Şimdi Ara

JXD HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • garantiyi kim sağlıyor? bozuldumu nereye götürcez? millete 2 yıl garantili diye telefon satıp, sonra yüzüne bakmayanlar var biz nereden bilelim bunun olmayacağını?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

garantiyi kim sağlıyor? bozuldumu nereye götürcez? millete 2 yıl garantili diye telefon satıp, sonra yüzüne bakmayanlar var biz nereden bilelim bunun olmayacağını?

Bir çok yerde yetkili servşsş var.Benim 681 model cihazımın kulaklık girişinin lehimi koptuğunda götürdüm adamlar hiç para almadan tamir ettiler.Ben bizzat şahid olduğum için biliyorum.Senin dediğine bakılırsa hiç bir garanti servisine güüven olmaz.O zaman büyük teknoloji mağazalarının verdiği garantiye nasıl güvenebiliriz?
  • of hala aynı laflar. garantili nokia telefon almakla raks telefon almak arasındaki fark gibi bu da. ya da genpa kvk yerine daha farklı bir firmanın garantili telefonunu almak gibi. zaten alan da pspyi garantisiz alıyor. senin jxdyi yapan yerlerden daha fazla garanti dışı psp onarımı yapan yer var. hala mı jxdnin garantisi iyidir pspye rakiptir diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

of hala aynı laflar. garantili nokia telefon almakla raks telefon almak arasındaki fark gibi bu da. ya da genpa kvk yerine daha farklı bir firmanın garantili telefonunu almak gibi. zaten alan da pspyi garantisiz alıyor. senin jxdyi yapan yerlerden daha fazla garanti dışı psp onarımı yapan yer var. hala mı jxdnin garantisi iyidir pspye rakiptir diyorsunuz?

Psp ye rakip değildir ama garantisi iyidir.
  • arkadaşlar bn bu markayı araştırırken jxd nin sitesinde
    http://www.jxd.cc/jxd_web/en/product.asp?spclass=MP3%2FMP4#jxd

Name: K900
    Brief : Touch button,Sigmatel solution!

bu ifadeye rastladım bildiğim kadarıyla da sigmatel çipler çok kaliteli hatta en kaliteli çipler, fakat bu jxdler için her kafadan bir ses çıkıyor; bu konuyu, direk çok iyi veya çok kötü diyip kestirip atmadan objektif biçimde bilgilendirerek açıklayabilecek olan varsa çok memnun olrum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 13 Ekim 2007; 10:39:22 >
  • Arkadaşlar psp bizim gözümüzü karartmış..Psp ye benzer bi alet gördük mü hemen reddediyoruz.Fakat objektif olarak bakıldıgında bu aletin tuşları bile dandik görünüyor.Yanlışsam söyleyin.Fakat bi Önceki arkadaşımın dediğide Doğru Sigmatel en ii çiplerden bir tanesi ama bülbülü altın kafese koysan ne fayda.içinde tüm donanımlar en iyi olsa bi taklitten öteye gecemeyeceği bir gercek...o yüzden

• quote:

Orjinalden alıntı: alienlord

arkadaşlar bn bu markayı araştırırken jxd nin sitesinde
    http://www.jxd.cc/jxd_web/en/product.asp?spclass=MP3%2FMP4#jxd

Name: K900
    Brief : Touch button,Sigmatel solution!

bu ifadeye rastladım bildiğim kadarıyla da sigmatel çipler çok kaliteli hatta en kaliteli çipler, fakat bu jxdler için her kafadan bir ses çıkıyor; bu konuyu, direk çok iyi veya çok kötü diyip kestirip atmadan objektif biçimde bilgilendirerek açıklayabilecek olan varsa çok memnun olrum..

JXD marka cihazlar tanınmış Sony,Ipod,Cowon,Iriver gibi markaların cihazları kadar iyi olmasa da kalite/fiyat oranında hepsine fark atar.JXD marka cihazların cihpseti sigmatel ya da sunplus oluyor.İçinde kullanılan çiplerin bir kısmı Samsung ve hafızaları da Hitachi marka.Bu nedenle JXD marka cihazlar gerçekten çok iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

JXD'yi bırakın da şuna bakın

Yeni tetris

tetris daha güzel yaw..Bune abiler... İğrençç

Tetris de daha cook oyun var ..Pop station... zuhahah

• quote:

Orjinalden alıntı: 4system

quote:

Yeni tetris

tetris daha güzel yaw..Bune abiler... İğrençç

Tetris de daha cook oyun var ..Pop station... zuhahah

Tetris video da oynatabiliyor mu?

• jxd marka mp4 çalar kullanıyorum çok memnunum pspye benzettikleri medelde oyun olarak sadece nes oyunları var o konuda braz özenti olmuşlar laf söylemem ama mp3çalma ve cihaz kalitesi konusunda gerçektende çok iyi hele ekran kalitesi inanılmaz müthiş
  • ufff olayı bitirmişler ötesi olamaz artık son noktayı koymuşlar para biriktirmeye baslıyorum hemen almalıyım
    quote:

Yeni tetris

• bende istiyorum ya o aletten... modlara söylleyelim yeni bi POP STATION forumu açsınlar.
  • Arkadaşlar bende bu markanın digital foto-kamerasını gittigidiyor sitesinde gördüm.Fiyatı ve özellikleri çok uygun ama emin olamadım.Bu kadar özelliği olup da nasıl bu kadar düşük fiyatlı olur diye düşünüyorum.Okuduğum yorumlara göre iyi gibi.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

budamı umd çalıştırıo

umd calıstırdıgını sanmam =p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 24 Aralık 2007; 23:10:57 >
  • bence böyle küçük cocuklar falan psp yi görür özenirler anneleri babalarıda gider bunu alır cocuklarda psp si oldugunu sanır :p belkide böyle daha cok satacagını sanmışlardır..
    quote:

Yeni tetris

• Ne demek istediniz anlamadım doğrusu.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar yokmu?Güvenilir bir markamı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

budamı umd çalıştırıo

UMD Sony'nin kendi malı. Böyle dandirik firmalara (firma da değil zaten) neden satsın ki kullanım hakkını...
  • zuhaha taklit resmen bu yha . sahte psp yapmaya calısanlarin yaptıgı cihazlara benziyo
  • Bugün bu ürünü görme şansım oldu.Daha önce de sormuştum nasıl bir ürün diye.Almak isteyen arkadaşlara şunu söylemek isterim.Çok güzel bir çözünürlüğü var;yani film süper izleniyor diyebilirim.Satıcı bu ürünü video ve fotoğraf çekmek için almak istiyorsanız çok şey beklemeyin;zira o amaçla üretilen bir değil dedi.Ama dediğim gibi film ve müzik izlemek ve dinlemek için ideal diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.