Şimdi Ara

K8N Neo4-F anakart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage]K8N Neo4-F anakart [/simage] aldım.Divx ve ses dosyalarını dinlerken yada izlerken rutin aralıklarla takılma oluyor. Kazaacodecpack yüklü BSPlayer veya Media Player farletmiyor. Nedenini çözemedim. Formatta attım yineledi.Oyunlarda da takılma oluyor. Bu nasıl anakart anlamadım. Dha önce Abit AN7+AMD AthlonXP 2800+ vardı değiştirdiğime pişman oldum. Önceki sistemde aynı codec ve programlarla herhangibir sorun yaşamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

SİSTEM:
    AMD 3200+ 64
    K8N Neo4-F
    256 x 2 Kingston DDR 400
    Seagate 80GB Sata Disk
    WinFast PX6200 TC TDH Ekran Kartı
    Skystar 2 DVBS kartı
    Logitech 5+1

• quote:

Orjinalden alıntı: agsl

[simage]K8N Neo4-F anakart [/simage] aldım.Divx ve ses dosyalarını dinlerken yada izlerken rutin aralıklarla takılma oluyor. Kazaacodecpack yüklü BSPlayer veya Media Player farletmiyor. Nedenini çözemedim. Formatta attım yineledi.Oyunlarda da takılma oluyor. Bu nasıl anakart anlamadım. Dha önce Abit AN7+AMD AthlonXP 2800+ vardı değiştirdiğime pişman oldum. Önceki sistemde aynı codec ve programlarla herhangibir sorun yaşamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

SİSTEM:
    AMD 3200+ 64
    K8N Neo4-F
    256 x 2 Kingston DDR 400
    Seagate 80GB Sata Disk
    WinFast PX6200 TC TDH Ekran Kartı
    Skystar 2 DVBS kartı
    Logitech 5+1

problemin anakarttan kaynaklandığından %100 emin misin? başka bi neden olmasın?
  • Ekran kartın ramden kullanıyor büyük ihtimalle. Eğer arkada da bir kaç program çalışıyorsa sistem zorlanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.