Şimdi Ara

Jungle başladım tavsiyesi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler jungle oynamaya başladım şampiyon tavsiyesi edebilecek var mı warwick oynuyorum çok iyi dönüyor ormanı can çalması olduğu için bana böyle şampiyonlar lazım rammus warwick xin zhao oynadığım şampiyonlar var mı başka tavsiyesi olan nocturne nasıldır mesela

• Olaf ve nunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nunu ile başlayabilirsin hem ucuz hem kolay ben maokai ile öğrenmiştim ancak 4800 ip
  • Leesin oyna Shaco oyna bunlar kolay
  • maokai rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
  • Başlangıç için Nunu idealdir.
  • Nunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warwick oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.James Dio

warwick oynama.

neden hocam çok seri dönüyor ormanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

Nunu ile başlayabilirsin hem ucuz hem kolay ben maokai ile öğrenmiştim ancak 4800 ip

herkes nunu demiş maokai seri dönüyor mu ormanı parası sorun değil 4800 var zaten
  • Yaklaşık sezon 2 başından beri jungler oynuyorum sana şuan tavsiyem yani suan ormanda en güçlü champlar j4 , naut , seju , eve , lee , zac ve evet baslangıç için cok güzel bi seçim nunu ve suan oda bayağı güçlü
  • Sana evelyn yakışır ama nunu da ideal secim 1.40 tan

• quote:

Orijinalden alıntı: tomurcukk

Beyler jungle oynamaya başladım şampiyon tavsiyesi edebilecek var mı warwick oynuyorum çok iyi dönüyor ormanı can çalması olduğu için bana böyle şampiyonlar lazım rammus warwick xin zhao oynadığım şampiyonlar var mı başka tavsiyesi olan nocturne nasıldır mesela

El seçme ekranında darius seçildiyse oyuna girdiğin ilk saniye de blockla hatta seçme ekranında blokla diyicem ama orda yok sanırsam başlıycak sövmeye yok jungle filan saçarım junglenize gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: womanZ

Leesin oyna Shaco oyna bunlar kolay

adam lee'ye kolay dedi
  • Yeni basladiysan aman diyim eve - lee - shaco dan uzak dur.

Nunu en ideal junglerdir yeni basliyanlar icin.

Warrick den jungler olmaz uzak dur.
  • auralı itemleri bulundur üstünde iron solari olur rünlü kalkan olur. ward taşı ward olmayan yere at. lee alıp bt alma nunu alıp rabadon alma sen junglersın takımın önünde durup büyük ihtimal savaşı başlatacak kişisin yeterinde tank olman lazım bunun için ve 7/24 gank atmaya çalışma exp ve paradan geri kalırsın. eğer yapabiliyorsan karşı ormandaki yaratıklarıda tırtıkla

edit: ww oynama. 6 dan önce iyi gank atması lazım ulti yokkende gank atabilmesi lazım o yüzden bol ccli şampiyonları tercih edebilirsin seju heca nau mao lee.
    nunu counterjungle şampiyonudur ama gankleri güzeldir o kartopu adamı deli eder. shaco oynayabiliyorsan oyna rahat taşırsın oyunu ama becereniyorsan bulaşma ben 1 yıldır jungler takılıyorum hala daha oynayamam shacoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 29 Temmuz 2013; 19:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomurcukk

Beyler jungle oynamaya başladım şampiyon tavsiyesi edebilecek var mı warwick oynuyorum çok iyi dönüyor ormanı can çalması olduğu için bana böyle şampiyonlar lazım rammus warwick xin zhao oynadığım şampiyonlar var mı başka tavsiyesi olan nocturne nasıldır mesela

Elise zordur başlangıç için ama eğer kendini zorlar öğrenirsen daha iyi bi jungle yok nerdeyse hem damage i iyi q su sayesinde stun var adam elinden kaçamıyo aynı zamanda şuanda en iyi jungle dönme süresine sahip şampiyonlardan biri
  • J4

• Nocturne'den hiç bahsedilmemiş, çok iyi bir jungler karakteri bence. Ultisiyle mütiş gank atabilirsin. Kha'Zix de pahalıdır ama iyidir.
  • lee sin ve ww oynamada ne oynarsan oyna onlar ezq qnq
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.