Merhaba arkadaşlar 2.5 senedir kullandığımm k750 telim kafayı yedi son 1 aydır kişiye özel atadığım sesleri çalmıyor yada görüntü resimleri yerine beyaz birşey çıkıyor teli açıp kapatıyorum düzeliyor sonra bir süre sonra gene bozuluyor hafıza kartını çıkarttım biraz daha bu süre uzadı ama sorun gene devam ediyor sizce neyapabilirim tel için yani biri arıyor ses çıkmıyor duyamıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: NoDRaC
Merhaba arkadaşlar 2.5 senedir kullandığımm k750 telim kafayı yedi son 1 aydır kişiye özel atadığım sesleri çalmıyor yada görüntü resimleri yerine beyaz birşey çıkıyor teli açıp kapatıyorum düzeliyor sonra bir süre sonra gene bozuluyor hafıza kartını çıkarttım biraz daha bu süre uzadı ama sorun gene devam ediyor sizce neyapabilirim tel için yani biri arıyor ses çıkmıyor duyamıyorsunuz
yeniden yazılım yüklemeni öneririm yazılım yükleme konusu imzamdaki en alttaki konuda mevcut gerekli programlarda yazılım depomda eğer yine düzelmezse sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek
farukkk teşekkür ederim dediğin gibi yaptım sonyericcsonun update programıyla en son yazılımları yükledim ve telefon düzeldi sanki çekimin felan daha iyi yanlız şimdi bir 2 problemim var mesela telefonun kulaklık sesi azaldı eskiden kulak dayanmıyordu şimdi normal gibi. Birde mesele müzik dinlerken arama geldi diyelim zil sesini kulaklıktan vermek yerine müziği kesip telefonun dışına zil sesi veriyor normalde tel sessizde olmasına rağmen bu sorunları nasıl çözebilirim
Merhaba kardeşim bendede res atma sorunu vardı ve guncelleyınce kulaklık sesi azalıyor ewet bende buna bir cozum bulamadım daha sony ericsona mail attım ve kaydedildiğini ve ilgilenec ekleine soylediler.Sorun Güncellemede
acoustic atmak istiyorum ama setool şöle bir uyarı veriyor bunu nasıl çözebilirim birde k790 ın acousticleri k750 ye oluyormu?
birde bu direk acoustic klasörde yükleme patchini nerden bulabilirim?