Bildirim
Just Cause 3 (Çıktı!) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Seviyorum bu tarz oyunları ya, oyun olduğunu inkar etmiyor , gerçekcilik takıntısı yok ve bu hiç göze batmıyor. Gta falan bir yana bu tarz bana daha hoş geliyor. (Gta dan daha güzel demedim, gerçekçilik unsurunun üzerine düşülmediğini kastettim sadece, eksilenmeyelim şımdi durduk yere)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel görünüyor. GTA V gibi optimizasyonu iyi olursa düşük sistemlerde oynanabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Just Cause 3 Unveils Its Huge 400 Square Mile Map
http://www.guru3d.com/news-story/just-cause-3-unveils-its-huge-400-square-mile-map.html
-
-
-
-
-
-
sırf ayçiçek tarlasında araba sürmek için alacağım
ayrıca çok fazla arcadeye kaçmış sanki. neyse bekleyip göreceğiz -
bu arada oyun arapça altyazı ve ses dublajıyla geliyor
biz hâla türkçe altyazı bekleyelim -
Konunun popülerde üst sırada olması lazım gerçekten az bilinen bir oyun ben tesadüfen denk gelmişdim Just Cause 2 ye mükemmel bir oyun.
2 yıl Gta 5'in pcye çıkmasını bekledim aldığım ilk 50 tl üzeri orjinal oyundur topladığım pc yi bile GTA 5 için yapmışdım beni üzmedi yağ gibi oynadım ama sorun şuydu birkaç günün sonunda 5 tl ye aldığım Just Cause 2'yi oynarken buldum kendimi GTA 5 benim için hayal kırıklığı oldu haritayı keşfettikten sonra herşey aynı gelmeye başladı yapabileceklerimde sınırlıydı ama Just Cause öylemi efsane bir oyun gerçekçilikten uzak olsada mükemmel bir harita zıplıyorsun uçuyorsun herşey var uçağa araba bağla uçur insanları birbirine kenetle sallandırEn önemlisi sıkıcı olmayan görevleri her görevde aksiyon görev yapmadığın zamanlardada al jeti manzarayı seğret süper oyun abi GTA 5 den öncede oynuyordum GTA 5 çıkdı Gta oynamaya başladım sonuç Gta 5'i bilgisayarımdan kaldırdım hala arada bir Just Cause 2 oynarım efsaneler ölmez
Just Cause 3 ise tam beklediğim gibi olmuş hele o uçuş kostümü harika yapmışlar grafikler gelişmiş devasa bir map gelmiş çeşitlilik artmış gerçekten uğraşılmış üstünde açık dünya oyunlarında benim için lider yıllarca GTA idi San Andreas, ViceCity çocukluğumun vazgeçilmezleri internet kafelerde onlarca liramı yediler onların yeri ayrı ama şuan açık dünya oyununda Just Cause gibi bir oyun malesef Gta dan daha üst seviyede benim için bu oyun kaçmaz.
GTA 5'e kötü demiyorum ilk oynadığımda böyle oyunmu olur lan efsane efsanesi diye düşündüm mükemmeldi herşey ki oyunu çözene kadar Just Cause 2 den iyi olduğunu rahatça söyleyebilirim ama oyunu oynadıkça sıkıcı olmaya araba sürmekten başka birşey yapamamaya başlıyorsunuz yoksa güzel oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 20 Kasım 2015; 3:13:33 >
-
Çok uygun fiyattan geliyor oyun. Açık dünya ve yapılacaklar göz önünde bulundurulduğunda parasının Hakkını verir. Videolarda aksiyonun sonu gelmiyor.
güzel oyun kesinlikle. -
Minimal:
OS: Windows Vista SP2 (x64), Windows 7 SP1 (x64), Windows 8.1 (x64);
CPU: Intel Core i5-2300 2.8 GHz / AMD Phenom II X6 1055T 2.8 GHz;
RAM: 6 GB;
Video card: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) / AMD Radeon HD 7870 (2 GB);
DirectX: DirectX11;
HDD: 45 GB.
Recommended:
OS: Windows Vista SP2 (x64), Windows 7 SP1 (x64), Windows 8.1 (x64);
CPU: Intel Core i7-3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4.0 GHz;
RAM: 8 GB;
Video card: Nvidia GeForce GTX 760 (3 GB) / AMD Radeon R9 280X (3 GB);
DirectX: DirectX11;
HDD: 45 GB.
http://i.imgur.com/VnwvmSC.jpg?1
-
Sistem gereksinimleri ortalama üstü görünüyor ama eminimki son Zamanda çıkan oyunlar gibi şişirme. Minimum sistem gereksinimleri ile mutlaka medium-high ayarları arası oynanır. Fallout 4 ün minimum sistem gereksinimleri ile high oynuyor insanlar.
oyunun ps4 boyutu 35 gb -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X