Şimdi Ara

K530 MU K550 Mİ KARAR VEREMEDİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon almayı düşünüyorum k530mu alsam k550 mi lütfen yardımcı olun - lerini ve + larını yazarsanız sevinirim hangisini alayım hepinize teşk.

• lütfen cvp yazın msnim berkay_KOSAVALI_@hotmail.com cok karasızım hangisini alayım 1-2 hafta içinde alıyom yardım lütfen yardımcı olursanız cok mutlu olurum 5-10 dk nızı ayırın lütfen.
  • k530 daha iyi seçim olur
  • Tabiki K550 en azından MAKRO + FLAŞ var
  • Konu yanlış yerde konu açmadan önce bölüm kurallarını dikkatli okuyalım.sorunada gelince k550 kamera konusunda daha iyi bir modeldir.k 550 tavsiye ederim.
  • K550i öneririm.
  • K550i daha iyi bir seçim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 17 Eylül 2008; 18:08:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu yanlış yerde oldugu için özür dilerim bir sorum daha olacak kamera konusunda k550i daha iyi sese gelirsek hangisi daha iyi benim için hem müzük hem kamerada önemli ses konusunuda söylerseniz kafamdaki sorular kalmayacak ayrıca şarjjjjj kaç gün gidiyo??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gohmo

lütfen cvp yazın msnim berkay_KOSAVALI_@hotmail.com cok karasızım hangisini alayım 1-2 hafta içinde alıyom yardım lütfen yardımcı olursanız cok mutlu olurum 5-10 dk nızı ayırın lütfen.

yorumu üyeler burdanda yapabilir ...
    msn vermene gerek yoktu burdanda takip edilebilir rahatça...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gohmo

konu yanlış yerde oldugu için özür dilerim bir sorum daha olacak kamera konusunda k550i daha iyi sese gelirsek hangisi daha iyi benim için hem müzük hem kamerada önemli ses konusunuda söylerseniz kafamdaki sorular kalmayacak ayrıca şarjjjjj kaç gün gidiyo??

ses te iki model arasında çok fark yok normal kullanımda 3 gün şarzı gidiyor iki modelin seside akustik atarak çoğaltılabiliyor
  • k550i
  • arkadaşım aldın mı?? bilmiyorum ama k550i'yi 3 aydan beri kullanıyorum ve süper almanı tavsiye ederim sorun olursa cevaplarım
  • kendi telefonum diye söylemiyorum k550 çok iyi bir tercih olacaktır!...
  • nie k550i alıyorsun ki aynı özellikler+ walkman w610i 250 ytl
  • bencede w 610i daha mantıklı değil mi :D
  • konu açan arkadaş çoktan almıştır teli konu eskimiş biraz
  • 1 hafta geçmiş yahu daha karar verememiştir...
  • k540
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.