Bildirim
KABLO İNTERNET ARIZA MI VAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim Aralık ayı içerisinde ilk defa oldu. Son 2 gündür rezalet. Toplam 7-8 saat offline olduğum oldu. yer Ankara -
Bazı bölgeler gerçekten çok kötü. Bu bölgelerde kablo internet kullanmak akıl karı değil. İyi olan bölgelerde sorun yok. Örneğin İstanbul/Rahmanlar -
quote:
Orjinalden alıntı: Pred4toR
benim Aralık ayı içerisinde ilk defa oldu. Son 2 gündür rezalet. Toplam 7-8 saat offline olduğum oldu. yer Ankara
Bende Ankaradayım 2 gündür sistem de güncelleme var -
Sanki aynı şey ADSL için geçerli değil. engunaydin ADSL kesintisiz derken acaba yarın kesilmeyeceğinin garantisini mi veriyordu yukarıda yazdığıyla? Kablo internet de ADSL de yarın ne olacağı belli olmayan bağlantı tipleridir, bunda hemfikiriz sanırım. O zaman kablo interente söylediklerinizi ADSL'e, ADSL'e söylediklerinizi de kablo internete söyleme hakkınız var.
"Bir arkadaş bölge dedi, yarın n'olacağı belli değil." ADSL'de belli sanki. Yazık günah, bir yorum yapılırken eskiden yapılan yorumlar da hatırlanmalı ki çelişkiye düşülmesin. (bkz. ADSL kesintisizdir) -
Buyrun, yeni açılmış bir ADSL sorun başlığı. Bizde upstream power düşüyor, arızalanan kutuya bağlı olanlar etkileniyor. Bakın ADSL'e, bağlı bulunulan santrale bağlı olanlar etkileniyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_19688667/tm.htm
800-900 ms ping ne demek? Kablo internet en kötü zamanlarında bile görmedi bunu... -
quote:
Orjinalden alıntı: diGiheX
Hocam siz bir calisanmisiniz Turksat'da ? Bu kadar savunma neden anlam veremedim dogrusu..
Hayır. Sadece insanları yanlış yere yanlış bilgilendiren ve yok yere birilerine sataşan birine cevap verdim. Zira evimde kablo internet de var, ADSL de. İkisini de test etme, kullanma ve değerlendirme şansım varken söylenen yanlışları kabul edecek ve insanların yanlış bilgilendirilmesine göz yumacak değilim. Şahsımı kapsayan seviyesiz cümlelere göz yumacak da değilim. -
Merhaba arkadaşlar benim internetten kaynaklanan bir sorunum var... Bazı net sitelerine giremiyorum kabloyu eski bilgisayarıma takınca giriyor, ama şimdiki giremiyor. Bütün arkadaşlarıma sordum onlar da girmiş. Geçenlerde ben de girebiliyordum İzmir'e gittim 2,5 ay sonra geldim, girdim net 'e birliknet.com, inndir.com başta olmak üzere bir sürü siteye giremedim. sunucu bulunamadı diyor. HErkes giriyor birtek benim bilgisayar giremiyor. Bir fikri olan var mı??? -
Bölgemde kablo internet sorunu yok ve oldukça sağlıklı hizmet alıyorum.
Konya/meram
7-8 ms ile dns lere ulaşabilmekteyim. internet hızlı ve oyun performansı adsl nin çok çok üzerinde. Benim bölgemde adsl de bu performansı almak mümkün değil (adsl de kullandım)
Hız açısından adsl ile kablo interneti karşılaştırmak bile abesle iştigaldir. Kablo internet teknolojisi itibari adsl den çok daha hızlı data transferi sağlayabilmektedir.
Sözkonusu karşılaştırma stabilite üzerine olacaksa kesin galip bulmak pek mümkün olmaz. Çünkü bağlantı sağlanan yere göre altyapı 2 hizmet içinde iyi veya kötü olabilir. o Bölgede hangisi iyi ise ondan memnun kalırsınız.
Yok kablo internet şöyle kötüdür yok adsl böyle bozuktur diye boş tartışmalara girip kalp kırmaya, daha sı gereksiz cümleler sarfetmeye gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiamen -- 17 Aralık 2007; 13:50:08 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tiamen
Bölgemde kablo internet sorunu yok ve oldukça sağlıklı hizmet alıyorum.
Konya/meram
7-8 ms ile dns lere ulaşabilmekteyim. internet hızlı ve oyun performansı adsl nin çok çok üzerinde. Benim bölgemde adsl de bu performansı almak mümkün değil (adsl de kullandım)
Hız açısından adsl ile kablo interneti karşılaştırmak bile abesle iştigaldir. Kablo internet teknolojisi itibari adsl den çok daha hızlı data transferi sağlayabilmektedir.
Sözkonusu karşılaştırma stabilite üzerine olacaksa kesin galip bulmak pek mümkün olmaz. Çünkü bağlantı sağlanan yere göre altyapı 2 hizmet içinde iyi veya kötü olabilir. o Bölgede hangisi iyi ise ondan memnun kalırsınız.
Yok kablo internet şöyle kötüdür yok adsl böyle bozuktur diye boş tartışmalara girip kalp kırmaya, daha sı gereksiz cümleler sarfetmeye gerek yok.
Haftalardır anlatmak istediğim de tamamıyla budur. Altına imzamı atıyorum. Bölgesinde sorun yaşayan biri sorun yaşadığı kurumu ya da bağlantı tipini sanki tüm ülkede sorunluymuş gibi insanlara anlatması yanlıştır. Her bölgede her bağlantı tipinde sorun olabilir, sorunsuz da olabilir. Bunu anlasın ilgili kişiler ve ilkokulvari laf oyunlarına bir son versin artık. Forumu bu şekilde kirletmeye kimsenin hakkı yok...
-
Bazı insanlar artık bişeylere cevap yazmıyorlarsa forum kirliliği yüzündendir, cevapları anlaşılmadığı ve cılız ama alakasız sataşmalarla savuşturulmaya çalışılıp becerilememesindendir. Kimse tepki gostereni yalnız sanmasın. Serdar ın soylediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Elestirilerin de bir adabı vardır. Intikam alırcasına eleştiriler insanı kucuk dusurmekten başka bir işe yaramaz. Tabii bir de verilen tavsiyeleri dinleyen insanların, işin aslını farkettiklerinde verecekleri tepkiler vardır ki kucuk duşmek kadar kotu olabilir. Kulagınıza gelse de gelmese de.. -
Son 2-3 haftadır bende de çok sorun var. İnternet acayip yavaş ve hatta bazen açılmıyor bile. Telefonla arayıp sorduğumuzda birşey yok telekomun genel sorunu deyip kestirip atıyorlar. Valla ocakta adsl yolu gözüktü artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X