Şimdi Ara

K-Lite Codec Pack 7.8.0 Final (05.10.11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Medya dosyalarının oynatımında format ve codec karmaşasına düşmekten kurtulmanın en iyi yolu sağlam bir codec paketi yüklemektir. K-Lite Codec Pack ile bu çözüm sağlanabiliyor. İçerdiği en yaygın video ve ses codec'leri ile bilgisayarınızda tüm medya dosyalarını oynatabileceksiniz.

DivX, Xvid vb. sıkıştırılmış formatların tüm sürümleri de bu paket sayesinde açılabilir duruma gelecek. Paket içerisinde aynı zamanda altyazı ve görüntü kalitesi, ses detayları gibi konularda birçok ayrıntıya ulaşabileceğiniz ve ayarlamalar yapabileceğiniz araçlar da bulunduruyor.

Üretici'nin paket hakkındaki yorumu:

DivX ve bazı video dosyalarını oynatmakta zorlanıyor, problem yaşıyorsanız, bu çözücü paketi ile kesin bir çözüm sağlayabiliyorsunuz.

İndir: K-Lite Codec Pack Basic 7.8.0 Final
    İndir: K-Lite Codec Pack Standard 7.8.0 Final
    İndir: K-Lite Codec Pack Full 7.8.0 Final
    İndir: K-Lite Mega Codec Pack 7.8.0 Final
    İndir: K-Lite Codec Pack Corporate 7.8.0 Final
    İndir: K-Lite Codec Pack 64-bit 5.3.0 Final

İndir: K-Lite Codec Pack 7.8.0 Update Build 2011-10-04 Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Ekim 2011; 21:36:36 >

• teşekkürler.. CODEC'siz hayat olmaz..
  • sağol indirelim hemen
  • Aralarında ne fark var bir önceki sürümle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneraslan7

Aralarında ne fark var bir önceki sürümle ?

Az önce denedim.

Gördüğüm en önemli farklılık h.264 ile encode edilmiş videoları izlemek için kullanılan DivX H.264 kodeğinin silinip yerine varsayılan olarak ffdshow kullanılması. Aslında uzunca bir süredir ffdshow kullanılıyordu h.264'ler için ama bir süredir Divx h.264'ü varsayılan hale getirmişlerdi. Hepsinde değil ama bazı 1080p videolarda Divx h.264 hafif kasmalara yol açmaktaydı.
  • teşekkürler
  • Windows 7 kullananların codec yüklemelerine gerek yok. Windows içinde gelen codec ler ile *.mov uzantılı dosyaları bile açabilirsiniz. x264 la kodlanmış videoları da dxva ile hızlandırabiliyor windows 7 tek başına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro vs 12
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Pc için vazgeçilmezlerden biri klite codec hemen indiriyorum
  • Codec paketlerini sık sık güncellemenizi pek tavsiye etmem. Sorunsuz bir sürüm kullanıyorsanız en azından önemli bir güncelleme çıkana kadar bekleyin. Kimi sürümler öncekileri mumla aratıyor.

Düzenleme: Son sürüm Codec Guide'da yayınlanmış.

http://www.codecguide.com/
    www.codecguide.com
    K-Lite Codec Pack - Update Pack
    http://www.codecguide.com/klcp_update.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 21 Ağustos 2010; 23:14:47 >

• +1
    Ayrıca sorunlu bir sürüm yükleyince bazı uzantıları system32 içinde silinmeden kaldığı için uninstal edilip eskiye dönülse bile bazan sebep olduğu sorun düzelmeyebiliyor.Registryde ve sistemde değiştirdiği dosyaları bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.Sorun yaşamadan kullandığım codek paketini kolay kolay değiştirmiyorum ben.
    Zaten geçen yılın codec paketi ile bile açamadığım hemen hiç bir media yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylesof

Codec paketlerini sık sık güncellemenizi pek tavsiye etmem. Sorunsuz bir sürüm kullanıyorsanız en azından önemli bir güncelleme çıkana kadar bekleyin. Kimi sürümler öncekileri mumla aratıyor.

Düzenleme: Son sürüm Codec Guide'da yayınlanmış.

http://www.codecguide.com/
    www.codecguide.com
    K-Lite Codec Pack - Update Pack
    http://www.codecguide.com/klcp_update.htm

Katılıyorum. 6.4.0 ve bir önceki sürümde fena halde performans düşüklüğü vardı. Özellikle wmv dosyalarında. Daha sonra sorunun sadece bende olmadığını ve sorunu yaşayanların 6.2.0 sürümüne geri döndüklerini okudum. Ben de öyle yaptım ve şu anda sorun yok. 6.5.0'a geçmeyi düşünmüyorum. 7.x.x olsun da o zaman düşünürüm

• Brrip mp4 filmleri bs player ile aınca senkron sorunu oluyor codecten midir , şimdi tüm codecleri silip bunu mu yüklesem acep.
  • Uzun zamandır k-lite paketi kullanıyorum. Fakat 6.7.0`den sonraki bir ara sürümde ve 6.8.0 ve 6.8.2`de altyazı ve ses var fakat görüntü yok. O yüzden şimdilik 6.7.0`de devam ediyorum.
  • Teşekkürler..
  • 64 bit win7 için 32bit klite kodec mi yüklesek daha iyi yoksa 64bit olanı mı yüklesek ?

64bit kodecle fazla ilgilenmiyorlar da sanki biraz geri kalıyormuş gibi geliyor

Pardon... Klite sayfasında ikisini birden yükleyin diyor

Peki 64bit Media Player önerebilecek olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Mart 2011; 22:30:21 >
  • Bilgisayara yeni format attım, klite mega pack yükledim ama halen aynı sorun devam ediyor... mpg -mpeg formatlı videolarda görüntü hızlıca geçiyor... üstelik media player farketmiyor, hepsinde böyle...

tek mpg doyası açtığımda sorun yok aslında... playlisti açıp yanına başka dosyalar attığımda bozuluyor...

Bunun çözümü var mı

64bit kodec pack çalışmıyor bu arada...iki farklı kaynaktan indirdim ama ikisi de çalışmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

64 bit win7 için 32bit klite kodec mi yüklesek daha iyi yoksa 64bit olanı mı yüklesek ?

http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/MPC%20HomeCinema%20-%20x64/MPC-HC%20v1.5.0.2827_64%20bits/MPC-HomeCinema.1.5.0.2827.x64.exe/download
    Media Player Classic kullanıyorum gayet başarılı exe direk 64 bit çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

64 bit win7 için 32bit klite kodec mi yüklesek daha iyi yoksa 64bit olanı mı yüklesek ?

http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/MPC%20HomeCinema%20-%20x64/MPC-HC%20v1.5.0.2827_64%20bits/MPC-HomeCinema.1.5.0.2827.x64.exe/download
    Media Player Classic kullanıyorum gayet başarılı exe direk 64 bit çalışıyor

teşekkürler

• Ben bunların hangisini kurmalıyım, şuana kadar harici bir codec kurmadım hiç. Gerçi Gom player'ın bazı filmlerde sesleri oynatmadığı oluyordu bende bs player ile oynatarak çözüm bulmuş oluyordum ama sanırım codec yüklersem sorun tamamen çözülmüş olacak. Ve ayrıcı mkv filmleri oynatırken ileri geri aldığımda çok zaman kaybediyor bayağı bekletiyor, bu codecler bunun içinde çözüm olur mu acaba?

i3 işlemcim var ama mkvlerdeki bu zorlanmayı anlayabilmiş değilim.
  • sağol hemen güncelleyeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.