Şimdi Ara

Jungle hero?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir süredir jungle oynuyorum ve hecarim ile başladım bana gankları hecarim kadar saglam bir hero öneirmisiniz?

• Darius

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zac
  • Rammus
  • Rammus İyi gibi geldi
  • En sağlam gang ve kolay jungler herolar ; Zac(Heryönü ile jungler),Nocturne,(ultisi op)Jarvan IV(e+q kombosu havaya savurduğu için iyi bir jungle) Shaco(favorimdir gerek gang olsun gerek orman yaratıkları kesmek olsun.Sadece biraz antrenman ve birkaç guide izlemen gerek),Rengar(Ultisi ve pasifi başlıca bir gang aracı),Amumu (Junglelerin kralıdır iyi rün ve masteriesle girersen çarp almaya gerek kalmaz çarpsız tüm ormanı siler süpürürsün. gangdede 1 numaradır),Lee sin(bu adamda 10 numara),Nasus(En sevdiğim ormancılardandı. hatta ilk jungler herom. Gayette iyi.)
    Bu liste uzar tüm jungleler iyidir ancak iyi kullanmak gerekir. Asheyle bile jung giden gördüm yaratık keserken zorlansa da ultisinin stun etkisi olduğu için kolay gang atıyor.
    Kafana eseni al bizim dediklerimize bakma. eğer bizim dediklerimize bakacaksan al Warwick 18 ol git solo baron kes.
  • Yukaridaki mesaj iyiymis smite olmadan amumuyla jungle donecek arkadasi merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gank potansiyeli, dönme hızı ve late'deki etkisi açısından Zac, Jarvan, Sejuani ve Nautilus. Eğer skillshot'ın iyiyse Elise, Q stack'ini yapabileceksen Nasus'u da sayarım. Late'de biraz düşse de Xin de kesinlikle alman gereken.

İlk alacağın Zac ve Seju olsun.
  • Evelynn özellikle bronzda çok işe yarar millet pembe wardın ne olduğunu bilmiyor. Nasusu deneyebilirsin gang atmak çok kolay ve etkili 5 saniye slow nedir sen bilir misin ? Lee sin çok hoş bir hero ama çok zor oynaması diyeyim ultiyi saçma bir yere doğru atıp adamın kaçmasına yardımcı olabilirsin ( Tecrübeler ) Ama hepsinden iyisi kesinlikle zac. Her konuda mükemmele yakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.