Şimdi Ara

Jungle Main Ekko Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler main jungle Ekko olan kimse varmıdır hero bende olmasına rağmen hiç oynamazdim son 2 gundur ful oynuyodum ayakkabı jungle itemi luden çıkınca inanılmaz vurmasi vs. Latede ADC e e ile yarı can vurduğunu gordum p5 den p1 e bununla çıkabilir miyim acaba arada kalmış durumdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W ve ultiyi iyi kullanırsan neden olmasın.Ayrıca earlyde 2 saniyelik stun ile çok iyi gank atıyor.Kitle kontrol zincirlemede çok iyi.Yani earlyde cc'si olan koridorlara gank atarak snowball'a bağlayabilirsin.

• Çöp hero gelsin +lar

• Zonya taktigi uyguluyorum adamnlarin icine atlayip zonya basiyorum sonra ulti :) alandakiler yari can

• Ekkonun gang atması için koridorlarda cc olması lazım rakio ormancıda bunu öngörürse başın belaya girer zor valla oynaması.
  • O kadar zorlanmadım çünkü ustune atmiyorum baya ilerisine atiyorum top da zaten alan belli atınca zaten kapatıyor yolu bot ile de öyle zhonya hiç çıkmadım aralarına atmayip w ulti deniyecegim akşama bakayim nasıl olacak 6 lvl e kadar ormanda ölmezse zaten hiç ölmez ultiyi basıp e ile rahat kaciyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 20 Ekim 2015; 15:58:16 >
  • Onun yerine jungle fizz tavsıye ederim. Gangler kill garantili. 1-2 kill aldığında direkt snowball oluyorsun ve teq atıyorsun. Jungle itemi ile skill sinerjisi de çok iyi. Beleş elo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdrone

Onun yerine jungle fizz tavsıye ederim. Gangler kill garantili. 1-2 kill aldığında direkt snowball oluyorsun ve teq atıyorsun. Jungle itemi ile skill sinerjisi de çok iyi. Beleş elo.

Ad mi AP mi

• Ekko'nun mastery sini 4 level yapana kadar jungle olarak oynadım. Full AP çıkan lowdur diyorum.

• frenick53 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki AP.

Konuyla ilgili olarak bence jung ekko oynama. Tabi low eloda iş yapar. Ancak high eloda yapmaz. Bir ara bende baya oynadım. İlk çıktığı zaman sorun yoktu. Ancak şimdilerde herkes Ekko'yu çözmüş. W tahmin ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Tabi ki AP.

Konuyla ilgili olarak bence jung ekko oynama. Tabi low eloda iş yapar. Ancak high eloda yapmaz. Bir ara bende baya oynadım. İlk çıktığı zaman sorun yoktu. Ancak şimdilerde herkes Ekko'yu çözmüş. W tahmin ediyorlar.

Figt ortasında heleki ormanda figt donse iş yapar heralde plat 5 im westte inan silver de bile daha sağlam adamlar var. Kaldığı w şunu nereye attigimi görmeyenler oldukça fazla

• frenick53 kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim alabileceğin daha iyi seçimler var.

• Jungle ekko profesyonel oyuncular yapıyor ama soloq da olmuyor.Tıpkı soloq mid lulu oynamak gibi düşün.Ap kassan kırılgan ve mana hungry olur.Tank gitsen ayrı rün sayfası lazım ve hasarı az oluyor.Ancak Roa buzdoğan gerisini tank kasmak iyi olur diye düsünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenick53

quote:

Orijinalden alıntı: Superdrone

Onun yerine jungle fizz tavsıye ederim. Gangler kill garantili. 1-2 kill aldığında direkt snowball oluyorsun ve teq atıyorsun. Jungle itemi ile skill sinerjisi de çok iyi. Beleş elo.

Ad mi AP mi

AP kasacaksın.
    İlk AP orman itemi. %10 CDR
    %15 CDR Ionia bot.
    %5'de kabliyetlerden gelecek. Erken oyunda %30 CDR olacak.

Kalan %10 CDR'yi rünlerden ya da maviden sağlayabilirsin. Mana sıkıntısı çekmeyen mid herosu varsa mavi ile idare ediyorum. LB, Ahri gibi herolar varsa %10 olacak kadar seviye başı CDR rün takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashAnnie

Zonya taktigi uyguluyorum adamnlarin icine atlayip zonya basiyorum sonra ulti :) alandakiler yari can

Aynen ilk çıktığım item zhonya direk ölümsüz oluyor ulti ile birlikte az canım kaldığı zaman W atıyorum sonra zhonya basıyorum ulti gölge yaklaşmasını bekledikten sonra ulti atıyorum adamların yarı canı kalıyor.bana göre zhonya nın en çok yakıştığı hero ekko.

• starnebula01 kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan Kassadin veya Fizz.
  • Cinderhulk-Rylai alıyorum gayet iyi oluyor. İlk E fullediğinde ganklerde çok fazla hasar çıkarabiliyorsun.

• Zor hero kardeş . Kill toplama herosu olarak görüyorum ben ekkoyu. Çıkabilirsin ama çok sabırlı ve bencil oynaman lazım. Onun yerine kha'zix jungle yap daha kolay çıkarsın.
  • quote:

+1
  • quote:

-1 xD

Yazdım ama + verdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.