Bildirim
Kablo internette icq connect olmuyo neden ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ip değiştir:) -
YAw aynı şey bende de oldu. Anlamadım nedenini. Şimdi kolayını buldum go.icq.com. -
en güzeli.. şaka maka daha önce forumdan biri de aynı sorundan muzdaripti; kablonette mi problem bilemiyorum. her defasında tel açıp ip deiştiriyomuş. rumuzunu hatuırlayamadım. -
Kablo tüm ip nolarını değiştirdi bununla birlikte böyle bir problemde oldu. Şu an girilmiyor icqya. Girmek istiyorsan proxy den bağlanacaksın ya da go.icq.com -
arkadaşlar biraz daha detaylandırsanız
nedir bu go.ip. ... filan !?!?
naapmam lazım -
Bazen girebiliyorum, bazen giremiyorum şansa kalmış. Oldukça sorunlu. Girince kopma olmuyor ama. Dün gece saatlerce bağlıydım. Geçer herhalde. -
go.icq.com webden olan icq. -
benim yeni bağlayacaklar bendede sorun olacakmı? -
Tabiki. Sorun tüm kablo bağlantılarda. Telekom düzeltmediği sürece sorun da devam edecektir. -
yaa bende de öle bir sorun var , bende go.icq.com u kullanıyorum bi kaç gundur ama anlamadığım dava diğer herşey çalışıyor. kazaa,msn messenger ,net meeting. Ne alaka sadece icq çalışmıyor anlıyabilmiş değlim. Peki icq ya proxy serverı yazsak diorum bileniniz var mı proxy ayarları nedir kabloda? Bu arada bir soru daha kablonete sizler hangi şirketle bağlısınız herkes ultratv mi? -
ICQ'nun sol alt köşedeki Main'den menüyü tıklayın,
"Preferences" seçeneğini seçin,
"Connections" seçeneğini tıklayın
"Server tab"ında
"Host" karşılığında "login.icq.com",
"Port" karşılığında "443",
"Proxy settings" bölümünde "Using Firewall" ve altında "Using Proxy" ve
"Proxy" yazılı pencerede "HTTPS" seçilmiş olmalı.
"Keep Connection Alive" seçeneği de seçilmiş olmalı.
Firewall Tab'da
"HTTPS" seçili olmalı
"Host" karşılığında "proxy.ttnet.net.tr"
"Port" karşılığında "8080" yazınız
"Use proxy to resolve hostnames" seçilmiş olmalıdır -
host : cache.bt.net
port : 3128
lobenzo nun mesajına ek olarak.. ; ttnet in proxy si bağlanmadığı zaman bunu da kullanabilirsiniz.. -
Lobenzo teşekkür. Söylediklerin sorunu çözdü. -
haydaa bende çözülmedi ama :(((( -
İski neden go.icq.com kullanmıyorsun sorunu çözene kadar. -
Ehe. Aynı sorun gene başladı :( -
Bende sorun evvelsi gün ve dün öğlene kadar sürdü. Dünden beri sorun kalmadı. -
CrazYSS'in soyledigini deneyin biraz geç bağlanıyor ama bende su an çalışmaya başladı yinede aramızda bişeyler yapıp bu sorunu ttnete iletmek lazım düzeltsinler bu sorunu hepimiz aynı anda yuklenirsek sanırım daha etkili olcaktır. -
Linguist,
öyle yapıyorum ama tatmin etmiyor beni :)
standartlarımın düşmesi her zaman sinir etmiştir beni !
Benzer içerikler
- ram cache 3
- patriot ram alınır mı
- psu önerisi
- izoly bilgisayar alınır mı
- kasa önerisi
- rtx 5090 fiyat
- en iyi ekran kartı
- dlss nedir
- 5060 ti
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X