Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farukk bikere daha çeksiydin ya Bukadar kötü oalcağını zannetmiyorum Withan ı denedin mi o sanki daha iyi çekio makroyu ama vivid kadar renkler canlı olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

farukk bikere daha çeksiydin ya Bukadar kötü oalcağını zannetmiyorum Withan ı denedin mi o sanki daha iyi çekio makroyu ama vivid kadar renkler canlı olmuyor

tekrar çekiyorum yoğun istek üzerine

• Ultrabass Yorumum:
    Hoparlör:Yükses Ama Çızırtı Çok
    Kulaklık:Hpm-60:Basslar Güzel Sesler Güzel Başarılı Hpm-70 İle Deniyecek Vakdim Olmadı Hemen Aceleyle Hpm-60 Kullandım
  • quote:

Yazılımcı Online

emin ol tekrar çektim ultimate 2,20
    2,1 in mesafesinden odaklama bile yapamadı eklemiyorum fotoyu

sendende hemen bir karşılaştırma bekliyorum
  • Ultrabass ı attım basslar hakkaten çok hoş fakat tizleri biraz abartmış gibi. Betaymış zaten biraz daha üsütnde çalışsa iyi olur. Creative ep630 ile denedim. Tizleri nerdeyse sonuna kadar kıstım Eski akustiklerde yükseltirdim yarıya kadar.

Yukarda yaptım karşılaştırma yetmez mi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 15 Şubat 2008; 23:12:23 >
  • çektim birazdan koyacam buraya
  • Arkadaşlar şu anda kullandığımız denediğimiz 4 ultimate versiyonu ile çekimler yaptım. Çiçek ve w810i olan fotolar sıfır ışıkda çekildi. Bosch marka USB bellek ise florasan ile aydınlatılmış loş bir ortamda çekildi.

Arakdaşlar resimler sırasıyla

withan 2,20
    vivid 2,20
    standart 2,20
    vivid 2,1

1-

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

2-

3-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 15 Şubat 2008; 23:52:56 >

• quote:

Yazılımcı Online

eklediğin fotolarda en iyi standart olan tabi withan 2,20 de çok güzel

çiçek fotosunda 2,1 güzel çekmiş

w 810 da yine standart olan ve withan 2,20 daha iyi çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 16 Şubat 2008; 0:06:05 >
  • yazılımcı resimler çok güzel eline sağlık. matkap ve W810i de standart 2.2 daha iyi çekmiş. çiçekte biraz mesafe farkı var gibi ama ondada en iyi 2.1 çekmiş...
  • arkadaşlar buyrun size foto makinası nikon denklanşör sesi tavsiye ederim

setol ile misc fıleden direk atın http://rapid-share.com/files/92185161/tpa.zip.html

ses orjinal foto makinası şeklinde çıkıyor denklanşör sesi 1 i seçin ve nasıl olduğunu görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 16 Şubat 2008; 0:38:02 >
  • ultimate vivid kolor 2,1 son camlerden sonra makroda sınıfta kaldı

ultimate standart 2,20

ultimate withan 2,20 fokus problemi yaşanmış ama renklerden başarılı olup olmadığını anlayabiliriz

• yeni camlar çok daha başarılı

çok güzel oldu denklanşör sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Şubat 2008; 1:15:29 >
  • ultimate standart 2,20

• Ultimate standart 2,20. Alacakaranlık manzara modu. Bence gece çekimi süper.

Buyrun buda küçültülmemiş orjinal çözünürlüğü

http://img165.imageshack.us/img165/7442/dsc00096ar1.jpg

Bua rada resmi camın arkasından beri çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Şubat 2008; 3:44:35 >

• quote:

Yazılımcı Online
    Ultimate standart 2,20. Alacakaranlık manzara modu. Bence gece çekimi süper.

evet gece çekimi güzel bende bir kaç deneme yapayım ultimate 2,20 standart bayağı başarılı görünüyor
  • arkadaşlar rica etsem orjinal display driver ı upload edebilirmisiniz? parlaklık arttı ama netlik bozuldu biraz. birde gündüzleri insan resimleri çekmek için hangi cam driver daha uygundur ben inceledim ama pek bi karara varamadım tavsiye verirseniz çok iyi olur.
  • iki üç gün internete girmedim bir sürü yeni şey çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

arkadaşlar rica etsem orjinal display driver ı upload edebilirmisiniz? parlaklık arttı ama netlik bozuldu biraz. birde gündüzleri insan resimleri çekmek için hangi cam driver daha uygundur ben inceledim ama pek bi karara varamadım tavsiye verirseniz çok iyi olur.

YÜKLEYECEĞİM ARKADAŞIM EN YAKIN ZAMANDA NETLİK BOZULMAZ AMA ŞARZI ÇOK GİDER
    quote:

wildwolft Tarih 16 Şubat 2008; 13:51:58
    iki üç gün internete girmedim bir sürü yeni şey çıkmış

KONU SÜREKLİ YENİLENİYOR VE TAKİP GEREKTİRİYOR SÜREKLİ YENİLİYORUM KONUYU

TAKİBE DEVAM

• bn .vkp uzantıları yükleyemiom telefona.. :S:S

bide ultimate standart 2,20'te çekerken hafif bi oynamada görüntü kayıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malmsteen89 -- 16 Şubat 2008; 16:49:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen89

bn .vkp uzantıları yükleyemiom telefona.. :S:S

bide ultimate standart 2,20'te çekerken hafif bi oynamada görüntü kayıyor...

VKP PATCH ATIMI İLK SAYFADA MEVCUT O ŞEKİLDE ATACAKSIN

FOTO ÖRNEKLERİ KOYABİLİRMİSİN
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.