Şimdi Ara

Justin Bieber Hakim Karşısına Çıktı VİDEOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Justin Bieber Hakim Karşısına Çıktı

Duruşma canlı olarak ekranlara verildi
    Tutuklanmasıyla gündemin en üst sırasına oturan Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber hakim karşısına çıktı.

Bu sabah saat 4 sıralarında, alkollü araç kullanmak ve Miami Beach'de araba yarıştırmak suçundan tutuklanan Bieber, öğleden sonra Miami'de hakim karşısına çıktı.

Genç şarkıcının tutuklu üniforması ile hakimin karşısına çıktığı dakikalar, bir çok yerel ve uluslararası haber kanalından canlı olarak ekranlara verildi.

Duruşma sırasında Bieber'ın hiç konuşmayıp sessiz olduğu görüldü.

Hakim, Justin Bieber'ın 2,500 Dolar kefalet ödeyerek serbest bırakılmasına karar verdi.

• Abi bu bebe niye forumun en büyük sorunu. Niye bizi bu kadar ilgilendiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Abi bu bebe niye forumun en büyük sorunu. Niye bizi bu kadar ilgilendiriyor?

Sendehaklısınpanpa
  • İyi reklam. Asi karşıtlar tarafından "tonton" olarak nitelendiren kızları da hayran kitlesine eklemiş oldu.

Bu tip suçlar sonucunda underground müzik piyasası da sempati duyuyor sanatçılara. (bkz. Paris Hilton, Britney Spears...)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruşa bak lisede kızla yiyişip yakalanan sivilceli ergenler gibi duruyor
  • lamborciniyi bana vereydi iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 24 Ocak 2014; 11:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam olum bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağzı mı yamuk bunun napıyo öyle
  • 00.30 ne lan öyle
  • Ne güzel 2500 lira ver çık, demek ki her yerde böyle. Dünya'nın adaleti kaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

İyi reklam. Asi karşıtlar tarafından "tonton" olarak nitelendiren kızları da hayran kitlesine eklemiş oldu.

Bu tip suçlar sonucunda underground müzik piyasası da sempati duyuyor sanatçılara. (bkz. Paris Hilton, Britney Spears...)

sonuna kadar katılıyorum. bu elemanın üstünden milyonlar kazanan müzik şirketleri istese bunu evden çıkartmaz. ama dediğin gibi işin içinde para olunca herşeyi yaptırırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Ne güzel 2500 lira ver çık, demek ki her yerde böyle. Dünya'nın adaleti kaymış.

2500 dolar diyor
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Tipe bak, orada belirtmek istediğim rakam değil, bu işlerin bu kadar kolay olduğu. İnsanlar ölebilir, araba yarıştırmak da nedir, alkollü araç sürmek çok tehlikeli.

Dolar olsa ne olacak hem, Justin bieber'a koyar mı? Reklam bildiğin, neden tüm ulusal kanallarda yayımlanıyor sanki hapis cezası almış gibi. Şu ana kadar birçok ünlü tutuklandı, bu ezme kadar abartılanı görmedim.

Sana da ayrı bir güldüm hani...
  • quote:

Ne güzel 2500 lira ver çık, demek ki her yerde böyle. Dünya'nın adaleti kaymış.

heryerde boyle degil.amerikada boyle.paran varsa suc işle cık.buyuk suclarda bile kefaletle serbest bırakılma var.2500 dolar justin in ogle yemegi bile degildir.2.5 milyon dolar olmaliydi.
  • quote:

Tipe bak, orada belirtmek istediğim rakam değil, bu işlerin bu kadar kolay olduğu. İnsanlar ölebilir, araba yarıştırmak da nedir, alkollü araç sürmek çok tehlikeli.

Dolar olsa ne olacak hem, Justin bieber'a koyar mı? Reklam bildiğin, neden tüm ulusal kanallarda yayımlanıyor sanki hapis cezası almış gibi. Şu ana kadar birçok ünlü tutuklandı, bu ezme kadar abartılanı görmedim.

Sana da ayrı bir güldüm hani...

bu ezme dedigin cocugun altında lamborghini var ama. Senin altında ne var bu kadar kıskanmayın şunu

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ben 23 yaşındayım, altımda kendime ait Toyota Corolla'm var Türkiye şartlarında bu yaşta bu araba, ayrıca Bilgisayar Mühendisi'yim. Sana bunu açıklama gereği duyduğum için de kendime biraz kızdım. Ama yorumlarına dikkat et, almayayım ayağımız altına seni, ergen kılıklı. Gülüyor bir de, profilim açık, eline her klavyeyi alan kırıcı yorumlarda bulunmamalı, haddini bilmeli.
  • quote:

Ben 23 yaşındayım, altımda kendime ait Toyota Corolla'm var Türkiye şartlarında bu yaşta bu araba, ayrıca Bilgisayar Mühendisi'yim. Sana bunu açıklama gereği duyduğum için de kendime biraz kızdım. Ama yorumlarına dikkat et, almayayım ayağımız altına seni, ergen kılıklı. Gülüyor bir de, profilim açık, eline her klavyeyi alan kırıcı yorumlarda bulunmamalı, haddini bilmeli.

adres vereyim. Ağayına alabiliyor musun bakalım . Kendini büyük sanan kişiler siz ne zaman susacaksınız arkadasım ayrıca daha da yazma +blok

• 2500 dolar mı

Alkollü araç kullanmaya 2500 dolar değil 2.5 milyon dolar olmalıydı
  • Evet gençler dilerseniz sadece 2.500 dolara yarış ve alkollü araç kullanımı yapabilirsiniz. Haydi ne duruyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

2500 dolar mı

Alkollü araç kullanmaya 2500 dolar değil 2.5 milyon dolar olmalıydı

+1 Gelir düzeyi milyon dolar olan kişilere ceza miktarı fazla olmalı çünkü bu tür cezalar onlar için caydırıcı olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.