Şimdi Ara

Jungle warwick hk. bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri açıklar mı as mi kasmalı ap mi ad mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trinty çık hepsini kasmış ol problem ?
  • Botrk dışında tank .
  • tanky.

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

trinty çık hepsini kasmış ol problem ?

Hocam ciddi olarak her türlü tavsiyeyi bekliyorum ama dediginiz mantikli gozukmuyor degil

• Eski sezonlarda çok popülerdi , tabi o zaman bu kadar jugnle a yönelik hero yoktu.
    Oyunda 1 kere oynadığım sonrasında hiç oynamadığım tek hero kendisi :D

Konuyu takip ediyorum , bu sıralar full time jugnle oynadığım için eğer yorumlardan hoşuma giderse alıp denemek isterim.
  • ww op,ama topta oynarsan op
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki jungle trynda hk. tavsiyesi olan varmi?

• Geçen topda ap kastım 300 apden sonra tank
    tek atıordi

• bi botrk al o yetiyor zaten ondan sonra full tank
  • Veve cugle op

• Oyuna ayakkabı ile başla, hatta rünlerini ms. yap. WW zaten 6 lvl den sonra en iyi gank atan jungler bana göre. Oyuna da ayakkabı ile başlama sebebin pasifinden ve q dan alacağın lifesteal zaten yeterli olacak ve sen kırmızı alıp o hareket hızınla çok da güzel baskınlar atabileceksin. Ben bu şekilde oynuyorum. Build olarak da tanky kasacaksın genel olarak 2. Yada 3. İtem Botrk tamamlarsın.

• ben machete + 1 pot + ward + ziynet ile başlıyorum. sonra antik golemin ruhu'nu tamamlıyorum, bot olarak karşı takıma göre seçiyorum, genelde atiklik çizmeleri oluyor.

sonraki item olarak uzun süre günateşi pelerini kullandım. ama şimdi değiştirdim ve buzboğan eldiveni yapıyorum. sonrasında yine tank. mahvolmuşu 1-2 kez çıktım açıkçası. daha çok araya girip yavaşlatma etkileriyle birini aradan çıkartıp, hasarı emmeye oynuyorum.

bu söylediklerim yüksek seviyelerde geçerli midir bir bilgim yok. ama seviyemde oldukça iş görüyor.
  • forumda jarvan nickli bi arkadas var biri @ lesin @ lemeyi bilmiyorum o warwick hakkinda baya bilgili onunla iletisime gecebilirsin

• Merak ettim ben de. @CastellonA Bu arkadaş mıydı?@jarvan

Bu arada mesaj kısmının altındaki haberdar et kısmına bi göz at
  • jungle değilde topta ap tanky olarak gayet op :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Merak ettim ben de. @CastellonA Bu arkadaş mıydı?@jarvan

yes

• ben 1-2 haftadır sürekli jungle WW oynadım :) genel olarak çok başarılı.. doğuştan bir jungler diyebilirim.. oyun başında aldıgım 5 potu gangte çok hasar almzsam ilerde item alırken satıyorum.. build olarak ;

öncelikle jungler itemlarından 300 hp verenini yapıyorum.. dakikada bir büyük canavar kesersen saglam para geliyor hemde tenacy + saglam can verdiğinden kolay kolay ölmüyorsun.. bot olarak armor botunu alıyorum.. sonra takımda güzel vuran varsa ilk iş frozen mallet kasıyorum ki kaçan ördekleri hızlıca yakalayıp takım arkadaşlarıma hediye ediyorum :) sonra karşıda kasmış ad bruiser varsa randuins omen yok ap varsa spirit visage çekioyurm.. her ikiside yoksa hydra, BOTRK alıyorum.. birde wits end aldımmı tamamdır :)

WW de skill olarak en başta q w e sonra hızlı yakalama(e), geldikçe ulti(r) kalanı q ya ver en sonda w kasarsın..

gang içinde kolay kaçamayan çok itelemiş yerlere agırlık vermek suretiyle takılıyorum.. durum bu şekilde.. soru varsa alabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Merak ettim ben de. @CastellonA Bu arkadaş mıydı?@jarvan

olmuyor cikartdiyince nick siliniyor
     Jungle warwick hk. bilgisi olan? Jungle warwick hk. bilgisi olan?

• Full tank karsıya göre rünler de ms ve lifesteal olursa iyi destekler. 6dan sonra bastığın lanelerde kill almadan cıkmazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.