Şimdi Ara

K790 MI W810 MU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BABAMI İKNA ETMEYİ BASARMAMA AZ KALDI K750 İM MALUM SERVİSTE BU İKİ TLF HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ K750 Yİ BABAM ALICAK

• Lütfen konu açmadan önce arama tuşunu kullanalım...

SE K790i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 2.0 inç 240x320 piksel ekran
    - 3.2 MP kamera, cybershot menüsü, Xenon flaş
    - A2DP profili desteği

SE W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- Kutu içeriği
    - Megabass desteği
  • bence k790i
  • arkadaşımm bu tarz topikleri ''cep telefonu tavsiyeleri''başlığı altında açabilirsin
  • K790 derim başkada bişe demem
  • bencede w810İ düşünmeden alırdım bence K790İ ninn kamerasından başka cazibesi yok
  • ...özellikle müzik ağırlıklı kullanacaksan w810 foto kalitesi de oldukça başarılı
    dizayn ve küçüklüğünü de unutmamk lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    N70 mi E50 mi?
    18 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın bence k790i daha iyi olur
  • ben foto amaçlı kullanıcam çok teşekkürler o yüzden k790 alıcam sizinde seçiminizi göz önünde bulundurarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandboss -- 18 Ocak 2007; 15:00:37 >
  • ben w810i derdim ama sen seçmişsin
    harika müzik ve güzel kamera = w810i
    güzel müzik ve harika kamera = k790i
  • tek kelime:K790i
  • Bugün ykm'de W810i modelini inceledim. Menüleri, sesi, ele oturuşu, karizması beni baya etkiledi. Gerçekten hoş telefon.. N73 kullanıyorum fakat daha çok hoşuma gitti bu telefon.. Cep telefonlarında ki kameralar beni pek cezbetmiyor.. 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı benim gözümde. Nacizane tavsiyem SE W810i
  • k790 diyecektim ama fiyatların bu denli düşmesinden sonra sanırım 550 ytl gibi bir fiyata w810 almak daha mantıklı...
  • Peki k790la w810un müzik özelliklerini şöyle iyicene bi karşılaştırsak..
    Çokmu ezilir k790..??
  • K790İ almak varken W810İ niye alcan ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Peki k790la w810un müzik özelliklerini şöyle iyicene bi karşılaştırsak..
    Çokmu ezilir k790..??

dış seste ezilmez...çünkü k790 nın dışarı verdiği ses gayet temiz ve net...belki w810 nunki az bir miktar yüksek olabilir...fiyat 550 e kadar inmişken w810 daha alınabilir bir rakama gelmiş oldu..yoksa ki ben 6233 kullanıcısı olarak k790 u çok beğeniyorum...bence tek kusuru var malzemesi..bence çok narin.yani elinden kazara düşürürsen dağılacak gibi narin duruyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Peki k790la w810un müzik özelliklerini şöyle iyicene bi karşılaştırsak..
    Çokmu ezilir k790..??

dış seste ezilmez...çünkü k790 nın dışarı verdiği ses gayet temiz ve net...belki w810 nunki az bir miktar yüksek olabilir...fiyat 550 e kadar inmişken w810 daha alınabilir bir rakama gelmiş oldu..yoksa ki ben 6233 kullanıcısı olarak k790 u çok beğeniyorum...bence tek kusuru var malzemesi..bence çok narin.yani elinden kazara düşürürsen dağılacak gibi narin duruyor....

+

Bir de video kalitesi. O 3.2Mp in 0,2 isini video çözünürlüğüne ekleselerdi ne olurdu?
    K790 yerine W810 almak daha mantıklı olacaktır. K790 ın kamera kapağı ve hareket çubuğu bende 6280 in uyandığından bile daha büyük bir "ben kırılacağım" diyormuş hissi uyandırdı.

Özellikle 550 (taksitle 580) lira gibi bir fiyata çok iyi bir telefon W810.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Ocak 2007; 9:11:49 >

• Babasini ikna etme geregi duyan yasta biri icin w810 i hem gorunum hemde kullanislik acisindan daha iyi.Ozelliklerin yaninda zevk meselesi bu is birazda, 70 yasinda w810 kullanan da var.Hazir babami ikna etmisken K790 da aldirayim dersende w810 dan mp li yuksek cybershot ozelligi olan xenon flasli fotograf uzerine tasarlanmis bir cihaz sahibi olursun.
  • K790 almanı tavsiye ederim çünkü iyi bir kulaklık ile K790 harikalar yaratıyor ... Diğer yandan artık 2mp kamera devri kapanıyor, çok az kaldı 5mp'lere
  • bu ıkı tel arasında ekonomık fıyatın onemlı oldugu bır türkiye cumhurıyetınde

SU AN ICIN NUMBER ONE W810İ

CHIP DERGISI BU AY NUMBER ONE SECTI DAHA ONCEDE NTV BU TELEFONU TANITMIS VE HER YERDE YANKI uyardı bknz. herkese yada her sıteye gazetelere dergılere yalan yok gercek bunlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.