Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghostweb

ultimate vivid colour 2.18 alaca karanlık portre moduna getirip flaşı açarsanız ilgnç bi efekt işte..

eyvallah. yalnız bu versiyon sanki daha önce çıkmıştı bana öyle geliyo...
  • hayır 2.18 çıkmadı hiç daha dün çıktı... numberla karıştırıyo olabilirsin
  • 2.20 çıktı şu anda... adam yemiyor içmiyor versiyon çıkartıyor...
  • quote:

2.20 çıktı şu anda... adam yemiyor içmiyor versiyon çıkartıyor...

canlı yayın gibi Şunların linkinie veriri misin bi inceleme yapalım

Bu arada o bi önceki sayfada verdiğin resimlerde aklıma süper bişi geldi hani şehirde bir resim çekerlerde araba lambaları falan böyle uzun çizgi gibi çıkar. Onun gibi resimler çekilebilir mi acaba

• yeni ultimate denemelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
  • Ultimate v2.20 VividColour™ sanırım beyenmedim..
  • Ultimate v2.20 VividColour™

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

• quote:

Ultimate v2.20 Standard™
    http://www.4shared.com/file/37811221/35e8f1da/Ultimate_Camera_Driver_v220_Standard_for_K790_K800_K810.html
    Ultimate v2.20 VividColour™
    http://www.4shared.com/file/37811236/b2975538/Ultimate_Camera_Driver_v220_VividColour_for_K790_K800_K810.html
    Ultimate v2.20 Withan™
    http://www.4shared.com/file/37811255/7dc4a304/Ultimate_Camera_Driver_v220_Withan_for_K790_K800_K810.html

@yazılımcı büyük ihtimal evet çekilebilir

hocam 3 üde 2,20 bunların ne farkı var acaba

• 3 yeni cam driverıda inceliyeceğim şimdi. Nasıl olsa artık flashlamaya gerek kalmadı demin sanırım withan a baktım şöyle bi. Belge modunda çok kuvvetli makro çekio acayip beğendim.
  • Arkadaşlar makrolar kötü oldu özür dilerim. İnceleme pek iyi olmadı. Biblo çekmek istedi renkli renkli ama namusuzun yüzü beyaz olduğu için çok parladı Vallaha benim en çok hoşuma giden

withan driver oldu. Gerçi hepsi hemen hemen birbirine yakın ve hepsi çok kaliteli ama sanki withan belge modunda makroda çok daha başarışı.

Evet şimdi testimize gelelim. Mümkün olduğunca adil davranmaya başladım. Bilgisyardaki resim işleme yazılımları ile müdahale etmedim hiç direk küçültüp upload ettim.

Test yeri > benim odam
    Test ortam > Florasan ampul ile aydınlatılan bir ortam.
    Teste tabi tutulan cam driverlar > Ultimate Standart , Ultimate Vivid , Ultimate Withan Hepside yeni çıkan 2,20 versiyonları.
    Resim adedi > Her driver için 6 resim.

Driver 1 : Ultimate 2,20 Standart cam driver

Makro Belge modu

Makro Normal mod

Auto Focus

Geniş mekan otomatik flashlı

Geniş mekan otomatik flashsız

Geniş mekan sonsuz flashlı

Driver 2 : Ultimate 2,20 vivid color cam driver

Makro Belge modu

Makro Normal mod

Auto Focus

Driver 3 : Ultimate 2,20 withan cam driver

Makro Belge modu

Makro Normal mod

Auto Focus

Off resim yüklemek işkence gibi ya Alt tarafı bi inceleme diyo insan ama 1 saatimi aldı valla

• haklısın yazılımcı zahmetli iş gerçekten.. resimler için teşekkürler... standart vividcolor ve withan arasındaki tek fark renktir.... standart daha renksiz vividcolor daha renkli withan dahada bi renkli bazı çekimlerde çok farketmiyo
  • quote:

ghostweb

o yüzük fotoları çok eski ama esatoda anlamadığım birşey yeni cam driver yazıyolar ve eski fooları veriyolar mesala ultimatedeki fotoların hepsi 2.1 ile çekilirken sonra 2.11 yazıyolar buna aldanmayalım hayalet mod ise gece moduna getirerek çoğu camde yapabiliriz sadece camı ağırlaştırmak amaç fotolar için yazılımcı teşekkür ederim güzel inceleme

• ama bu hayalet mod değişik flaşla birlikte efekt veriliyo normalinde flaşı açarak yapamazsın öyle bişey... eski fotoları yuttuyolar bize desene
  • quote:

ama bu hayalet mod değişik flaşla birlikte efekt veriliyo normalinde flaşı açarak yapamazsın öyle bişey... eski fotoları yuttuyolar bize desene

aynen öyle yutturuyorlar
  • quote:

haklısın yazılımcı zahmetli iş gerçekten.. resimler için teşekkürler... standart vividcolor ve withan arasındaki tek fark renktir.... standart daha renksiz vividcolor daha renkli withan dahada bi renkli bazı çekimlerde çok farketmiyo

Evet, vivid le fotolar daha bi sature çıkmış gibi..
  • Vividcolor Hoşuma Gitti
  • ULTİMATE VİVİD COLOUR 2,1 BELGE MODU

ULTİMATE VİVİD COLOUR 2,20 BELGE MODU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 15 Şubat 2008; 20:47:03 >
  • 2.1 daha iyi gibi duruyo...
  • Peterden Sevgilerle 2 Yeni Accoustic
    Hpm-70 Modeli Olanlar İçin Hoparlör Sesi Güzel Değil Ama Kulaklıkda Gayet Güzel:
    http://www.4shared.com/file/28149874/25dbf2e6/Peter_v2___HPM70__IFS__.html
    Yorum:Hpm-70 Kullananlar Memnun Kalabilir Yüksek Ses Basslar Az Ama Kaliteli Bir Accoustic
    Peterin Yeni Bir Bass Versiyounu Ultra Bass:
    http://www.4shared.com/file/28149822/b1cfa396/Peter_v2___Ultrabass__IFS__.html
    Yorum:
    Kulaklıkda Bass Arayanlar İçin İdeal Hoparlör'de Yüksek Verim Alınmıyo Herhalde Beta Olduğu İçin Peter Bu Sorunu Halleder

Faruk Al Bunlarıda Listeye Ultrabassı Kulaklık Ve Hoparlörde Deniycem Birazdan Yorumumu Yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 15 Şubat 2008; 23:09:10 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.