Şimdi Ara

p990 mı n80 mi wiriles acısından yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p990 lan n80 arasında kararsız kaldım wireles hangisinde daha iyi. iki telefonuda kullanan arkadaslardan bir tavsiye istiyorum.Hangisini alayım.

• bu forumun büyük kısmı fanatik Sony Ericsson kullanicilariyla dolu, bunlar kagit üzerindeki özelliklerini kıyaslayıp, tavsiye veren, cogu bu tavsiye ettikleri telefonları vitrinden görmemis insanlar.. O nedenden dolayı sana sırf fanatikliklerinden dolayı P990 al diyceklerdir..

Ben N80 ve P990 i uzun uzun incelemis, birkac gün kullanmış biri olarak fanatiklikle degil sana tecrübe ve bilgi dogrultusunda P990 tavsiye ediyorum.. (Nedenlerini istersen pm den ayrintili olarak yollarım)

"P990 tavsiye ederim" yazıp kestirip atabilirdim de ancak bu insanların kullandigi telefonu ve o markayı fanatikce takım tutar gibi tutmaları sinirlerimi acaip bozuyor..
  • walla bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim
    hatta sadece wifi açısından değil
    yarın alma ihtimalim var p990iyi şu anda n80 kullanıyorum ama sence mantıklımı n80 üzerine bir miktar para verip p990i almak?
    genpada 900küsurlara düşmüş p990i
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

bu forumun büyük kısmı fanatik Sony Ericsson kullanicilariyla dolu, bunlar kagit üzerindeki özelliklerini kıyaslayıp, tavsiye veren, cogu bu tavsiye ettikleri telefonları vitrinden görmemis insanlar.. O nedenden dolayı sana sırf fanatikliklerinden dolayı P990 al diyceklerdir..

Ben N80 ve P990 i uzun uzun incelemis, birkac gün kullanmış biri olarak fanatiklikle degil sana tecrübe ve bilgi dogrultusunda P990 tavsiye ediyorum.. (Nedenlerini istersen pm den ayrintili olarak yollarım)

"P990 tavsiye ederim" yazıp kestirip atabilirdim de ancak bu insanların kullandigi telefonu ve o markayı fanatikce takım tutar gibi tutmaları sinirlerimi acaip bozuyor..

• gerçi bu konu tavsiyeler kısmına açılabilirmiş ama
  • 900 ytl ye mi düsmüs hemen siparis vereyim. Bu arada karar vermemde yardımcı oldugun icin tesekkür ederim sky__walker
  • 1milayarın altında yani
    ama ben hala düşünmekteyim ne yapsam diye n80den şarj konusunda biraz şikayetim var ve durumuna göre resim kalitesi çok değişiyor o yüzden şikayetçiyim
    kararsız kaldım doğrusu en mantıklısı biraz daha ekleyip n93 almakmı ne
  • 1 ay dır hesaplı n80 arıyordum. karar degistirdim p990. n93 ün fiyatı 1500 civarı degmez bence şarjıda az gidiyormus diye biliyorum.İyi karar ver gingong
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet telefonu çok fazla kuracalamazsam(ki eğer özellik arıyosan neden kurcalamayasın)ve ekran ışığı en kısıktayken(ki ekran kalitesi güzelse neden karanlık kullanasın) 2 gün gidiyor ama uygun bi n93 bulsam 1 civarı 2.el diye düşünüyorum ondan da emin değilim tek p990i kalıyor alınıcak doğrusu
  • elimden geldigince hepinizin pm lerini cevapladım
  • saolasın valla sky__walker :D seni bulduk kaçırmayalım bari
  • p990 derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mimarsinan

p990 lan n80 arasında kararsız kaldım wireles hangisinde daha iyi. iki telefonuda kullanan arkadaslardan bir tavsiye istiyorum.Hangisini alayım.

Ben 2 cihazi da kullanmadim, ancak bildiklerimi yazayim..Ses kalitesine onem veriyorsan, bu konuda N80 seni biraz uzecektir..cunku hoparlor sesi oldukca dusuk ve yetersiz kalitede..kulaklik sesinin de cok kaliteli olacagini sanmam..P990i ise tum P serisi cihazlar gibi hem hoparlor, hem kulaklik ses kalitesi bakimindan oldukca basarilidir..dokunmatik, daha buyuk ekran, 2 mp, kaliteli, otofokus ozellikli kamera, kartvizit okuyucu, opera 8 web tarayici, megabass ozelligi, cok daha yuksek batarya omru, entegre Q tam klavye, 64 mb dahili+4 gb a kadar artirilabilir hafiza gibi artilari var..bence hazir fiyati 900 kusure kadar dusmusken P990i almak f/p acisindan daha karli olacaktir..tabi N80 kadar karizma, s1k, ufak, hafif, ince, kullanisli bir cihaz olmadigina da hatirlatayim..

• P990i nin speaker i yetersiz.P990i nin N80 den speaker dan verdigi ses konusunda ustunlugunden bahsedilemez..Daha onceki pserisi daha basariliydi speaker yonunden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Ocak 2007; 18:40:49 >
  • p990 'ı benim bi arkadaş 990 €'ya almış.Kazık mı yemiş?
  • baya bi kazık yemiş hemde
  • 990 euro herhalde ilk cıktıgında aldı
  • şimdi genpa fiyatı o kadar ama ytl olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.