wındows un network ayarlarından ethernet kartının mac ıdsını manuel olarak gır
3. Kablo modemının fısını gerı tak.
Eger ethernet kartının mac ıdsını basarı ıle degıstırebıldıysen yenı ıp almıs olman gerekıyor, kablonet kullandıgım zaman ıcerısınde bu yontemı kullandım ve ıse yaradı, umarım senınde ısıne yarar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X