Şimdi Ara

K-o-x-p Artık Bifrosta seri EGO Kesıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a deminden bifrosta koxpcuların party seri şekılde EGO kesıyorlar orclar köpruden gectik orda orc mageler dıyer canavarlır Rule halıde kesıyorlar adam duvar hac var daha tepe taş dınlemıyorlar.
    gelsın bifros taşı...
    1Oyun icinde daha cok GM bulunmasi........... YALAN... İŞİNİ YAPMADIKTAN SORA
    2Calinan hesap ve /veya kaybolan esyalarin detayli incelenmesi.....SEN İNCELE GIDEN MAL GERI GELMEZ.
    3En cok istenilen oyun ici Turkce konusan GM'lerimizin bulunmasi ...OLSA NE OLACAK
    Bu secenekler hepsı yalan...
    GM VEYA DOMİNATORLER İŞİNİ YAPSA KOXP OLMAZ.
    BU OYUNDA Alnını Teri VEYA HİLLE YAPMADAN HİÇ BIR YERLERE VARINMIYOR.
    PARA TUZAGI BAŞKA BIR ŞEY DEYIL

• yenimi farkettin :) adamlar bosu mosu ultimayı isiyi pk yı herşeyi kesiyorlar
  • KOXQ ÇOK SEVİYORUM BANKA TAŞLARLA DOLDU PRESTİM NE YAPAM PARA LAZIM EZİKLERE HİÇ BİR ZATEN VER YOK K2 DE
  • quote:

Orjinalden alıntı: exselans562

KOXQ ÇOK SEVİYORUM BANKA TAŞLARLA DOLDU PRESTİM NE YAPAM PARA LAZIM EZİKLERE HİÇ BİR ZATEN VER YOK K2 DE

Koxp olmadan bi yere gelemezsiniz zaten.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jump3r -- 17 Mart 2009; 14:56:20 >
  • quote:

KOXQ ÇOK SEVİYORUM BANKA TAŞLARLA DOLDU PRESTİM NE YAPAM PARA LAZIM EZİKLERE HİÇ BİR ZATEN VER YOK K2 DE

Koxp Bi yerle gelinde Biyerleriniz güneşe değsin ezik
  • bütün bunların farkındasınız da peki neden hala bu oyunu oynamaya calısıyorsunuz? asıl suc bizlerde aslında onlarda degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Bu koxperler analarını,bacılarını gözden çıkarmış insanlar buna kesin kanaat getirdim

koxp kullanmıyorum + oyunuda oynamam ama şu yazdıgına cvp vermek istedim.
    Koxp kullananlar analarını veripmi koxp indirip kuruyolar ne saçmalıyorsunuz her koxp konusunda koxp kurunca ana bacı gidiyo sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun sacmalıgının farkındayın hala oynuyorsun yetmiyor bide şikayet ediyorsun?
  • koxpla ultima kesiyolar, sen yenisin galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wentworth1

bütün bunların farkındasınız da peki neden hala bu oyunu oynamaya calısıyorsunuz? asıl suc bizlerde aslında onlarda degil

Diğer online oyunlara göre oynanabilirlik daha iyi yani istediğin hareketleri daha rahat yapıyorsun. Diğer online oyunlardan bir çoğunu oynadım çizgi film animasyon gibi acayip acayim efekler. Bence k2 oyun tasarımı ile kazanıyor harbiden iyi düşünülmüş bir oyun. Tamam oyunun suyu çıktı artık farkındayım ama hala tutuluyor.

Diğer online oyunlar karşısında K.O yu tek geçerim. her nekadar suyu çıkmış olsada diğerlerine göre gayet iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavisakal1976

S.a deminden bifrosta koxpcuların party seri şekılde EGO kesıyorlar orclar köpruden gectik orda orc mageler dıyer canavarlır Rule halıde kesıyorlar adam duvar hac var daha tepe taş dınlemıyorlar.
    gelsın bifros taşı...
    1Oyun icinde daha cok GM bulunmasi........... YALAN... İŞİNİ YAPMADIKTAN SORA
    2Calinan hesap ve /veya kaybolan esyalarin detayli incelenmesi.....SEN İNCELE GIDEN MAL GERI GELMEZ.
    3En cok istenilen oyun ici Turkce konusan GM'lerimizin bulunmasi ...OLSA NE OLACAK
    Bu secenekler hepsı yalan...
    GM VEYA DOMİNATORLER İŞİNİ YAPSA KOXP OLMAZ.
    BU OYUNDA Alnını Teri VEYA HİLLE YAPMADAN HİÇ BIR YERLERE VARINMIYOR.
    PARA TUZAGI BAŞKA BIR ŞEY DEYIL

Evet benim bi kere birden bire Cleaver +9 um kaybolmustu ortak da inanmadı kaybolduğuna benim üzerime kalmıştı.

• quote:

haydan gelen huya gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

quote:

Orjinalden alıntı: wentworth1

bütün bunların farkındasınız da peki neden hala bu oyunu oynamaya calısıyorsunuz? asıl suc bizlerde aslında onlarda degil

Diğer online oyunlara göre oynanabilirlik daha iyi yani istediğin hareketleri daha rahat yapıyorsun. Diğer online oyunlardan bir çoğunu oynadım çizgi film animasyon gibi acayip acayim efekler. Bence k2 oyun tasarımı ile kazanıyor harbiden iyi düşünülmüş bir oyun. Tamam oyunun suyu çıktı artık farkındayım ama hala tutuluyor.

Diğer online oyunlar karşısında K.O yu tek geçerim. her nekadar suyu çıkmış olsada diğerlerine göre gayet iyi

Bu nasıl bir cevap anlamadım! Bence sen MMO ne demek bilmiyorsun. Diğer oynadığın oyunlarda MMO değildi sanırım. Çünkü KO her yönü ile MMO nun yüz karası bir oyundur. KO dan çok daha sonra çıkan MMO lar bile geçti KO yu. Oyun bilmek başka birşey MMO bilmek başka birşeydir.

• Larry sildin mesajlarımı bak konu kısaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.