Şimdi Ara

kabin şartmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JBL GT5-12 30CM 1100W SUBWOOFER almayı düşünüyorum..fiat Tipo arabam var.lpg tüpü de bagajda olduğuna yer biraz dar..bu kolona kabin yaptırmak zorundamıyım..kabinsizde bas sesi ve verim alabilirmiyim..?
    teşekkürler.

• kabinsiz kesinlikle bi işe yaramaz. ancak bası ters monte edip portsuz küçük kabiler var, onlar uygun olur sizin için.
  • kardeş o bas kabin bası pandziota koysan aşırı fazla hacimden dolayı ses cok boğulur ya bagajdan vazgeç yada free air baslara yönel
  • O subwoofer c tipi bir subwoofer yani kabinde çalan bir subwoofer.Mdf yaptırıp o subwoofer i kullanırsanız seste yüzde elli olarak düşme olur ve hiç verimli olmaz.Subwoofer f tipi olsaydı mdf üzerinde kullanabilirdiniz.Ama f tipi subwooferlarıda pioneer 10 sene önce üretiyordu şimdi piyasada pek yok
  • kabinsiz nerdeyse bas kalmadı gibi bişey sen ona bagaj pandizotu yaptırcan bagajıda az biraz kullanmıs olucan baska care gözükmüyo bu hb arabalarda tüp bu yuzden kotu oluyo
    tüp+bas kabin=bagaj iptali
  • 20 veya 25 cm subwooferlar var isterseniz o tarzda birşey alabilirsiniz.Tabi sizin subwooferda aradığınız özelliğe ve bütçenize bağlı.Siz nasıl bir subwoofer istediğinizi ve bütçenizi yazın ona göre öneriler yapılabilir.Normalde JBL GT5 güzel bir subwooferdir sert çalar güzel tonlaması vardır.
  • gt-5 litresi litresine kabin ister eger alanım yok diyosan alma (portlu 50 litre portsuz 28 litre) free -aira yönel ama aracında tüp olduğu için onuda iyi bir sistemciye taktırman gekerek vede küçük boytlu bişey seçmen gekerek çünkü boyut büyüdükçe derinlik artıyo fazla derinlikte tüpe değme sürtme gibi durumlar oluyo bunlarıda göz önünde bulundur yada bazuka tipi bir kabin yaptırabilirsin tam litresi litresine vede portlu tüple yan yana kardeş kardeş dururlar vede pioneer hala free-air subwoofer üretiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok yüksek bas derdinde değilim arkadaşlar..orta halli doyuracak kadar olsada yeter bana..bir anfim..iki tane 3 yollu pioneer 340 Watt (80W RMS) kolonum var sadece.
    bu kolonlar pek bas vermiyor.
    kabine gerek olmayan woofer tavsiye edermisiniz..
    birde küçük bir ilçede olduğumdan kolonu internetten almayı düşünüyorum.
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2_Fun

gt-5 litresi litresine kabin ister eger alanım yok diyosan alma (portlu 50 litre portsuz 28 litre) free -aira yönel ama aracında tüp olduğu için onuda iyi bir sistemciye taktırman gekerek vede küçük boytlu bişey seçmen gekerek çünkü boyut büyüdükçe derinlik artıyo fazla derinlikte tüpe değme sürtme gibi durumlar oluyo bunlarıda göz önünde bulundur yada bazuka tipi bir kabin yaptırabilirsin tam litresi litresine vede portlu tüple yan yana kardeş kardeş dururlar vede pioneer hala free-air subwoofer üretiyor

Ben f serisi subwooferlerin üretimininin durdurulduğunu zannediyordum.Pioneer hala üretiyor demekki.Link felan varmı merak ettim hangi serisi.

• arkdaşım pandizotta duracak 25cm bir sub seni tatmin eder
    www.eliftuning.com
    Elif Tuning Otomotiv Eticaret Sistemi
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2825&k_id=459&kn=PIONEER
    bunu alabilirsin diğer sitelerede bakarsan daha ucuza bulabilirsin

Broadwayci arkadaşım buyur buda yeni free-airlardan bir tanesi
    http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-TSW307F-900-WAT-30cmSIFIR-ORJ-KARGO-BED_W0QQidZZ8298195#aciklama

• quote:

arkdaşım pandizotta duracak 25cm bir sub seni tatmin eder
    www.eliftuning.com
    Elif Tuning Otomotiv Eticaret Sistemi
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2825&k_id=459&kn=PIONEER
    bunu alabilirsin diğer sitelerede bakarsan daha ucuza bulabilirsin

Broadwayci arkadaşım buyur buda yeni free-airlardan bir tanesi
    http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-TSW307F-900-WAT-30cmSIFIR-ORJ-KARGO-BED_W0QQidZZ8298195#aciklama

Ben bu subu biliyordum.Ama sadece önden çekilmiş fotoğrafını gördüm.Ve free air olmasına dikkat etmemişim.

• o pioneer'ın free-air olmayanıda var 307d diye geçio free-air olanıda 307f diye...
    senin gördüğün hangisidir bilemem önleri aynı çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertannn

o pioneer'ın free-air olmayanıda var 307d diye geçio free-air olanıda 307f diye...

evet arkdaş doğru diyor aynı subun free-air olmayanıda var karıştırıyor olabilirsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sertannn

o pioneer'ın free-air olmayanıda var 307d diye geçio free-air olanıda 307f diye...

evet arkdaş doğru diyor aynı subun free-air olmayanıda var karıştırıyor olabilirsin

Biliyorum aynı ama ben f serisi olduğuna dikkat etmemişim.

• çok teşekkürler arkadaşlar..
    verdiğiniz ikinci linkteki free-air'i satın aldım.
    yardımlarınız için minnettarım.
  • Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.