Amerikanın sözde en büyük hosting firmalarından biri olan justhost.com ile ilgili sizi ciddi ciddi uyarmak istiyorum.
1. justhost.com üzerinden 19$ ödeyerek aylık reseller paket aldım. 2. eski reseller firmamdan yedekleri taşımalarını istedim 3. "first class support" sloganıyla teknik servislerini yere göğe sığdıramayan bu firma ticketlarıma günlerce geri dönüş yapmadı. 4. site ana sayfasından live support ekranından yaptığım konuşmalarda her zaman uzun uzun beklemelerden sonra karşıma cahil iş bilmeyen chali insanlar çıktı. 5. siz bu işi bilmiyorsun bir restore işlemini yapamadınız diyerek geri ödeme istedim. 6. geri ödemem 5$ olarak yapıldı. 7. nedenini sorduğumda 14$ free domain ücreti olarak kestiklerini söylediler. 8. ben zaten domaini en fazla 7$'a alabiliyorum neden sizden 14$'a domain alayım bu domain ücretsiz değilmiydi diyerek itiraz ettim. 9. üzgünüz hiç bir şey yapamayız hoşçakalın dediler.
Bu iş bilmez, bu düzenbaz, bu sözde uyanık amerikan firmasından uzak durmanızı şiddetle şiddetle tavsiye ediyorum.
O ücretsiz domain hediyelerinin ücreti 14$'dır bilginiz olsun.
evet her hosting firmasi free domain diye verdikleri domain'i, eger hosting hizmetini kisa surede iptal ederseniz ucretini geri aliyorlar, bunu da kullanma sartlarinda yaziyor olmasi lazim ama yine de justhost biraz ayip etmis, bankana itiraz ederek ucretini geri alabilirsin belki? ugrasmak istersen tabii ki.
hocam bence 7 dolar zararla işi kutarmışsın . birde bu yönden bak . ayrıca bilgilendirdiğin için teşekkürler
geçmiş olsun ben hostgator.com dan başka karga tanımam
Ben bu gune kadar ilgili firmayla problem yasamadim, dil problemim olmasina ragmen, cok anlayisli davrandilar . Yine adiniza uzuldum..