Şimdi Ara

Jungle Udyr %57.56 W/L [Pbede Nerflendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem itemi (Runic echoes) hemde udyr'ı nerflemezler umarım
    14.3% Oynanma oranı.
    https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/45wm7h/udyrs_got_573_winrate_in_the_jungle_up_4_more/

[NERF]
    Hiz botu 5 hareket hızı daha az veriyor,Runic echoes artık %7 hareket hızı verecek.600 ile giden udyr 575 ile gidecek artık
    http://www.surrenderat20.net/2016/02/216-pbe-update.html?m=1

Özet:Udyr zaten hep güçlüydü,her zaman iyi vuruyordu ama hareket hızı sorunu vardı.Runic echoes(Ap Jungle itemi)+zzrot kapısı+atiklik çizmeleri+ölü adamın zırhı buildi ile bu sorun ortadan kalktı+devourer-guinsoo buildinden daha tank+hayvan gibi vuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 16 Şubat 2016; 23:00:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitti bitti ing bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Hem itemi (Runic echoes) hemde udyr'ı nerflemezler umarım
    https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/45wm7h/udyrs_got_573_winrate_in_the_jungle_up_4_more/

Knk hazır burdayken bişey sorcm lb vs ryze da lb ile nasıl ezebiliriz ryze bariyer almışsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

Knk hazır burdayken bişey sorcm lb vs ryze da lb ile nasıl ezebiliriz ryze bariyer almışsa?

Ezmene gerek yok,kule altı kalıyorsa pushlayip roam at,kule altı kalmiyorsa o adama gününü göster,zaten oyun late'e uzarsa ve tankınız varsa o ryze yaşamaz,yaşamamalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

Ezmene gerek yok,kule altı kalıyorsa pushlayip roam at,kule altı kalmiyorsa o adama gününü göster,zaten oyun late'e uzarsa ve tankınız varsa o ryze yaşamaz,yaşamamalı.

Qw yapıyorum adam beni w ile yakalıyor bnden daha fazla damagew atıyor

• Runici silsinler udyra bişey olmasın
  • mobil değil çöp

Bu mesaj forumun gümüşü tarafından atılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerfleyeceklermiş isteyene link atarım.
  • geçen oyniyim dedim build falan bilmiyordum ap jgl item+buzdogan+ölü adamın zırhı almıstım, sonra 1v3 giriyordum :D
  • Win Rate oranı daha yüksek ...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Jungle Udyr %57.56 W/L [Pbede Nerflendi]
  • Bence as itemi + guinso daha çok vuruyor.
  • Çok saçma ya it gibi ordan oraya ko?uyor hayyr bazylary tam troll ko?up ko?up gelip stun atyyor mesela sonra kaçmaya ba?layyp sonra sen base atmaya çaly?yrken yine gelip stunlyyo falan. Bunlaryn geneli jungledan çykmyyor zaten sonra oyun sonuna do?ru bottan topa 5 saniyede falan geliyo. Bi vaskervon videosu vardy udyr skill dodgelaya dodgelaya kaçyyodu baya o aklyma geldi ?imdi.

Edit :

5.16 dan sonrasy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 16 Şubat 2016; 18:03:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

Bence as itemi + guinso daha çok vuruyor.

Daha çok vuruyor mu bilmem ama bu build daha iyi,istatistiklerle kanıtlı
    @Linops Redditteki konu öyle diye win rate'ini öyle yazdım.
  • aynen bende zıpkın guinsoo yapıyordum acayip damage atıyorum bu buildin numarası ne ki? deniycem gerçi bu nası win rate kısaca acıklayabilcek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

aynen bende zıpkın guinsoo yapıyordum acayip damage atıyorum bu buildin numarası ne ki? deniycem gerçi bu nası win rate kısaca acıklayabilcek varmı

Tanky+İyi hasar çıkarıyor+600 Hareket hızı Buildin numarası bu Zıpkın+guinsoo ile yeterince hızlı ve tank -2si birden- olamıyorsun ama bu buildle runic echoes tek hasar itemi olarak yetiyor.Ayrıca orman dönmekte çok kolay runic echoesin pasifi sağolsun.
  • Smurf kasıyorum udyr ile cidden çok güçlü.Maksimum hızda ormanı temizlemek istiyorsanız r basın sonra 3. aa ile r yi bir daha vurunca hemen w basın r niz gelince taktiği başa alın.Böyle çok hızlı temizlersiniz ormanı ama earlyde çok mananızı yer bu taktik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Smurf kasıyorum udyr ile cidden çok güçlü.Maksimum hızda ormanı temizlemek istiyorsanız r basın sonra 3. aa ile r yi bir daha vurunca hemen w basın r niz gelince taktiği başa alın.Böyle çok hızlı temizlersiniz ormanı ama earlyde çok mananızı yer bu taktik.

Runic echoes alınca problem çıkarıyor mu peki ? Eksik mananın %16'sını yeniliyor ya.
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Denedim evet iyi hızı var ama yeterince tank değil sanki.

Ben beğenmedim bu buildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 16 Şubat 2016; 18:34:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Smurf kasıyorum udyr ile cidden çok güçlü.Maksimum hızda ormanı temizlemek istiyorsanız r basın sonra 3. aa ile r yi bir daha vurunca hemen w basın r niz gelince taktiği başa alın.Böyle çok hızlı temizlersiniz ormanı ama earlyde çok mananızı yer bu taktik.

Runic echoes alınca problem çıkarıyor mu peki ? Eksik mananın %16'sını yeniliyor ya.

Biraz azalır ancan pasifi için sürekli skill spamlemen gerektiği için yinede yaşayabilirsin.Zaten late gamede böyle bir sorunun olmaz çünkü buildinde mana itemleri var.Ben jungle itemi ve bottan sonra direk buzdoğan eldiveni alıyorum.Ondan sonra ölü adamın zırhı alınmalı.Bu 3 eşya ana buildin zaten.Ama öyle mana problemini 5 lvla kadar çekersin çok hissederek onda da solo ejder yaptığım için ben sıkıntı olmuyor. Udyr oynarken global görevleri yapmak zorundasınız çünkü ganka tmakta pek iyi değil.Low eloda oynadığım için karşı orman boş oluyor zaten oranın buffunu ve 2 orman kampını temizliyorum oyun başında 3 lvl oluyorsun.Ondan sonra gank atma ihtimalin varsa at.Yoksa git ormandai kampları sıra ile temizle.1200 gold ve 5 lvl olarak base atarsın.Ondan sonra mavi çarpımı ve ayakkabımı(Nadirde olsa geri kalmışsam şu ap veren kitabı alıyorum) birde mor totemi alıp ejdere koşuyorum.Ejedere koşarken botun itmesini söylüyorum ve güvenli bir şekilde solo ejdirimi yapıyorum.Bu dediklerimi tr plat eloda da yapabilirsiniz gerçi o da low elo oluyor Birde udyr oynarken her zaman risk alın.Kha zix oynamıyorsunuz oyunun en güçlü dövüşçülerinden birini oynuyorsunuz.

• şuan cok eğlenceli bugün action olsun diye adamların base e girip canı indiriyordum sonra 5 kişiyi peşimden koşturuyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.