Şimdi Ara

Kıl dönmesimi oldum yoksa??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün duşumu aldım. Genellikle masa başında koltukta otururum.. Pc basında.. Herneyse dusumu aldıktan sonra bir yere gittim ve iki bacağımı yoga yapar gibi üst üstü koydum ve 1-2 saat öyle kaldım.. Kalkınca kuyruk sokumumda feci bir acıma hissediyorum.. Oturup kalkerken genelde acıyor.. Kuyruk sokumunda kıl dönmesi olayımı oldu yoksa?? Beni açıkcası çok korkuttu yere oturmadan önce hiç bir ağrı sızı hiç bir şey yoktu... Otururken ayağımda uyusma hissettim..yerde direk tahtanın üstünde oturuyordum.. Herhangi apse şişme yara yok..Oturup kalkmalarda sorun yasıyorum birde oturunca geriye doğru yaslanamıyorum acıyor.. Acaba kıl dönmesimi oldu yoksa tahtada oturdugum için zedelenmemi.. DÜn daha fazla acıyordu bugün azaldı..

Yaş 13 bu arada bu yasta kıl dönmesi olurmu??

• up
  • üzerine oturduğun için kuyruk sokumun geçici bi zarar görmüş olabilir. 1-2 gün geçmezse doktora git. kıl dönmesi değildir.
  • Doktor baktı.. Sonuç: kıl dönmesi..
  • Bu yaşta nasıl deldirdin orayı yav. Geçmiş olsun.
  • bunun yaşla veya kılla alakası yok. bayan ve erkekler de de olabiliyor. bu poponunzun o bölgesindeki et yapısıyla ve terleme durunuza göre değişiyor. gennellikle saçtan sırttan ve orda bulunan kılların vücudun içine doğru girmesiyle oluyor.
    korunmanın yolları o bölgeyi sık sık traş etmek ve temiz tutmak
  • kıl dönmesi olması için böyle iltihap gibi şey oluyor donunda sarı leke falan oluyor kıl dönmesi olan yerde ama ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.