fantastik bir başlangıç oldu açıkcası pek beklemiyordum juve'den. ehh be alex takım 5 atıyor senden tık yok
en son baktığımda 2-0 dı dakika 78 di way bee
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
28' David Trezeguet 71' Vincenzo Iaquinta 85' Vincenzo Iaquinta 86' David Trezeguet 89' David Trezeguet 90' Massimo Loviso
Herşey bunun başının altından çıkmış Vincenzo Iaquinta. Üstüste 2 gol atınca trezeguet hoop hemşerim noluoz bu takımın golcusu benim demiş. Gerisi malum
şike olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
şike olabilir.
şike ve jubventus biyerden bana tanıdık geliyor bu arada forza inter
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
şike olabilir.
şike ve jubventus biyerden bana tanıdık geliyor bu arada forza inter
maçı izle ondan sonra konuş.
helal juve, trezeguet de formundan bişey kaybetmemiş istikrarlı futbolcu böyle olur işte
4ever juve
şike mi? maçı izlemediniz sanırım.. Son yıllarda izlediğim en güzel maçtı,santrayla maç başlıyor ardından gol oluyor. 6 gol de biribirinden muhteşemdi,izlemeyenler çok şey kaçırdı
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu şike ve jubventus biyerden bana tanıdık geliyor bu arada forza inter
Burhan hep acıların takımını mı tutmak zorundasın? Sen şimdi İngiltere'de de Chelsea'yi tutuyorsundur.
Hangi Inter bu forza Inter? Milan'ın her seferinde tokatladığı Inter mi? Juventus'un şampiyonluk sayılarında 2'ye katladığı Inter mi? Massimo Moratti'nin de yıllardır dünya transfer yapmasına karşın takımın şampiyon olmaması üzerine İtalya'nın sütten çıkmış ak kaşığı olup Milan'ın cezalı başladığı, Juventus'un olmadığı bir ligde şampiyon olan Inter mi? İtalya'nın Galatasaray'ı..
çok kötü oldu ya yine de sonuna kadar Avanti Livorno Forza Beşiktaş
muhabbete bak bazıları kabul etmemekte ısrar ediyor italyanın en büyük takımı Juventus'dur.en ezik takımı da interdir bakınız taraftar araştırmasındaki yaş ortalamalarına 45-53 yaş arası taraftarları kalmış onlarda ölürse boş stadlara oynarlar milanda helal olsun bugün hakemleri yine bağlamış Juventus alın eriyle terlerken onlar oturduğu yerden maçı alıyorlar oh ne rahat.bugün de intere hayret ettim rahat yeneriz zannettiler herhalde hakemi yedirmediler ezik herifler nolacak
kedidir kedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme