Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

JVC GR-D93 -/panasonic GS-nv15-/ Sony Trv460 heellp!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arastırmaktan catladım.kararımı weremedim.son asama olarak JVC GR-D93 -/panasonic GS-nv15-/ Sony Trv460 kamera arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz.Özellikle kullanan arkadaşlar warsa yardımcı olsunlar. görüntü kalitesi.zoom .sartınsısı.gece gorusu bu ozellıkler onemlı.heeelpp falan oldum yani !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by msc -- 19 Aralık 2004, 16:22:17 >

• dıkkkk dııkkk kims warmı? !!!
  • Dostum bende kararsızım JVC GR-D93 üzerinde yoğunlaşıyorum. Çözünürlüğü çok yüksek ama optik zoom u 10X, JVC GR-D53 e bakınca Zoom 16X tek aşamadığım konu bu kaldı acaba 10X ile 16X arasında baya fark varmıdır bilmiyorum. diğer hususlarda 93 çok iyi gözüküyor.
    Sony.DCR-HC40E de çok güzel...yine de karar senin..
  • ben JVC aldım. USB ile kolayca capture yapabiliyorum. Sony alan arkadaşlarım var USB ile capture denemeleri hüsranla sonuçlandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhasip

Dostum bende kararsızım JVC GR-D93 üzerinde yoğunlaşıyorum. Çözünürlüğü çok yüksek ama optik zoom u 10X, JVC GR-D53 e bakınca Zoom 16X tek aşamadığım konu bu kaldı acaba 10X ile 16X arasında baya fark varmıdır bilmiyorum. diğer hususlarda 93 çok iyi gözüküyor.
    Sony.DCR-HC40E de çok güzel...yine de karar senin..

http://forum.donanimhaber.com/m_843472/mpage_1/key_optik%252Czoom//tm.htm#1034400
    adresindeki forumda 1X-32X arasi butun zoom oranlari var. Oradan fikir edinebilirsin.
    10X-16X karsılastirmasi icin 6X-10X resimlerini kullanabilirsin mesela. (oran yaklasik ayni...)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.