Şimdi Ara

k750 Ses Ve Görüntü Resim Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.5 senedir kullandığımm k750 telim kafayı yedi son 1 aydır kişiye özel atadığım sesleri çalmıyor yada görüntü resimleri yerine beyaz birşey çıkıyor teli açıp kapatıyorum düzeliyor sonra bir süre sonra gene bozuluyor hafıza kartını çıkarttım biraz daha bu süre uzadı ama sorun gene devam ediyor sizce neyapabilirim tel için yani biri arıyor ses çıkmıyor duyamıyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

Merhaba arkadaşlar 2.5 senedir kullandığımm k750 telim kafayı yedi son 1 aydır kişiye özel atadığım sesleri çalmıyor yada görüntü resimleri yerine beyaz birşey çıkıyor teli açıp kapatıyorum düzeliyor sonra bir süre sonra gene bozuluyor hafıza kartını çıkarttım biraz daha bu süre uzadı ama sorun gene devam ediyor sizce neyapabilirim tel için yani biri arıyor ses çıkmıyor duyamıyorsunuz

yeniden yazılım yüklemeni öneririm yazılım yükleme konusu imzamdaki en alttaki konuda mevcut gerekli programlarda yazılım depomda eğer yine düzelmezse sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek

• farukkk teşekkür ederim dediğin gibi yaptım sonyericcsonun update programıyla en son yazılımları yükledim ve telefon düzeldi sanki çekimin felan daha iyi yanlız şimdi bir 2 problemim var mesela telefonun kulaklık sesi azaldı eskiden kulak dayanmıyordu şimdi normal gibi. Birde mesele müzik dinlerken arama geldi diyelim zil sesini kulaklıktan vermek yerine müziği kesip telefonun dışına zil sesi veriyor normalde tel sessizde olmasına rağmen bu sorunları nasıl çözebilirim
  • Merhaba kardeşim bendede res atma sorunu vardı ve guncelleyınce kulaklık sesi azalıyor ewet bende buna bir cozum bulamadım daha sony ericsona mail attım ve kaydedildiğini ve ilgilenec ekleine soylediler.Sorun Güncellemede
  • acoustic atmak istiyorum ama setool şöle bir uyarı veriyor bunu nasıl çözebilirim birde k790 ın acousticleri k750 ye oluyormu?

birde bu direk acoustic klasörde yükleme patchini nerden bulabilirim?

phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
    Abort all operations.
    Elapsed:51 secs.
    ChipID:8040,EMP protocol:0301

OBSOLETE EROM,FORCING COLOR -> RED
    OBSOLETE EROM,FORCING CID -> 49

PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:49
    Speed:921600
    OTP LOCKED:1 CID:36 PAF:1 IMEI:35784900898061 CERT:RED
    DCU60 flashing only supported for RED CID49 phones !
    Elapsed:5 secs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.