Şimdi Ara

SAP GİBİ ORTALIKTA KALMAMAK İÇİN 30 YAŞINDAN ÖNCE EVLENİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne edin ne yapın 30 yaşından önce evlenin mesela ben 29 yaşında evlenmiştim çünkü 30 yaşından sonra evde kalma diye tabir edilen olay gerçekleşiyor ve çevremde gördüğüm müzbin bekar arkadaşlarımın çoğu genellikle 30 yaşından fazla olması bu teorimin en büyük ispatıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 1 Kasım 2023; 7:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ailesinin düzeni belli kimseler zaten okuyup iş hayatına atılıyor, daha verimli bir gençlik yaşayıp evleniyor.

Gerisi de yardırıyor ve aralarından belli bir kesim evlenip ite kaka hayat kuruyor.

Sıkıntı şu, bir takım şeyleri yaşayamamış adamın gelip forumda sürekli ağlanması.

Sonuçta siz de hali vakti yerinde işi gücü belli olan bir aile babası olsaydınız kızınız için temelleri daha sağlam bir aile

ile bağ kurmak isterdiniz.

Böyle olmayınca işte görüyorsunuz Müge Anlı'dan takip edersiniz kızınızı. Alınıp satılmış, dövülmüş, ondan ona kaçmış, öldürülmüş, vs vs.

Senelerdir aynı terane baydı arkadaşlar.

Evlenmek de bir çözüm değil, evlenip çok fazla travma yaşayan, boşanan var. Önemli olan maddiyat ve eğitim almış olmak.

Parası olmayan, yeri yurdu belli olmayan, okumamış kimselerin evlilikleri de çok başarısız aslında. Evlili sürse de ev cenaze evi gibi.

Kadını zihnen sosyoekonomik statü ile tatmin edemezsen gerisi tutmaz.

Paran pulun olacak, okumuş olacaksın, elin yüzün düzgün olacak, bir koca olarak diğerleriyle sürekli kıyaslanacaksın bu hayatta evlinin de

derdi bitmiyor.

• CemalSanane kullanıcısına yanıt

Yaş kaç kardeşim ?

Yok yanlış konuya yanlış yorum atmışım ondan sildim.

Gerçi silebiliyormuşum gerçi, şimdi buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 31 Ekim 2023; 7:54:44 >

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Bu mesaj silindi.

ben de bu arkadaşa katılıyorum. nedenleriyle birlikte yazayım;

- kadınların doğurganlıkları ergenlikle birlikte başlar, 23-25 yaşlarından sonra giderek azalır. 30 dan sonra daha da azalır. o yüzden eğer evlenmeyi düşünüyorsanız, sizin için en iyi zaman, en erken zamandır.

- erkekler bu yaş diliminde ne yapıyor? onlar neden evlenmiyor? eşitlik vs... derseniz ona da objektif bir şekilde bakalım. erkekler zaten üni. okursa 23-25 yaşına otomatikman geliyor. 1 sene askerlik desen 26 yaş ve hala iş tecrübesi yok. maddi birikim yok. hiçbir şey yok. o yüzden erkekler daha 30 yaşına doğru ve 30'lu yaşların başları ortaları gibi potansiyellerini daha iyi ortaya koyabilirler.

-ee ama kadın erkek eşit...! kadınlar da çalışıyor...! bilmem ne.... kadınlar istediği kadar çalışsın. buna bir itirazım yok. ancak kadın kendisinden az kazanan adam istemez. kadınlar hipergamik sever. öyle de olmalıdır yoksa doğacak olan çocukların yaşamı riske girerdi. ama erkekler için kadının az kazanması, çok kazanması hiç sorun değildir. hiç kazanmasa da, az kazansa da erkek o kadınla evlenebilir.

• 40 yaşında bekarım evlenmedım

simdi ben evde mi kaldım?

Daha Fazla Göster
  • Çok konuşulan sıkıcı konulardan biri.

Ailesinin düzeni belli kimseler zaten okuyup iş hayatına atılıyor, daha verimli bir gençlik yaşayıp evleniyor.

Gerisi de yardırıyor ve aralarından belli bir kesim evlenip ite kaka hayat kuruyor.

