Şimdi Ara

KABAK ÇEKİRDEĞİNİ YEMEYİ BECEREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok büyük bi sorunum var arkadaşlar kabak çekirdeği yiyemiyorum, tatlı tatlı tabağıma dolduruyorum aralarından tombik ve pompişlerinden bi tanesini seçip çıtlamaya çalışırken istediğim gibi kusursuzca çıtlayamıyorum, kırılıyo içinde, ama ben yılmıyorum bidahaki çekirdeğimi kusursuz bir şekilde açıcam diye düşünürken oda param parça oluyor dişlerimin arasında, 3-5 böyle denedikten sonra sinirlenip kabuklarıyla beraber yemeye başlıyorum, bana biriniz kabak çekirdeği yemeyi öğretsin, sosyal ve hayatımda çok zorlanıyorum bu sorun yüzünden

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Çok büyük bi sorunum var arkadaşlar kabak çekirdeği yiyemiyorum, tatlı tatlı tabağıma dolduruyorum aralarından tombik ve pompişlerinden bi tanesini seçip çıtlamaya çalışırken istediğim gibi kusursuzca çıtlayamıyorum, kırılıyo içinde, ama ben yılmıyorum bidahaki çekirdeğimi kusursuz bir şekilde açıcam diye düşünürken oda param parça oluyor dişlerimin arasında, 3-5 böyle denedikten sonra sinirlenip kabuklarıyla beraber yemeye başlıyorum, bana biriniz kabak çekirdeği yemeyi öğretsin, sosyal ve iş hayatımda çok zorlanıyorum bu sorun yüzünden

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Skip-_-60

quote:

Çok büyük bi sorunum var arkadaşlar kabak çekirdeği yiyemiyorum, tatlı tatlı tabağıma dolduruyorum aralarından tombik ve pompişlerinden bi tanesini seçip çıtlamaya çalışırken istediğim gibi kusursuzca çıtlayamıyorum, kırılıyo içinde, ama ben yılmıyorum bidahaki çekirdeğimi kusursuz bir şekilde açıcam diye düşünürken oda param parça oluyor dişlerimin arasında, 3-5 böyle denedikten sonra sinirlenip kabuklarıyla beraber yemeye başlıyorum, bana biriniz kabak çekirdeği yemeyi öğretsin, sosyal ve iş hayatımda çok zorlanıyorum bu sorun yüzünden

/>

• Oğlum onu çitleyen işsizdir direk kabuğuyla yiyin ya da yemeyin.
  • Çiğdeme göre daha nazik davranmak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puf noktasi o ucunun bogumla birlestigi yerden citlemek

• eskiden aglardim bunun yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Puf noktasi o ucunun bogumla birlestigi yerden citlemek

Sincap ?
  • Ben elimle çıkarıyorum içini Yada doğrudan kabuğuyla götürüyorum.
  • Böyle bir şey yapalım. Sonra Kabak içi satalım.

• Kuruyemişçiden kavrulmuş kabak çekirdeği al daha kolay yeniyorlar
  • Ben de çitleyemiyorum.
  • quote:

tatlı tatlı tabağıma dolduruyorum aralarından tombik ve pompişlerinden

burdan sonra yarıldım gülmekten hahaha
  • Bazılarına eğlenceli gelir başkalarının derdi. Evet, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ayçiçek çekirdeğini daha rahat hallediyorum ama kabak çekirdeği ciddi sıkıntı. Her yolu denedim, olmuyor. Bu konuda bizim bir kusurumuzun olmadığı açık. Geri zekalı veya aptal da değiliz. Benim tahminim, diş veya çene yapımızda bir farklılık olduğu. İlk dişçi ziyaretimde dişçime soracağım; tabi onun da bildiğinden şüpheliyim. Çitleyebilenler kendilerini üstün bir varlık veya ileri zeka filan zannedip havalara girmesinler. Gülünecek bir şey de yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.