Arkadaşlar 4 dişi lepistesim var bunların karnı şiş ve siyah kabızmı yoksa hamilemi genelde kakayı çok yapıyorlar ve kaka ip gibi çıkıyor yem yiyiorlar o konuda sıkıntı yok birde hamilelerse ne zaman doğururlar karınları iyici siyah su sıcaklığı 28 derece
yardım edicek varmı
Fotoğraf ekleme şansın varsa net cevap verelim. Ama lepistesten söz ediyorsak ve karın bölgesinde siyahlık iyice belirginleşmişse hamile olduklarını söyleyebilirim. Ne zaman doğurur dersen bunu balıkların fotoğrafını görmeden söylemek mümkün değil. Ama bir lepistes ortalama 28-40 günde bir doğurur.
quote:
Orijinalden alıntı: Stenia
Fotoğraf ekleme şansın varsa net cevap verelim. Ama lepistesten söz ediyorsak ve karın bölgesinde siyahlık iyice belirginleşmişse hamile olduklarını söyleyebilirim. Ne zaman doğurur dersen bunu balıkların fotoğrafını görmeden söylemek mümkün değil. Ama bir lepistes ortalama 28-40 günde bir doğurur.
Kakaları ip gibi uzuyor anüs kısımları kahverengi ve 1 tanesinin siyah alalı 9 gün oluyor sıcaklıkları 30 derece yeme sıkıntıları yok yemlerini yiyiorlar ama hamilelermi kabızlarmı bi çözemedim
Lepisterler teoride hep hamiledir. Kabızlık olduğunu sanmıyorum. Ama haşlanmış bezelye, ıspanak, marul vb. verirsen sindirim sistemleri için yararlı olacaktır.