Sıkıntı şu, bir takım şeyleri yaşayamamış adamın gelip forumda sürekli ağlanması.

Sonuçta siz de hali vakti yerinde işi gücü belli olan bir aile babası olsaydınız kızınız için temelleri daha sağlam bir aile

ile bağ kurmak isterdiniz.

Böyle olmayınca işte görüyorsunuz Müge Anlı'dan takip edersiniz kızınızı. Alınıp satılmış, dövülmüş, ondan ona kaçmış, öldürülmüş, vs vs.

Senelerdir aynı terane baydı arkadaşlar.

Evlenmek de bir çözüm değil, evlenip çok fazla travma yaşayan, boşanan var. Önemli olan maddiyat ve eğitim almış olmak.

Parası olmayan, yeri yurdu belli olmayan, okumamış kimselerin evlilikleri de çok başarısız aslında. Evlili sürse de ev cenaze evi gibi.

Kadını zihnen sosyoekonomik statü ile tatmin edemezsen gerisi tutmaz.

Paran pulun olacak, okumuş olacaksın, elin yüzün düzgün olacak, bir koca olarak diğerleriyle sürekli kıyaslanacaksın bu hayatta evlinin de

derdi bitmiyor.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• Eyvallah kardeş

Aynen ne yazık ki öyle görünüyor

Lan msj silecen ne diye alıntı yapıp cevap veriyon 50 yaşım ne yapacan banamı saldırcan dünya gerçeklerini ögrenirsen o zaman anlarsın

• eğer çocuk seviyorsanız veya sizin için önemliyse evleneceğiniz kadın 23-25 yaşında olsun ve 30 a kadar çocuk işini bitirin. çoğu kadın kistler yüzünden 30 dan sonra doğum yapamıyor . ameliyat olması gerekiyor o ameliyatlarda bazen yumurtalıklara zarar geliyor bir daha hiç doğuramıyor. farkında olmuyor , kanalları kist tıkamış oluyor haliyle hamile kalamıyor. pek çok sıkıntı 30 dan sonra oluyor .

gelelim isin sosyal yanına . evlilik zor, şimdi çok çok daha zor . ama evlenmediğinizde sosyal dışlanma kaçınılmaz oluyor . 335 r kadar flörtle idare ediyorsunuz ama 40 dan sonra herkes evlenip el ayak çekilince yalnız kalıyorsunuz. denk gelen bir iki karşı cins de ya boktan evliliği yüzünden kafayı tırlatmış oluyor yada 2 çocuğuyla kocası postalamış oluyor alemin çocuklarına bakıcılık yapar pozisyonda kalıyorsunuz.

çözüm: çocuksuz birliktelik

• Nasıl aga nasıl. En başta kız yok zaten. Sonra maddiyat vasat. Yüzünü beğenmediğim kızla evlenemem. Olmuşum 120 kilo beni de kimse beğenmez artık. Üni bitti depresyondan 40 kilo aldım. Dünya boka sardı herşey ulaşılmaz oldu. Heves motivasyon kalmadı. Maddi açıdan güvende hissetmeden evlilik mantıksız geliyor tamamen.

Takılmamak lazım bütçe ayırıp gezmek lazım yeni yerler yeni ülkeler.belki benliğini bulduğun biyere gitcen ve olay budur diyecen artık burdayım Karari vercen iki kişi olsan verebilcen mi bu karari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 1 Kasım 2023; 3:50:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu ben açtım sandım :) Evliliğe gelirsek erkeklerin kadınlara göre daha istekli olma sebebi bi. Kadınla aynı evde yaşama isteği ve cinsel haz çünkü bu hep baskılandığınız için amaç o.

TC kızı olayı çözmüş , erkekler bakıyo adam gibi kız ayarlayamıyo yada aynı evde yaşayamıyo en iyisi evlenip o duyguyu yaşıyayım diyiyor, herşey rölantiye binince cinsellik normale dönünce adam aga ben ne yaptım diyiyo.

Aslında bizim erkekler korkak, yalnız kalırım falan filan endişesi hakim çocuğa gelirsek çocuk isteği kadının en büyük silahı çocuğum için ölürüm moduna girdiyseniz bittiniz.

Mesajınızı ben silmedim

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.