Bildirim
K.O TAMAMEN GİDİYOMU ? bakın plzzzz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaynak nerde??? belge yi göster 
_____________________________ KORAL TEKNİK -
bnce olmaz böle şey yoksa rüya mı
yoq ya olmaz böle o kdar para avr işin ucunda
_____________________________ Hayatın anlamını , hayatı fark ettiğinde anlarsın " -
quote:
Orjinalden alıntı: utkutufek
OLABİLİRMİ ??????? turk telekom 3mart yada 5 martda k.o dava acmıs turkıyede oyun yasaklanması beklenıyoru bundan dolayı yavastan gidelirmi ????????
serverlar ne zman gelcek
sana inanmıyom ya eğer böle bişe olursa anında iptal ettiririm neti_____________________________ -
Telekom Knight 'a niye dava açsın?Oyun sayesinde internet'e giriyor millet işte.Telekom da ne güzel para kazanıyor. _____________________________ Total War: Shogun 2 - [TTW] Türkçe Çeviri
http://forum.donanimhaber.com/m_47490542/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47490542 -
öle bişe gerçek olsa türk telekomu basarız sorun deil
_____________________________ http://s4.metaldamage.net/c.php?uid=128097 basın çoşun ben daha birşey demiyom -
TTNET COK AGIRLASTI İÇİN. TELEKOM PARASINDA DEGİL AMA BILMEM DC DC DC TURKLERI OYUNDAN SILMEKTE OLABILIR AMACLARI GAVURLARIN ZATEN KNGIHT BASII JAPKODUR. _____________________________ Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz. -
Offf Yaw Şöle Şeyler Uydurmayın Gözünüzü Seviyim
Kardes Sen nerden Duydun Bi Kanıtla Bi Belge Göster Bende Gidiyim FSM den Atlıyım
Her Kafadan Bir Ses Çıkıyor
_____________________________ мoonяoмαп†icisм"Aranızdan yarınızı, arzuladığımın yarısı kadar †anıyorum.Diğer yarınızı da hake††iğinin yarısı kadar seviyorum! -
zmanında boyle bi konu geçmişti
dunya duydu
yada amacları turkleri oyundan sılmek bellimi olur ?????????_____________________________ Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz. -
bu oyunda türkler olmazsa bu oyun iflas eder ki
_____________________________ KORAL TEKNİK -
BENDE OYLE DUSUNUYORUM AMA DAHA RAHAT OYNAK İÇİN DEGER DEMİ ???????? ADAMLARI HACK YAPMAK KOXP KURMAK
CARLARI CALMAK İÇİN BENCE DEGER
NEDEN OLMASIN ?????_____________________________ Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: fearless71
öle bişe gerçek olsa türk telekomu basarız sorun deil
_____________________________ !!!!!!POLİS OLMAK!!!!!! -
bi uza ya her sorunda aynı şeyler KO gidiyormu ya de get 

_____________________________ kro nbr -
sırf ko için adsl alanlar var yemez oyunu yasaklamak _____________________________ ATASINI TANIMAYAN İT PEŞİNDE GEZER -
quote:
Orjinalden alıntı: Touchy
bu oyunda türkler olmazsa bu oyun iflas eder ki
işte buna +1 verilir ehuehuehe_____________________________ Beni Takip Etme Bende Kayboldum -
:D hehe bellimi olur olrumu olur fark etmez türküz biz türl ogluyuz :D gitmezde neden bu kadar uzun zmandaır gelemdı _____________________________ Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler