Şimdi Ara

JWIN 2+1 M-324 Sizce Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• hocam aynı fiyata creative sbs a120 öneririm vatanda indirimde, ben bugün aldım ilk izlenimlerim oldukça olumlu diyebilirim...

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • Paranı bu sistemlere harcama hocam mis gibi edifier , logıtech , creative dururken ..
  • Sakın sakın almasın aman diyim bende sırf tasarımı falan hoşuma gitti diye snopy'nin dandik bi speakerini aldımda pişman olmuştum sonra logitech'te karar kıldım onu aldım iyikide değiştirdim diyorum yanına bile yaklaşmasın ama illaha alıcam diyosa deneyim ile anlar parasına yazık olur
  • jwin markasını benden iyi kimse bilemez ses sistemi satıyorum vatanda jwin m-324 cihazını ona eş tutabileçeğinz cihazlar arasında en iyisi sayılır 321 modeli var aynı gbi ama 324 daha güzeldir.bunun yerine creative sbs a120,logitech s220 yada yeni çıkan logitech ls21 tercih edilir ama hiç birinde trible ayarı yoktur bunlar m-324de var ver 24 watttır yani küçüklerin güçlüsü. Fakat jwin olması insanı düşündürüyo yalan değil :)

Orijinalden alıntı: MichaelCorleone.

jwin markasını benden iyi kimse bilemez ses sistemi satıyorum vatanda jwin m-324 cihazını ona eş tutabileçeğinz cihazlar arasında en iyisi sayılır 321 modeli var aynı gbi ama 324 daha güzeldir.bunun yerine creative sbs a120,logitech s220 yada yeni çıkan logitech ls21 tercih edilir ama hiç birinde trible ayarı yoktur bunlar m-324de var ver 24 watttır yani küçüklerin güçlüsü. Fakat jwin olması insanı düşündürüyo yalan değil :)

MADE İN P.R.C . hocam iyi güzelde 1 yıl sonra bozulup çöpe gidiyor insan bir kere alıyor birşeyi değilmi ? şimdi sana sorsam jwin'mi alırsın yoksa logitech-cretive-edifier gibi onun gücündeki bir sistemimi alırsın ?

cevabını bekliyorum ha

• ben edifier alırdım yalan yok x600 manyağıyım ama 45 liraya geliyo %25'te 1 sene kullan at koymaz insana,hiç değilse '' yaa aldık bizde bi çin malı ucuza 1 sene zor dayandı dersin'' uygun fiyat,kaliteli ses,kısa kullanım P.R.C de ayrı bi konu zaten herşeyde aynısı yazıyo artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.