Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmdeki oyunculuk beni pek sarmadı. Dinazorların hatrına biraz sabrettim ama bir yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 12 Temmuz 2015; 19:39:23 >
  • Film koca bir sıfır.

Kadın ine topuklu ile raptor dan kaçıyor, ormanda depar atıyor. daha zilyon tane saçmalık. Komedi filmi niyetine izleyebilirsiniz

Filmin % 90 ı zaten yeşil perde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

az önce web-dl izledim işleyişi biraz saçma buldum :

İ-rex midir nedir , kaçtıktan max 1 saat sonra oraya havadan abrahams salarlar 120mm yivsiz patlayıcı mermi kokar hava , film biter :). Özetle demek istediğim çok fazla çaresiz gibi görünmüş adadaki insan topluluğu

jurassic park 1 2 3 filmi de aynı ona kalırsa. illaki bazı mantık hataları olacaktır. sdece bu seri için değil pek çok film de böyle hatalar olur. aslında hata da değil. sonucta senaristler bile biliyor bunları .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hocam simage kullansanız? Resim sayfanın düzenini fazlasıyla bozdu.

sayfanın üstünde ayarlara gir.

ayarlar >tercihler > resimleri otomatik boyutlandır >480 piksel
  • Eyvallah.
  • İlk filmden beri kendisine çok fazla bayılamadığım dolayısıyla hiçbir filmini beklenti içinde izlemediğimden beklentimden hiçbir zaman fazlasını verememiş bir seridir. Hadi ilk film neyse de sonraki 2 film kötüydü bence. Bu film de yine 2. ve 3. filmlerinden belki bir tık yukarıda olsa da ekstra hiçbir numarası yok. Ne tekrar tekrar ne de sinemada izlenecek bir film, hani meraklıysan izle geç.

O kadar vahşi yaratıkların evcilleştirilebilmesi, eğitilebilmesi ihtimaller dahilinde. Hayvanların böyle zeka sahibi olması da mantıklı geldi. Sonuçta bunlar da karmaşık yapıdalar.
    Şu melez dinozorun kamuflaj ve vücut ısısıyla oynaması oldukça iyiydi.

Yalnız şu T-Rex ile raptorların şu melez dinozora karşı ittifak kurması garip geldi. Neticede aynı türden değiller ve bu onların birbirlerine düşman olmaları için yeterli. Ayrıca melez dinonun ölüşüne bakılırsa sudaki büyük dino da bu ittifaktaydı. O dino oraya kadar uçabiliyorsa demekki tribünler hiç de güvenli değilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

İlk filmden beri kendisine çok fazla bayılamadığım dolayısıyla hiçbir filmini beklenti içinde izlemediğimden beklentimden hiçbir zaman fazlasını verememiş bir seridir. Hadi ilk film neyse de sonraki 2 film kötüydü bence. Bu film de yine 2. ve 3. filmlerinden belki bir tık yukarıda olsa da ekstra hiçbir numarası yok. Ne tekrar tekrar ne de sinemada izlenecek bir film, hani meraklıysan izle geç.

O kadar vahşi yaratıkların evcilleştirilebilmesi, eğitilebilmesi ihtimaller dahilinde. Hayvanların böyle zeka sahibi olması da mantıklı geldi. Sonuçta bunlar da karmaşık yapıdalar.
    Şu melez dinozorun kamuflaj ve vücut ısısıyla oynaması oldukça iyiydi.

Yalnız şu T-Rex ile raptorların şu melez dinozora karşı ittifak kurması garip geldi. Neticede aynı türden değiller ve bu onların birbirlerine düşman olmaları için yeterli. Ayrıca melez dinonun ölüşüne bakılırsa sudaki büyük dino da bu ittifaktaydı. O dino oraya kadar uçabiliyorsa demekki tribünler hiç de güvenli değilmiş.

ben izlerken o
    dinonun en büyük olayların başlangıcı olcığına inanıyorduk ama çok hayal kırıklığına uğardım

