Şimdi Ara

Jungle şampiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane ormanı hızlı dönen, bir tane de gankleri çok iyi olan jungle önerisine ihtiyacım var. Aklınızda böyle iki tane şampiyon var mı?

• 2 si bir arada WW

Orman dönme konusunda vasat ama harika gank "Eve" ve "Seju"

İyi orman vasat gank "Xin"

Oynamayı öğrendiğinde ikisinde de harika "Shaco"

Nanu ve Ivern harika orman, harika team fight, kötü gank.
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    Xin vasat gank mi ? Adam bottan topa e atacak nerdeyse , 3.vuruşun hoplatması ve e nin yavaşlatması var . xin müthiş gank atar.

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 18 Haziran 2017; 12:39:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise al hem gank potansiyeli iyi hem de rahat orman dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Xin vasat gank mi ? Adam bottan topa e atacak nerdeyse , 3.vuruşun hoplatması ve e nin yavaşlatması var . xin müthiş gank atar.

İmla

Vasat çünkü;

Göstere göstere gank atıyor
    Attığı gank de kill %90 onda kalıyor seçme şansı olmuyor
    Başarısız bir gank de e sini minyona atma dışında kaçma şansı yok
    CC özürlü "3 hitde zıplatırım abi" aklı başında rakipde işe yaramıyor, zaten sen 3 tane vurana kadar yatıyorsun
    E sinin menzili anca bir flash ediyor abartmaya gerek yok
    Genelde ultisi nin tek amacı durumu kurtarmak oluyor

Arkadaşın sorduğu iyi gank idi, Xin overall' da 10 numara 5 yıldız lafım yok, saldırı hızı ve can çalma ile kasmış Xin penta babam penta der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SourceCode -- 18 Haziran 2017; 15:8:46 >
  • zor şampiyonlarla uğraşmayın , zaman kaybı. plat 2-3 e kadar ortalama - tryndamare - master yi , warwick seni çok güzel götürür. daha da ileri götürür ama oyun bilgisi de şart. daha yükseğim diyorsan da şu sıralar Lee sin - Zac god tier
  • Kimse soylemedin ama bana kalirsa ikisinin de oldugu en iyi jungler hecarim :) gank potansiyeli zaten muazzam ustune birde q ile alan hasari ve w ile can yenilemesi hizli orman donmesini saglar.R sinin tf de fear atmasi ustune birde karakterin off tank olmasi , bence hecarim aradigin sampiyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Sup Önerisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shyvana öneririm.

Artıları;

+Rahat Gank (çok rahat Ultisiyle gank %90 başarılı oluyor.)

+Hızlı Orman Dönme

+6 level olunca Ejder kesmek.(Ejderi Ejderle kesmek gerekir 🙂)

+Tankımsı kasarsanız Tflerde Penta rahat 😈

+Ejderken Muazzam bir hasara Sahipsiniz.🐉

Eksileri;

- 6 level olana kadar gank atamamak( tavsiye etmiyorum ölürsünüz)

-Ormana Başlarken zorlanma Can sıkıntı oluyor.

-skillerinin bekleme süresi

• bu yamayla birlikte tier 1 jungle bunlar

Rek'sai • Nocturne • Kindred • Amumu • Evelynn • Olaf • Skarner • Shyvana • Hecarim • Vi • Shaco • Rengar • Gragas • Rammus • Graves • Master Yi

god tier ise
    Kha'Zix • Ivern • Warwick • Lee Sin • Sejuani • Zac • Elise
  • lee

sin

• Warwick ve hecarimden yana kullanıyorum oyumu.+1 zacte güzel ama cok nadir açık kaliyo. Sejuanide gerçekten harika oynamaya da bayılıyorum ama orman dönerken kanser olma ihtimalin mevcut...

• quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

İmla

Vasat çünkü;

Göstere göstere gank atıyor
    Attığı gank de kill %90 onda kalıyor seçme şansı olmuyor
    Başarısız bir gank de e sini minyona atma dışında kaçma şansı yok
    CC özürlü "3 hitde zıplatırım abi" aklı başında rakipde işe yaramıyor, zaten sen 3 tane vurana kadar yatıyorsun
    E sinin menzili anca bir flash ediyor abartmaya gerek yok
    Genelde ultisi nin tek amacı durumu kurtarmak oluyor

Arkadaşın sorduğu iyi gank idi, Xin overall' da 10 numara 5 yıldız lafım yok, saldırı hızı ve can çalma ile kasmış Xin penta babam penta der.

LOL

Zaten göstere göstere gank atmayan bir tek zac var? Ayrıca siz hala kill kimde kalacak muhabbetini yapıyor musunuz ya

• Evelyn,twitch,reksai ,khazix ,rengar,lee sin ile rammusda denebilir çunku cok hizlilar rammus qsu bunlarda denebilir dahada vardır bunlar göstererekmi gank atıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 18 Haziran 2017; 20:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Evelyn,twitch,reksai ,khazix ,rengar,lee sin ile rammusda denebilir çunku cok hizlilar rammus qsu bunlarda denebilir dahada vardır bunlar göstererekmi gank atıyor ?

Yav güzel kardeşim twitch evelynn shaco rengar kha zaten görünmezliğini kullanıyor. Bu yeteneği olmayan ama metada olan tonla jungler var. Ayrıca söylediklerinden bir tek khazix oynanıyor arada bilmem farkında mısın? Göstere göstere gank diye bir şeyi ilk defa senden duydum. Sen hiç gezgin almış üstüne üstüne yürüyen xin zhao gördün mü?
  • ww çok iyi orman dönüyor. gankleride başarılı rakip sıçra bile atsa q skili bağlandığı için rakiple birlikte gidiyosun sıçra atmadan.
  • doğuştan yapışkan ZAC

az kaldı 1m yapıcam.

• Şuan için en güzeli bence zac sejuani

• Şu an karşımda görmek istemediğim tek jung WW.. benim önerim Vİ veya jax... vi için 2 ad istemi çıkıyorum 3'lü ve ad orman istemi geri kalan full tank mükemmel bir hasarı var. gang atma potansiyeli çok iyi ama başarısız bir gank'tan ölü çıkar..
    profesyonel arenalarda ormancının tanklaşabilme özelliği çok önemli.. bu nedenle hem hasar hemde dayanıklı orman herolarını tavsiye ederim.. WW op
  • 1 arkadaş hariç kimse jax dememiş düşük elo da olsa hem ormanı hızlı dönebiliyor hem de e'sinin cc'si ile birlikte rahat rahat kill bırakabiliyor.Q'su ile alan kapatma da mevcut ki 2 itemden sonra istediğini kas.Sağolsun beni bronz 3ten silver 2 ye kadar çıkardı ki devam da ediyorum
  • benim mainim jungle ve en rahat gang atan şampiyon şüphesiz zac bence w sunun menzili 2 kule arası kadar tabi sizin kuleleriniz arasında orman rahat dönmek isityorsan nunu ve fiddle can çaldığı için çok kolay dönebiliyor tabi blue varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenx -- 19 Haziran 2017; 12:35:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.