Şimdi Ara

just cause 3 voski hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda oyunu ele geçirmiş voski adlı korsanlar 1 ay önce. acaba jc3 e noldu diyip araştırdım ve daha şimdi gördüm mağarada kalmışım

taa ocak ayından beri 3dm in oluşturduğu setupı duruyor pc de. onu silip voskininkini mi yüklemek gerekiyor bilen aydınlatsın lütfen.

• O yontem bitti olmuyor artik.henuz kirilmadi oyun tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapma be hocam oldu mu şimdi bu. hevesimizi yine kursağımızda bıraktı denuvo he?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

yapma be hocam oldu mu şimdi bu. hevesimizi yine kursağımızda bıraktı denuvo he?

Aksine o yontem sayesinde denovolu oyunlar kirilmaya basladi yeni yeni tamamiyle .yakinda gelir just cause 3 de

• Hayir voksi'nin yontemiyle kirilmadi. CPY ve Codex birlikte calisarak tum triggerlari tek tek temizleyerek oyunlari kirdilar. Bunun icin bir yontem bulduklari ve aslinda tum oyunlari kirdiklari soyleniyor cunku mkdev'in fcp'i kirmasi (dbdata gerekiyor ve cogu kisi calismadigini soyluyor, calisiyor diyenler de var) 18 ay surdu. Bronco ve painter tum denuvo oyunlarini kirdiklari iddia ettiler ve cogu kisi de inaniyor ve youtube'a icin dbdata olmadan nasil calistirabilcekleri hakkinda bir video paylasti, kimse o videonun ne oldugunu tam olarak bilmiyor ayrica. CPY her 15 gunde bir tek tek yayinliyor denuvo ile korunan oyunlari. Voksi de bagis yapanlara bypass veriyor. Doom, Inside, Rottr cpy tarafindan kirildi, buyuk ihtimalle yeni gelecek oyun da just cause 3 olacaktir diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD2EF0EB9 -- 12 Eylül 2016; 19:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWrongGuy

Hayir voksi'nin yontemiyle kirilmadi. CPY ve Codex birlikte calisarak tum triggerlari tek tek temizleyerek oyunlari kirdilar. Bunun icin bir yontem bulduklari ve aslinda tum oyunlari kirdiklari soyleniyor cunku mkdev'in fcp'i kirmasi (dbdata gerekiyor ve cogu kisi calismadigini soyluyor, calisiyor diyenler de var) 18 ay surdu. Bronco ve painter tum denuvo oyunlarini kirdiklari iddia ettiler ve cogu kisi de inaniyor ve youtube'a icin dbdata olmadan nasil calistirabilcekleri hakkinda bir video paylasti, kimse o videonun ne oldugunu tam olarak bilmiyor ayrica. CPY her 15 gunde bir tek tek yayinliyor denuvo ile korunan oyunlari. Voksi de bagis yapanlara bypass veriyor. Doom, Inside, Rottr cpy tarafindan kirildi, buyuk ihtimalle yeni gelecek oyun da just cause 3 olacaktir diye dusunuyorum.

Bende zaten onu kast etmistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.