Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese. Bende K810i var ve menüsünü filan değiştirdim. Ancak olaki bir şey olur onu eski haline nasıl getirebilirim. Acil cevap verirseniz çok memnun olurum.
  • ultimate standart 2,20 örnek fotolar:

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

• quote:

Orjinalden alıntı: by_mek4

Arkadaşlar kolay gelsin herkese. Bende K810i var ve menüsünü filan değiştirdim. Ancak olaki bir şey olur onu eski haline nasıl getirebilirim. Acil cevap verirseniz çok memnun olurum.

ilk sayfada orjinal dosyaları mevcut en basiti yazılımı tekrar setolle atarsın eski haline gelir

quote:

ajfa

orjinal display driver
    http://rapid-share.com/files/92383704/Yeni_Klasoer.rar.html

quote:

Malmsteen89

sen bu fotoları hangi modda çektin ben şuanda ultimate standart 2,20 kullanıyorum test ediyorum şuana kadar herşey olumlu camı tekrar kontrol etmeni öneririm

• Oradaya baktım fakat anlamadım hangi dosyaları indireceğim. sanada zahmet veriyoruz ama acemiyiz işte nolacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_mek4

Oradaya baktım fakat anlamadım hangi dosyaları indireceğim. sanada zahmet veriyoruz ama acemiyiz işte nolacak...

ilk sayfada yazılım ile sorun yaşayanlar ile ilgili konudaki k 810 için olanını yüklersen orjinal hale gelir biraz okursan anlarsın

ultimate standart 2,20 :

• main k810 cıd 52

download K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
    http://www.4shared.com/file/31230890/acbbbf08/K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.html?dirPwdVerified=26f29370

k 810 fs

Download K810_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52.fbn
    http://www.4shared.com/file/31229435/6f4c3c53/K810_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52.html?dirPwdVerified=9a0d193b

custom
    Download

http://www.4shared.com/file/31228723/25ce711b/tpa.html?dirPwdVerified=48ee92a7
    bunu misc fıle direk yükleyeceksiniz diğer işlemler yukarıda anlatılanlar ile aynı

Ya emin olamadığım için tekra sorim bu üç dosyadan mı bahsediyorsun?
    Eğer değilse hangi dosyalar?

• quote:

sen bu fotoları hangi modda çektin ben şuanda ultimate standart 2,20 kullanıyorum test ediyorum şuana kadar herşey olumlu camı tekrar kontrol etmeni öneririm

portrede çektim. beyaz dengesi otomatik.
  • @ farukkk teşekkür ederim
  • quote:

by_mek4

evet o dosyalar doğru

quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

@ farukkk teşekkür ederim

rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 16 Şubat 2008; 20:55:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen89

quote:

portre böyle arkadaşım alacakaranlık portraesinde çektin sanırım. Birde cameranın camını iyi bir mikrofiber bez ile temizle Ama bu yeni cam driverlarda alacakanlık portresine yeni bişey ilave edilmiş bu yüzden öyle çekiyor. Diğer modları dene resim çekrken standart falan.

• teşekkürler. benim bilgisayar ekranında satırların son bir iki kelimesi çıkmıyormuş ondan dolayı. Sana da zahmet verdik affet. paylaşımın için ve emeğin için çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

ultimate 2,20 standartta portre modu açıp flaşta açarsanız hayalet mod dediğimiz mod ortaya çıkıyor.bir önceki sayfadaki yüzük fotoları gibi yani senin fotolar o yüzden öyle çıkmış
  • ult 2.20 vivid

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

ultimate 2,20 standartta portre modu açıp flaşta açarsanız hayalet mod dediğimiz mod ortaya çıkıyor.bir önceki sayfadaki yüzük fotoları gibi yani senin fotolar o yüzden öyle çıkmış

HAyalet mod ne işe yarıyor ki. Şu üstteki fotolarmı Malmsteen89 un çektikleri mi? Eger öyleyse ne işe yarar ki

• quote:

Ermeydan
    Yüzbaşı

BİR ÖNCEKİ SAYFAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM YÜZÜK FOTOSUNA
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Ermeydan
    Yüzbaşı

BİR ÖNCEKİ SAYFAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM YÜZÜK FOTOSUNA

Acayip bişey.yüzügün izlerinin fotografta belli olması için kameranın yüzügün dönmesini izlemesi lazım değil mi? yoksa yakalayamaz? Herkese bak benim telim şöyle foto çekiyor deninilebilecek bir özellik ama ne işe yarar diye sorarlarsa o zaman

• quote:

Ermeydan

BENCEDE GEREKSİZ AMA KOYMUŞLAR CAMİ OTHERDEN DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN SORUN OLMAZ BENDE
  • faruk abi bellı oluyokı sen sony ericssonun sahıbısın bızım aramıza gırip bıze destek saglıyosun bana abi K810i için haraketli tama felan duvar kagıtları bakabılrıısn sevinirim simdiden sagol abii
  • slm milttet geri döndüm teli kurcalamaya dewam

ya hep orj akustikten yanaydım dün peter i attım

1 2 seviye kısıkta bassı full ledim ekodan anam o nası bas

kulaklıklarımın degerini anladım ep630

tabi teliminde

bu arada ultimate 2,1 kar fotosu plaj kar manzarası modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 16 Şubat 2008; 23:28:45 >

• Faruk dostum otherden driver değiştirme k810 da da olur mu?. Biliyorsun cam driverde seni takip ediyorum. ultimate 2.20 standart yükledim. Dışarıda da kar yağıyor. Bir iki resim çektim. Gece çekimleri güzel geldi. Tabi pencerenin arkasından. Lambadaki sarkıtlara dikkat.

http://img340.imageshack.us/img340/1553/dsc00842ch1.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/334/dsc00843gg0.jpg

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.