Şimdi Ara

Juventus Maçına Doğru , Juventus'u Tanıyalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Juventus aslında çok yabancı olmadığımız bir takım. Daha önce karşılaştığımız Juventus şimdiki Juventus ile biraz farklı tabiki.

En son Nedved'li Zidane'lı Juventus hafızalarımızda, birde olimpiyat stadyumunda oynarlardı maçlarını, tabi artık öyle değil. Şike yüzünden aldıkları darbeler efsane oyuncuların olmaması bir yana Juventus artık daha farklı bir kulüp.

Stadyumlarından başlayalım, 41.000 kişilik daha modern ingiliz stili bir stadyum yaptılar kendilerine orjinal sitelerinde yer alan bilgiye göre 3.600'ü premium koltuk. Oldukça modern mimarisi olan bu stadyumda ateşli italyan taraftarları kanımca rahat bir atmosfer oluşturmayacak Galatasaray için.

Gelelim futbol takımına,

Kalecileri : Buffon ( yorumsuz )

Defans bloğunu: Giorgio Chiellini, Angelo Ogbonna (yeni transfer ), Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Paolo De Ceglie, Federico Peluso ( yeni transfer ), Martín Cáceres, Marco Motta, Stephan Lichtsteiner oluşturuyor.

Orta sahaları : Paul Pogba, Claudio Marchisio, Andrea Pirlo, Arturo Vidal,Ouasim Bouy,Simone Padoin,Mauricio Isla,Kwadwo Asamoah,Simone Pepe,Mirko Vucinic şeklinde.

Forvet : Carlos Tévez ( yeni transferler ), Fernando Llorente

Şu an İtalya liginde 4 hafta sonunda 10 puanla 5. sıradalar.

Teknik Direktörleri Antonio Conte Juventusun eski oyuncusu.

Geçen sene Fabio Capello Roma maçı öncesi Goal dergisine ligde Juve'nin rakipsiz olduğunu çünkü 100% ortaya koyan bir takım olduklarını söylemiş.

İlk bakışta forvetleri iyi görünen Juve defans hattımızı düşündükçe şans yakalarlarsa affetmezler gibime geliyor.

Kalecilerinin iyi olması bizimde son vuruşlarda etkisiz olmamızla birleşince negatif bir durum olabilir.

İtalyan milli takımında şu anda 7 oyuncu ile hizmet ediyorlar ki boş bir takım olmadıklarını gösterir.

Sampdoria yı 1-0 yenmişler deplasmanda
    Lazio yu 4-1 le geçmişler
    interle 1-1 berabere kalıp
    son hafta veronayı 2-1 yenmişler

• 21 numaralı oyuncu çok tehlikeli dikkat edelim
  • Pogba-Vidal-Pirlo 3lusu acayip korkutuyo beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntısı yandan gelen toplarmış gibi duruyor benzer goller yiyorlar çünkü.. Brumanın maçı olması lazım
  • juventus bize göre çok iyi takımı kusursuzca kurdular ilk 11 de her özelliğe sahip adam var hızlı defans güçlü stoper pas dağıtan stoper hızlı iki yönlü bekler orta sahada savaşçı pas dağıtan enerjik golcü olarak uzun pivot ve hızlı bitirici adamlar takım kurarken herşeyi göz önüne alıp transfer yapmışlar

bakalım 2 yıl içindeki en zorlu takımla oynayacağız
  • Defansları fena her çeşit adam var

Chiellini,Ogbonna,Barzagli,Bonucci

Fifa severler bu dörtlüyü iyi bilir
  • Gs 3 maçtir oynadığı gibi oynarsa 2. Real faciası olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real maçı kadar korkutmuyor beni. Deplasmanda olduğumuz için şansımız epey düşük gerçekçi bakarsak. Ama elimizden geleni yapacağız tabi. Beraberlik çok iyi sonuç olur. 4-5-1 sistemiyle orta sahayı kalabalık tutmamız lazım. Neyse o kadarını da FT düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Gs 3 maçtir oynadığı gibi oynarsa 2. Real faciası olabilir

Yani haklı olabilirsin, son 3 maçtır gerçekten formsuzuz. Yani geçen seneki heleki ondan önceki ligin ikinci yarısındaki koşan istekli takım gitti. Ama bu bir maraton şimdi maç maç baz alarak yorum yapmakta gerçekçi değil. Juveyi deplasmanda yenebilecekte bir takım. Kilit noktalar göbekte Dany Semih ve orta sahada artık Ambrabat bir kanatta Bruma bir kanatta Melo Selçuk Sneijder ortada sadece Drogbayı besleyecek modeli kullanmak. Çift forveti kaldıracak pres takımı değil ama şu model çok pozitif futbol oynatır Galatasaray'a. Kanat oyununu Bruma ve Ambrabatla bir denese ah denese :(
  • 100 yıllık italyan taktiği ve komple bir takım 3-5-2 nin sembolü oldular tek ümidim kanatlarla yapacağımız akınlarda stoperlerinin uygunsuz sertliği bu arada vucinic santrafor hocam .
  • Hafta sonu Verona maçını izledimde Verona çok iyi kitlemişti 2den fazla attırmadılar ayrıca ileride çoğalıyorlardı.
    Bence Fatih hoca yardımcılarıyla Verona ve Kopenhag maçını izlemeli.
  • Kwadwo Asamoah'a çok dikkat edin. Benden söylemesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

100 yıllık italyan taktiği ve komple bir takım 3-5-2 nin sembolü oldular tek ümidim kanatlarla yapacağımız akınlarda stoperlerinin uygunsuz sertliği bu arada vucinic santrafor hocam .

yok Llorente
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

100 yıllık italyan taktiği ve komple bir takım 3-5-2 nin sembolü oldular tek ümidim kanatlarla yapacağımız akınlarda stoperlerinin uygunsuz sertliği bu arada vucinic santrafor hocam .

yok Llorente

vucinic te kaç yıllık santrafor hocam yeme adamı :)

llorente zaten santrafor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

yok Llorente

vucinic te kaç yıllık santrafor hocam yeme adamı :)

llorente zaten santrafor :)

hocam öylede tam bir bilgim yok ama vucinic ikinci yarı giriyor genelde .Bir kaç mata öyleydi .
    Llorente oynaması sizin için iyi olur .Yoksa vucinic

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Kwadwo Asamoah'a çok dikkat edin. Benden söylemesi..

Fifa kokusu alıyorum hocam :)))
  • Geli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Kwadwo Asamoah'a çok dikkat edin. Benden söylemesi..

Tamam hocam aldim kenara yarin futbolcularla toplanip bildirecegim.

• Yok hocam özel olarak takip ettiğim futbolculardan bir tanesi. Fifada hiç denemedim..
  • Real madrid maçında bile ümidim vardı ama bu maçta nedense yok. Çok sağlam takım juventus fark olmasın gene de.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.