Şimdi Ara

JXD HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda ben de JXD marka mp4 aldım.Modeli 901 ve çok memnunum.
  • bu modeli kullanıyorum 5 ay oldu alalı hiç bir problemle karsılasmadım.cogu kisiyede tavsiye ediyorum.maltepe pazarı yada kalitesiz ürün diyen arkadaslar sözüm size neden onyargılı davranıyosunuz anlamadım.sizin için bu tarz makineler psp,iPod,Zen V yada herneyse vs... .sanmayınki maliyeti 150 ve 150+ ytl olan çin mallarından biridir bu.alakası yok.cok kaliteli her türlü özelliğin mevcut oldugu mütevazi JXD yapımı.güvenle kullanabilirsiniz
  • snakq sana aynen katılıyorum.Bence JXD tartışmasız kalite/fiyat oranı en iyi MP4 çalar markalarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 26 Ağustos 2007; 12:32:25 >
  • arkadaşlar ben jxd kullanıcısıyım bende mp4 var süper bişey
    kameralı , mp3 çalar video oynatıcı 512 mb , bende en güzel özelliği ekranı mükkemmel bir ekranı var kalite süper çözünürlüğü çok iyi...
    aslında ben jxd almadan önce aynı ürünün sony markalı aldım ama oldukça sorun çıkarıyordu ve götürdüm değiştirdim hatta üzerinden 100 ytl fark verdim ebn alalı çok oldu şimdi bu tür şeylerimn fiyatları oldukça düştü zaten
  • pspdiyoruz we susuyoruz

• jxd güzelde bide SHUN markası var.ona ne dersiniz piyasada tek bi modelini gördüm,ama güzeldi 3mp kamera ve 3" ekran en göze çarpan özellikleri.bende şu sıralar bi mp4 almayı düşünüyom:JXD mi SHUN mu karar veremedim.bide bişi daha sorcam film izlerken takılma yapıyomu.kullanan arkadaşlar cevap veririlerse sevinirim .çünkü film izlemek için alcamda.

JXD HAKKINDA

JXD HAKKINDA

• quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

jxd zaten hep çakma aletler yapıyor hep taklit mesela bi modeli var aynı modelden sertectede var hem bu resimdeki media center galiba jxdnin başka modellerini görmek isteyen varsa doğubanka gitsin orda mp4leri var

JXD'de Sertec'in aynı modeli yok.Sertec dediğin firma bir Türk firma ve JXD ile anlaşma yapmış.1000 tanenin üstünde cihaz alana JXD istediği değişikliği yapıyor.Yani JXD Sertec'in kopyasını yapmıyor.Sertec'in mp4 ler aslında marka basılmış birer JXD.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer.gurkan

jxd güzelde bide SHUN markası var.ona ne dersiniz piyasada tek bi modelini gördüm,ama güzeldi 3mp kamera ve 3" ekran en göze çarpan özellikleri.bende şu sıralar bi mp4 almayı düşünüyom:JXD mi SHUN mu karar veremedim.bide bişi daha sorcam film izlerken takılma yapıyomu.kullanan arkadaşlar cevap veririlerse sevinirim .çünkü film izlemek için alcamda.

JXD HAKKINDA

JXD HAKKINDA

JXD 901 kullanıyorum.Daha önce de JXD 681 kullandım.Hİçbir şekilde videolarda takılma yapmıyor.Bence hiç düşünmdedn JXD al.

• 2 aydır shun kullanıyorum tek sorun oyunlarıları açamıyorum
  • Gittigidiyor ve bazı açıkartırma sitelerinde sıfır olarak satılıyor bu ürünler fiyatlarıda 180-230 ytl arasında değişiyor.Ama kanımca alınacak ürünler sınıfında değil kesinlikle ayrıca doğubanktada satılıyor...
  • jxd 683 kullanıcısıyım bu cıhaza mp3 harıcı oyun vıdeo mp4 atamıyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekur ederım
  • ya psp ile karşılaştırdıgınız alete bakın . yazıks ıze.. Ben psp yi laptopla karşılaştırıyorum vallahada billahada ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

pspdiyoruz we susuyoruz

ve su içiyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

pspdiyoruz we susuyoruz

ve su içiyorsunuz

Ne güzel hortlatmışsın , ayrıca PSP'yi sürekli karalama içindesin , anlamadım gitti...

• herkes kendi bildiği heves ettiği alet i alır.
    ama bu alet hem tip olarak kaymış bir durumda
    psp tartışmayalım bu aletle lütfen adı bile çıkmamış yani siz düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun
    Yüklü Oyunlar ve Ekleyebileceklerinizle Playstationdan Farksız

Herşey tamam ama işte bu imkansız

Oyunları Playstation oyunlarının yanına bile yaklaşamaz.Yine de 1100 tane oyunun ücretsiz verildiği düşünülürse ve bu cihazın asıl işlevinin oyun olmadığı düşünülürse oyunları hiç de kötü değil.
  • peki asıl işlevi oyun olmayan bir cihazı ne sebeple psp ile karşılaştırıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

peki asıl işlevi oyun olmayan bir cihazı ne sebeple psp ile karşılaştırıyorsun?

Ben karşılaştırmıyorum.Sadece şekil PSP ile büyük benzerlikleri olduğu için bu cihazı kötülediler.Bu nedenle bu yorumları yazdım.Amacım sadece JXD'nin sanıldığı kadar kötü olmadığını hatta çok iyi olduğunu söylemek.
  • belki farketmedin ama gayet de karşılaştırıyorsun. yazdığın özellikler bölümünde şöyle bir laf geçiyor " Yüklü Oyunlar ve Ekleyebileceklerinizle Playstationdan Farksız ". sence de bu laf karşılaştırma hatta eşit tutma anlamına gelmiyor mu?

çok satan bir ürüne çok benzer tasarımlı bir ürün çıkartmak olsa olsa taklit olur. ve kimsenin de aslı dururken taklidine "süper, harika" demesini bekleyemezsin.

psp alan üstüne su içmez ama bunun gibi taklitleri alanlar bir süre sonra bozulunca ve garanti maranti bulamayınca bir litre soğuk suyu tepesine diker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

belki farketmedin ama gayet de karşılaştırıyorsun. yazdığın özellikler bölümünde şöyle bir laf geçiyor " Yüklü Oyunlar ve Ekleyebileceklerinizle Playstationdan Farksız ". sence de bu laf karşılaştırma hatta eşit tutma anlamına gelmiyor mu?

çok satan bir ürüne çok benzer tasarımlı bir ürün çıkartmak olsa olsa taklit olur. ve kimsenin de aslı dururken taklidine "süper, harika" demesini bekleyemezsin.

psp alan üstüne su içmez ama bunun gibi taklitleri alanlar bir süre sonra bozulunca ve garanti maranti bulamayınca bir litre soğuk suyu tepesine diker.

O açıklamayı ben de başka yerden aldım.Ona dikkat etmemişimJXD marka cihazlar 2 sene garantili.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.