Şimdi Ara

K-Lite Codec Pack 7.2.0 & Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde K-lite codec 7.2 versiyonunu ve microsoft silverlight eklentisini yükledim.
    Yükledikten sonra youtube üzerinden indirdiğim bir video akabinde bilgisayar dondu.
    Sonradan fark ettim ki video klasörlerinde ve video dosyaları üzerindeki silme, isim değişme gibi isteklerde bilgisayar donuyor.
    Donduğunda explorer CPU 'yu %100 oranına çıkartıyor.
    Video dosyalarını simge haline getirerek klasörlerde gezdiğinizde fazla sorun çıkartmıyor.
    Fakat bunu klasörü her açışınızda ayarlamanız gerekiyor.
    Silverlight eklentisini kaldırdığımda da bu sorun devam ettiğinden k-lite codeclerinden olduğunu düşünüyorum.
    Bir de bunlarla birlikte mozilla üzerinde de donmalar başladı ve betiği arada betiği durdur hatası çıkıyor ki mozilla açık değilken bile.

Bunların yanı sıra bilgisayar kurulalı 1 yıla yakın zaman oldu ve hiçbir güncellemesini de yapmadım. Daha önceden kullandığım programlarda çakıştığından iki kere windows güncellemeler yüzünden çökmüştü. Bunun için her bir güncellemeyi tek tek okuyup çıkabilicek sorunları ve çakışabileceği donanımları irdelemek çok zahmetli geliyor.

Virüs programı KasperSky 9, Windows ve virüs programı lisanslı ve bilgisayar virüs bakımından temiz.

• Anlayan yok mu ?
  • işletim sisteminde windows dosyalarına zarar vermiş olabilir. sistem geri yükleme yaparmısın.ardından başka bi yerden indirip denersin.gene düzelmezse. chkdsk ve sfc /scannow'dan işletim sistemi dosylarını bi tarattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Geçenlerde K-lite codec 7.2 versiyonunu ve microsoft silverlight eklentisini yükledim.
    Yükledikten sonra youtube üzerinden indirdiğim bir video akabinde bilgisayar dondu.
    Sonradan fark ettim ki video klasörlerinde ve video dosyaları üzerindeki silme, isim değişme gibi isteklerde bilgisayar donuyor.
    Donduğunda explorer CPU 'yu %100 oranına çıkartıyor.
    Video dosyalarını simge haline getirerek klasörlerde gezdiğinizde fazla sorun çıkartmıyor.
    Fakat bunu klasörü her açışınızda ayarlamanız gerekiyor.
    Silverlight eklentisini kaldırdığımda da bu sorun devam ettiğinden k-lite codeclerinden olduğunu düşünüyorum.
    Bir de bunlarla birlikte mozilla üzerinde de donmalar başladı ve betiği arada betiği durdur hatası çıkıyor ki mozilla açık değilken bile.

Bunların yanı sıra bilgisayar kurulalı 1 yıla yakın zaman oldu ve hiçbir güncellemesini de yapmadım. Daha önceden kullandığım programlarda çakıştığından iki kere windows güncellemeler yüzünden çökmüştü. Bunun için her bir güncellemeyi tek tek okuyup çıkabilicek sorunları ve çakışabileceği donanımları irdelemek çok zahmetli geliyor.

Virüs programı KasperSky 9, Windows ve virüs programı lisanslı ve bilgisayar virüs bakımından temiz.

Senin sorunun video kodeklerinden kaynaklanıyor,yüklediğin bütün video oynatıcıları kaldır,Güvenli modda indirdiğin vidyoyu sil,sonrada bunu kur kardeşhttp://download.cnet.com/VLC-Media-Player/3000-13632_4-10267151.html

• Başka önerisi olan ? Güvenli modda olmasına rağmen silme ya da başka bir yere taşıma işlemlerini gerçekleştirmiyor, silmeye hazırlanıyor, kopyalamaya hazırlanıyor gibi ekranlarda takılı kalıyor. Bir de bu sorun başladığından beri mozilla firefox ile ilgili şu hata yer alıyor. Ayrıca masa üstüne attığım resimlerin önizlemeleri gelmiyor fakat klasör içerisindeki resimlerde önizleme sorunu olmuyor.

