Şimdi Ara

KABLO MODEM+ROUTER=WIRELESS BAGLANTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
7
Favori
108.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kablosuz modem değil router alacaksınız. router ın wan girişine kablo modeminizden eternet kablosuzyla bağlantı yapacaksınız hepsi bu
  • USB den bağlayabilmek için driver ı yüklemeniz gerekli,aynısından bende de var.
  • net master wds300n aldım bağlantı bi sorun yok fakat wıreless şifre koyamıyorum. modemin arayüzüne girdim fakat. şifre girmeden bağlantı oluyor. yardımcı olursanız sevinirim. herkesin bayramını kutlarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk_27

    net master wds300n aldım bağlantı bi sorun yok fakat wıreless şifre koyamıyorum. modemin arayüzüne girdim fakat. şifre girmeden bağlantı oluyor. yardımcı olursanız sevinirim. herkesin bayramını kutlarım.


    Hangi wireless'a WDS300 N ye koyamıyorsanız wireless da security diye bir bölüm var orayı tıklayın orda Disabled olandan wpa2 yi seçip alta şifreyi yazın reboot edip şifreyi koyduğunu göreceksiniz.
  • arkadaşlar,
    motorola SB5101 kablo modemim var ve bunu kablosuz modem haline getirmek istiyorum.
    sanırım bir access point almam lazım değil mi?
    hangi marka ve model tavsiye edersiniz ?

    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theodret

    arkadaşlar,
    motorola SB5101 kablo modemim var ve bunu kablosuz modem haline getirmek istiyorum.
    sanırım bir access point almam lazım değil mi?
    hangi marka ve model tavsiye edersiniz ?

    teşekkürler

    Ben Netmaster CXC-150 modem + Netmaster WDS-840 Ap Router kullanıyorum ve 3 bilgisayara sorunsuz bağlanıyorum. Netmasteri tavsiye ederim, sebep teknik servisi bence iyi, daha önce alıp bir yıl kullandığım router arızalandı gönderdim onardılar bir ay sonra tekrar arızalandı ( arıza iki üç saat ara ile internetten düşme, restart yapınca tekrar bağlanıyordu) tekrar gönderdim yenisi ile değiştirdiler.
  • arkadaşlar bendede linksys wrt54gc var ben sorunsuz bağlanıyorum fakat modemden direk bağlanınca hızım 8 mbit linksys den bağlanınca 1mbite kadar düşüyor acaba bi ayarla yüksiltilirmi yoksa wrt54gc v2 8mbiti desteklemiyomu...?
  • alone_chief ile aynı sorunu yaşıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • Ben de dün kablonete geçtim.Netmaster cxc-150 var,ondan nete nbaşlanıyorum,ancak elimdeki Lynksis E3000'ün ip'si 192.168.0.1 ve çnceki zyxel ADSL modemin ip'si 192.168.1.1 idi,sorun yoktu,fakat cxc'nin web arayüzüne giremiyorum,bunun ip'si nedi olabilir,onu bulsam e3000'nün ip'sini ayarlıcam ama olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.amon

    Ben de dün kablonete geçtim.Netmaster cxc-150 var,ondan nete nbaşlanıyorum,ancak elimdeki Lynksis E3000'ün ip'si 192.168.0.1 ve çnceki zyxel ADSL modemin ip'si 192.168.1.1 idi,sorun yoktu,fakat cxc'nin web arayüzüne giremiyorum,bunun ip'si nedi olabilir,onu bulsam e3000'nün ip'sini ayarlıcam ama olmadı.

    192.168.100.1 ip'si ve parolası " cable "
  • Teşekkürler,akşama bakarım.Bir de şunu sorayım;netmasterın ip'sini ne,lynksis router e3000'ün ip'sini ne yapayım,dün gece routerdan net açmadı da,şimdi de işteyim,akşama sabırszılanıyorum da.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 yıldır kablolu uydunet i sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Modem kablosuz olduğundan iphone üzerinden internete girebilmek için geçeici ağ oluşturuyordum. İpad aldım bu yöntem ile oluşturduğum ağa giremedi. Bende bir router alıp modeme bağlarsam çözüme ulaşırım diye düşündüm. Elimde Pozitek marka uydunetin kendisinin verdiği modem var. Birde tılgın 1311 model numaralı router aldım 2 el. Pozitekten gelen kabloyu tılgına bağlıyorum kabul etmiyor. Tılgın açıkken bilgisayar ağı görüyor ama internete girmiyor. Lütfen bana bir çözüm yolu gösterin. ilginize şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
  • merhaba
    netmaster cxc-150 uydunet modemi speedtouch 546 4 ethernet portlu kablolu modem ile iki bilgisayara ıp almak istiyorum. ancak birisi bağlandığında diğeri bağlanmıyor. modemin arayüzünden dhcp yi kapattım. ne yapmam lazım
    speedtouch 546 modemin ıp adresi 10.0.0.138
    modemin özellikleri
  • kablonet de mac kontrol varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat07_1905

    merhaba
    netmaster cxc-150 uydunet modemi speedtouch 546 4 ethernet portlu kablolu modem ile iki bilgisayara ıp almak istiyorum. ancak birisi bağlandığında diğeri bağlanmıyor. modemin arayüzünden dhcp yi kapattım. ne yapmam lazım
    speedtouch 546 modemin ıp adresi 10.0.0.138
    modemin özellikleri


    http://www.connectify.me/ adresindeki programı wifi donanımı olan bilgisayarınıza kurun bu bilgisayardan linkteki program yardımıyla hotspot yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirolcay -- 19 Ocak 2012; 9:16:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkanizmit

    kablonet de mac kontrol varmı?

    mac kontrol yok.
    uydunet modemin usb girişinden masaüstü bilgisayarı, ethernet girişinden de laptopu bağladım. ikiside ıp aldı ve sorunsuz giriyor internete. amacım uydunet modemi 4 portlu adsl modeme bağlayıp, 2 pc ve dreambox kullanmak
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51724078/tm.htm

    Bu konudaki resimli anlatımı birebir yapmama rağmen, kablosuz internet çalışıyorken masaüstü pc mi kablolu olarak çalıştıramıyorum. Acaba nerde hata yapıyorum ? Üstelik modem ve router marka ve modeli de aynı .
  • fiberoptik airteis modm aldım lan ile 47lw570s tv ye baglanamıyorum nasıl baglanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bconan -- 11 Mart 2012; 21:10:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimurat07

    Wireless ADSL modeminiz varsa routera boşuna para vermeyin.
    NetmasterCXC150 + Airties RT205 ADSL modemle 2 bilgisayar nete giriyoruz.

    biri bunu bana izah edebilirmi ? Tp link modemim ve Netmaster CXC150 modemim var nasıl kablosuza çevirebilirim
  • Arkadaşlar Merhaba,

    3Mbit'e kadar sınırsız paketi ile bu modemde Docis2.0 olduğu için sıkıntı yaşarmıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.