Şimdi Ara

JVM hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar azureus kurdum her zaman ki gibi ancak dll eksik dedi msvcr110 ve msvcr100.dll bunları hallettim sonra azureusu açaraken tam olarak şu hatayı alıyorum..

The JVM could not be started. The main method may have thrown an exception

javayı kurdum shockwave kurdum silverlight kurdum flashplayer kurdum c++ 2005 ,2008,2010 x64 sürümlerini kurdum yine açılmıyor program nette araştırdım ancak çözemedim microsoft un bir sitesinde var bilgi ama anlayamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Azures nedir?

Microsoft linkini gönderin bende bir incelemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Azures nedir?

Microsoft linkini gönderin bende bir incelemek isterim.

torrent programı hocam.

sanırım java virtual machine açılımı. java ile ilgili bir sorun ama java da dahil tüm programları kurdum ama uygulamayı başlatamıyorum bu jvm hatası sadece azureus değil başka uygulamalardada bu hataya yol açmış şöyle bir link var ama bilemiyorum yinede..

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/the-jvm-could-not-be-startedthe-maximum-heap-size/79b19c81-214f-4944-a51b-8e3442202aee?msgId=0f5bfad5-5a42-43bd-9d5b-72d62a87ddd7

• İde mi kullanıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Hangi java versiyonuna sahipsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 10 Ekim 2014; 4:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

İde disk mi kullanıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Hangi java versiyonuna sahipsiniz?

ssd kullanıyorum ahci modda çalışıyor. windows 7 ultimate x64 tr . java 7- java8 ve java8 updatelerini yaptım en güncel sürümü kullanıyorum şuanda..
  • 1. Öncelikle buradaki linkten java sürümüne ait eski dosyalar ve kalıntıları olup olmadığınızı kontrol ediniz. Şayet bir kalıntı mevcut ise yönergeleri izleyerek bu dosyaları ve kalıntıları kaldırınız.

2. Kullanımdaki java programı nasıl kaldırılır (program ekle/kaldır) bilmiyorsanız buradaki linkten bilgisayarınızda mevcut kullanımdaki java programını nasıl kaldırabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

3. Eğer bu iki kaldırma işlemide problemsiz bir şekilde gerçekleşmiş ise 3. adıma geçin. Buradaki linkten javanın 32 bit ve 64 bit olan iki sürümünü indirip ayrı ayrı kurun. Bazı programlar işletim sisteminiz 64 bit dahi olsa 32 bit java kullanırlar. O neden ile sadece 64 bit javayı indirmekle yetinmeyip aynı zamanda 32 bit javayı da indirip kurun.

Problem hala devam ederse yazın başka bir çözüm için girişimde bulunalım. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

NOT: Bilemiyorum işinize yarar mı yinede size problemin nedenini söyleyeyim bilginiz olsun. Problem java programının boyutunun kontrolü sırasında olması gereken değerin dışında olmasından kaynaklanıyor. Muhtemelen buda bir iç korumayı tetikliyor olmalı. Bir dosyanın olması gereken boyutunun dışında olmasının iki nedeni olabilir. Ya dosya herhangi bir aksaklık nedeni ile bozulmuştur veya bir virüs nedeni ile dosya iş görememesi için bozulmuştur. Hal böyle olunca da sistem otomatik olarak zarar görmemesi için java programını başlatmamakta. Ben biraz iyimser olup programın bir bozulmaya uğradığını düşünüyorum ve tamamı ile sistem kaldırılıp yeniden yüklenmesinin yeterli olacağını düşündüğüm için yukarıdaki kısa işlemi öneriyorum. Problemin devamında daha geniş çaplı ve virüs önlemini de içeren çözüm aramak gerekecektir diye düşünüyorum ki umarım buna gerek kalmaz.

EDIT: Ayrıca indirdiğiniz dosyaların kaydının olup olmadığını ve geçerli olup olmadıklarını öğrenmek için "regsvr32 dosya_adi.dll" kontrolünü yaptınız mı acaba?

EDIT 2: Daha önce herhangi bir program için C runtime library hatası almışmıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 10 Ekim 2014; 5:14:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL 0xc00007b hatası alıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.