Yaptığım tek şey klite mega codec pack son versiyonu ile microsoft silverlight yüklemek. İşletim sistemi win7 ve virüs programı Kaspersky

K-Lite Codec Pack 7.2.0 & Windows 7

• bukadar sorunun varsa format at derim
  • silemediginz programları k lite mesela total uninstall ile silebilirsiniz sistem izin vermese bile silecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silemediğim programlar değil aksine içerisinde video bulunan klasörler.

Yani mesela youtube veya facebook üzerinden bir şarkı video olarak indirilmiş flv uzantılı duruyor. Bunun bulunduğu klasör hiç bir şekilde kopyalanamıyor veya silinemiyor. Hazırlanıyor ekranında kalıyor. Program silmek ile ilgili bir problem değil. Video bulunan klasörü silemiyorsunuz, içini açtığınızda da donma oluyor. Saatlerce düzelmiyor içerik taramasında kalıyor, explorer.exe coşuyor.

fflinkfilter ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum fakat virüs programı ve internet bağlantısı kesilince de aynı problem devam edebiliyor.

Ayrıca formattan sonra yine aynı durum oluşabiliceğinden son çarem olarak duruyor. İşlerim dolayısı ile de sürekli format atma imkanım yok, formattan sonra tekrar veri tabanları ve programların kurulumu en az bir haftamı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Silemediğim programlar değil aksine içerisinde video bulunan klasörler.

Yani mesela youtube veya facebook üzerinden bir şarkı video olarak indirilmiş flv uzantılı duruyor. Bunun bulunduğu klasör hiç bir şekilde kopyalanamıyor veya silinemiyor. Hazırlanıyor ekranında kalıyor. Program silmek ile ilgili bir problem değil. Video bulunan klasörü silemiyorsunuz, içini açtığınızda da donma oluyor. Saatlerce düzelmiyor içerik taramasında kalıyor, explorer.exe coşuyor.

fflinkfilter ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum fakat virüs programı ve internet bağlantısı kesilince de aynı problem devam edebiliyor.

Ayrıca formattan sonra yine aynı durum oluşabiliceğinden son çarem olarak duruyor. İşlerim dolayısı ile de sürekli format atma imkanım yok, formattan sonra tekrar veri tabanları ve programların kurulumu en az bir haftamı alır.

malwarebytes da dosya infazcısı var klasörü seçip silebiliyor denemekte fayda var

• k lite 6 küsür sürümünü kullanırken BLURAY filmlerde donma yaşyordm.sonra birde güncellemek aklıma geldi 7 yükleyince akıcı bir şekilde kullandım.k lite komple bilgisyarından kaldır your uninstaller gibi bir program ile profil vs kalmasın.sonra kurarken burdan yardım isteyerek kur.ayarlarına dokunma fazla :)))
  • Konu biraz hortlayacak ama kusura bakmayın artık :) Aynı sorun toshiba L655 dizüstü bilg. var !!

W7 64 bit ultimate yüklü ve yeni formatladım ...
    3 gb Ram
    320 gb haddisk
    512 mb harici hd 5145 ekran kartı

codeclerle uğraşıyorum ve henüz düzelmedi.

2 kere sistemi formatladım fakat filim dosyalarını bilgisayara aktardığımdan bir kaç gün sonra aynı hatayla karşılaşıyorum.

Şu an tek yapabileceğim,
    w7 32 bit olarak format atıp tekrar denemek, 64 bit'ten şüphelenmeye başladım :))

Böyle bir sorunla karşılaşanlardan çözüm için desteklerini bekliyorum ....

• Hele şükür sorun çözüldü :))

Bilgisayardan tüm codecleri kaldırdım. tüm media oynatıcıları kaldırdım. Sadece windows media player kaldı

Şu an birkaç video dosyasını codec olmadığı için okumuyor.
    Bundan sonra sorunsuz codec paketlerini teker teker kurup deniyecem, sorun çıkaran codec paketlerini tekrar kaldırırım :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.