• 10/6 olaylar hemen oldu bittiye getirilmiş bi derinlik yok beni sarmadı açıkçası tavsiyede etmiyorum merak eden varsa
  • Eski tadı kesinlikle yoktu.
  • bu film için Chris Pratt olmamış bana göre çok sıradan bir oyunculuk sergiliyor. keza aynı şeyi bayan oyuncu içinde söyleyebilirim. hatta bana göre küçük oyuncular daha içten oynuyor. Vincent D'Onofrio yan rolde yine işini yapmış.( bu adam yan rollerin adamı) Intouchables filmi ile tanıdığımız fransız oyuncu Omar Sy da küçük bir rolde karşımıza çıkıyor.

dediğim gibi başroldekilerin sıradan bir performans sergilemesi filmi idare eder kılıyor. daha kalite oyuncularla daha güzel bir film olabilirmiş.
  • Bence filmde C.Pratt'in performansının düşük olmasının nedeni bu tür filmlerin onun oyunculuk tarzıyla bağdaşmaması.Pratt hollywood tabiri ile 'lovable idiot' tarzı rolleri çok iyi canlandırıyor. Parks and Recreation dizisinde de Galaksinin Koruyucularında da yada daha önce yan rollerde oynadığında da bu lovable idiot tarzını oynadı çok da iyi oynadı bana göre.Ben Chris Pratt'i çok severim ama olmamış bu rolde

Filme gelirsek ben beğenmedim eski filmlerindeki havayı bulamadım
  • Malesef çok çok kötü olmuş. Hiç beğenmedim. Senaryo çok vasat, başrol oyuncuları vasatı aşamamış. İlk film hala efsane, 3. filmde iyiydi, 2. film kötü bir yapımdı. Bu kötü değil ama görsellik gayet iyi, senaryo çok zayıf. Olmamış ne yazıkki. Eski filmlerde dinazorlardan kaçma bile büyük bir gerilimdi. Bu filmde yok denecek kadar az.
  • görsellik felan iyiydi ama öncekileri kadar zevk vermedi nedense bana
  • Çok basit ve sıkıcı geldi bana pek beğenmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi 22 haziranda izlemiştim geçen gün ilk üç filmle arka arkaya izledikten sonra bir şey aklıma takıldı doğal koruma alanı ilan edilen adaya nasıl yine park açtılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 18 Temmuz 2015; 23:04:08 >
  • rezil bir filmdi bence.herşey efekt-kalite değil bir eser,olmamalıda zaten.
  • 2 saat su gibi aktı. Kesinlikle sinemada 3 boyutlu izlenmeli ve altyazılı. Dublaj berbattı. Senaryo serinin diğer filmlerine benzese de değiştirilmiş ve bunda yeni bir dinozor türü yapılmış. Sondaki
    T-rex ve Raptor'ın bir olup yeni yapılan Indominus Rex'e saldırmaları
    beni çok etkiledi. Efsane bir sahne olmuş. Bu filmde senaryo geri planda kalmış ama efektler ve dinozor animasyonları ileri teknolojiydi.

10/7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel filmlerinin etkisinde kaldığı çok belli öncelik casual kitle olmuş bu da haliye hasılata yansımış. Serinin en kötü filmi bence inanılmaz derecede saçmalamışlar hasılata bakacak olursak devamı da gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Marvel filmlerinin etkisinde kaldığı çok belli öncelik casual kitle olmuş bu da haliye hasılata yansımış. Serinin en kötü filmi bence inanılmaz derecede saçmalamışlar hasılata bakacak olursak devamı da gelir..

Ne alakası var? Jurassic Park da öncelik 18 yaşındna büyükler ya da dinozor meraklısı sinema izleyicisi miydi sanki? Her iki filmin de yaş sınırı PG-13 zaten . Kaldı ki sana hitap etmese de Marvel fillmlerinin çoğu gayet de iyi filmler . Yoksa sen de sadece DC filmlerinin ciddiyete sahip gerçek çizgi roman filmleri olduğunu düşünenlerden misin? Öyleyse şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 19 Temmuz 2015; 20:10:57 >
  • Casuel kitle demek çocuk kitle demek değildir. Yaş sınırından bahsetmiyorum ben. Son dönemde görsellik ve gaz sahneleri çoğunlukta olan senaryo babında herhangi bir şey vermeyen filmler revaçta. Bu da tam anlamında bu tarz bir film.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.