Akbank'ın Juzdan uygulamasında chipparalar 2 katı değerli olarak internet harcamalarınızı ödemede kullanılabiliyor. 75 liralık chippara 150liralık harcamayı ödeyebiliyor. |
Bildirim
Akbank'ın Juzdan uygulamasında chipparalar 2 katı değerli olarak internet harcamalarınızı ödemede kullanılabiliyor. 75 liralık chippara 150liralık harcamayı ödeyebiliyor. |
Aynen kampanya yokki chip para kazanalim |
Faydalandım bende ama keşke limiti biraz artırsalar. 75tl çok düşük kalıyor artık.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
juzdan'dan nerede alışveriş yapabiliyoruz ben bulamadım |
75 TL'ye kadar ilk alışveriş iade kampanyası ile birleştirdim. Totalde 225 TL kar ettik şimdi akbank düşünsün |
Aynen kampanya yokki chip para kazanalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bankamatik kartına olmuyor sanırım, kredi kartı yok kampanya da görünmüyor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İnternetten axess ile yaptığınız alışverişleri chip para ile öderken 75 lira chipparanızı 150 lira ödenmiş olarak düşüyor, zaten x2 chippara ile öde diye yanında çıkıyor juzdan uygulamasındaki kart hareketleri kısmında. |
juzdan canlı destek üzerinden banka kartındaki chip paraları kredi kartına aktarabilirsiniz |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank genele kmpanya yapmaz genelde kişiye özel yapar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
daha geçen ay 300 puanı kullandıydım şansa bak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |