Şimdi Ara

K2 NETWORK ÇALIŞMAYA BAŞLADI ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyunun sonunun geldiğini anladı en sonunda çırpınışlarını çok sağlam şekilde yapmaya başladı bakalım neler olacak oyuncuları geri kazanabilecek mi ?

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • İş işten geçti malesef :(
  • ohoo arkadaş haklı iş işten geçti...hani diyorlar ya eski playerlar dönsün falan onunla alakası yok benim dediğimin isterse dönmez eski playerlar fakat oyunda +10 itemler +9 itemler cirit atıyor zevki yok reel parayı basan oyunda kral oluyor..
  • o her zaman olacak parayı veren tabiki kral olur bu bütün oyunlarda böle silkroad wow vs bence eskiye dönüş yolunda çok önemli adımlar bunlar ayrıca dikkat ederseniz +9 shelli bir elemanla +7 shelli bir elamının bariz bir üstünlüğü vardı sırf bu üstünlüğü aldırmak için krowaz itemler geldi şimdilik bunların +8 leri basılsada çok nadir bulunuyor +7 krowaz item 9 shellden daha fazla defansa ve rezistans a sahip buda +9 shelli elemanlarla aynı seviyede mücadele edilebiliyor yani dengeler oluşturulmaya başlandı bence oyun eski günlerine dönebilir,,

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
  • +10 itemların bulunduğu serverlarla oyuncuyu geri kazanırlar. Beklesinler.
    Ayrıca bu kadar grind gerektiren bir oyunda kospsuz level kasmak imkansız. Bunu da bilmeleri gerekir. Quest koysunlar, instance koysunlar ne yaparsa yapsınlar bilemem.

+ priestlerin spam healine fix

ve sınırsız banlama olayı bitecek

tamamdir artar sayi
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • bu sartlar altinda yeni server'da oynanir

Orijinalden alıntı: CeFurkan

yeni server

+ priestlerin spam healine fix

ve sınırsız banlama olayı bitecek

tamamdir artar sayi

elky,cefurkan veya sekasoftun (unuttuklarım vardır tabi) bug bulmaması da önemli

• cogu kisi oyuna döndü cz cıkmanız yeterli
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Yeni serverda +8 item sınırı koysa hem dupeyi bugı büyük ölçüde bitirirler, hem oyuna denge gelir, hem oyunun tl ticareti büyük ölçüde biter böylelikle belki biraz wow a benzer.Oyun pvp gibi olur diyecekler olabilir ama pvp olması bu halinden çok daha iyi olur.Kapanmayacağını bildiğimiz bir pvp server olmuş olur rahat rahat pk atarız.
    Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Yeni serverda +8 item sınırı koysa hem dupeyi bugı büyük ölçüde bitirirler, hem oyuna denge gelir, hem oyunun tl ticareti büyük ölçüde biter böylelikle belki biraz wow a benzer.Oyun pvp gibi olur diyecekler olabilir ama pvp olması bu halinden çok daha iyi olur.Kapanmayacağını bildiğimiz bir pvp server olmuş olur rahat rahat pk atarız.

Bu dediğin imkansız, ayrıca bana göre çok yanlış bir hareket olur zaten. Bu oyunun bunca yıldır büyük bir hırsla oynanmasının arkasında iki sebep varsa; bir pvp'sinin verdiği keyif, ikincisi de oyun içindeki ticaretin çok canlı ve uçsuz bucaksız oluşudur. Sen insanlara +8 itemden iyisi olmayacak, takılar da +0 olacak gibisinden sınırlamalar getirirsen kısa zaman içinde herkes eşitlenir bu da çoğu oyuncunun işine gelmez. Herkesin birbirinin kopyası karakterleri olan bir serverda item yapıp np kasmak için vakit harcayacaklarına bırakırlar oyunu server yine boş kalır. Kayıt olur olmaz herkese eşit item dağıtan bir servera geçerler. Bence resmi oyunda zaten item eşitsizliğine kimsenin laf etmeye hakkı yok, ben sadece yeteneğimi konuşturacağım diyen private serverlara geçer.

• İonia adreamda full +9 setli bi asas var clan lideri onu görünce charı kasmayı bıraktım.

Orijinalden alıntı: Cém

İonia adreamda full +9 setli bi asas var clan lideri onu görünce charı kasmayı bıraktım.

ionia ardreamda full +9 olan en az 3 asas var

onun dışında da +9 md li +9 shardlı asaslar mevcut

gerçi biz hepsini temizliyoruz ama

• düzelir sonra yine bozarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

İonia adreamda full +9 setli bi asas var clan lideri onu görünce charı kasmayı bıraktım.

TurkiyeAsasian galiba o dediğin kişi Batuhan Karadeniz olduğunu söylüyolar ama bilmiyorum
  • Geçen sene bu zamanlar Carnac-East'te oynuyorduk.Oyunun tam anlamıyla batma dönemleriydi.ITeTraqoN tanıyan vardır belki.Ne kadar sağlam olsak da koxperlardan 2-3k yiyorduk.Moradon'da kesme falan vardı.Çırpınsın dursun adi herifler.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yalnız bu patchle koxp kalktı ama crush drump mavi ekran hatası tavan yaptı sürekli aynı hatayı almaya başladım...

bende de oyundayken alt tab yaparsam oyun takılıyor. hatta alttabtan herhangi birşeyi seçtiğim an o seçtiğim ekrana gelmiyor, oyunada dönülmüyor, o şekilde kalıyor mecburiyetten reset... hatta ve hatta bunların hiçbiri olmasa bile çar oyuna girinekadar binbir türlü takla atıyor.

Orijinalden alıntı: Nike

Yalnız bu patchle koxp kalktı ama crush drump mavi ekran hatası tavan yaptı sürekli aynı hatayı almaya başladım...

Aynı durum bende de var.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.