Şimdi Ara

Jung mid duo (silver içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jung mid pre atacak varmı (silver) seri seri çıkalım , tek başına zor oluyor trollerden ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Fake Faker

jung mid pre atacak varmı (silver) seri seri çıkalım , tek başına zor oluyor trollerden ^^

hocam jungle oynarım genelde duruma göre nadiren solo çıakrım jungle kalmassa sup oynarım isterseniz ekleyin oynayalım muster123

• Main Jungle ekle Arades

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde maçta ortalama 8 kere ölüyorsun. Bu çok fazla. Kendini Farma odaklamaya çalış. Ama bir o kadarda agresif oyna. Bronz 3 hesabı 4 günde 18 lp gele gele gümüş 3 e böyle çıkarttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

Birde maçta ortalama 8 kere ölüyorsun. Bu çok fazla. Kendini Farma odaklamaya çalış. Ama bir o kadarda agresif oyna. Bronz 3 hesabı 4 günde 18 lp gele gele gümüş 3 e böyle çıkarttım.

dostum 50-60 dk süren oyun oluyor , ölmememi bekleme bnden , bak şimdi bi ark geldi pre girdik , win streake yaptık , o çıkınca girdim , oyun açılış ekranında herkes birbirine ana avrat sövdü , brand sup aldılar , trol trol , tabiki lose . duo suz girmem bundan sonra
  • quote:

quote:

Birde maçta ortalama 8 kere ölüyorsun. Bu çok fazla. Kendini Farma odaklamaya çalış. Ama bir o kadarda agresif oyna. Bronz 3 hesabı 4 günde 18 lp gele gele gümüş 3 e böyle çıkarttım.

dostum 50-60 dk süren oyun oluyor , ölmememi bekleme bnden , bak şimdi bi ark geldi pre girdik , win streake yaptık , o çıkınca girdim , oyun açılış ekranında herkes birbirine ana avrat sövdü , brand sup aldılar , trol trol , tabiki lose . duo suz girmem bundan sonra

Oynadığım her oyunda istisnasız herkesi mutelerim. Ve oyunların 4te birini silver eloda 4v5 kazandım. Bana güven 1 kill verip 1 kill almak sandığın kadar iyi bir şey değil. Karşındakinin şansını artırırsın sadece. Eğer kesmek çok garanti ise hamle yap. Sürekli dürt. Silver eloda late gameyi düşünme. Eary lisi iyi heroları oyna. Zaten çoğunun morali bozuluyor ve maçı bırakıyorlar. Pantheon gibi. Yadam mid ve 10. dk dan sonra çok güçlü olan ( En azından bana göre ) Ahri yi oynamanı öneririm.

• Iyi seviyede 1 2 tane duo bulun onlarla girin en iyi yolu bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    5 gün önce açıldı
    Altis mid lane montage
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Oynadığım her oyunda istisnasız herkesi mutelerim. Ve oyunların 4te birini silver eloda 4v5 kazandım. Bana güven 1 kill verip 1 kill almak sandığın kadar iyi bir şey değil. Karşındakinin şansını artırırsın sadece. Eğer kesmek çok garanti ise hamle yap. Sürekli dürt. Silver eloda late gameyi düşünme. Eary lisi iyi heroları oyna. Zaten çoğunun morali bozuluyor ve maçı bırakıyorlar. Pantheon gibi. Yadam mid ve 10. dk dan sonra çok güçlü olan ( En azından bana göre ) Ahri yi oynamanı öneririm.

orda aşşağıya bak istersen , ahriyle 20/1/6 oyunumda var , bak ben öldüğüm zaman kill almak için kule altına girip ölmem , ya gidip takım arkadaşımı kurtarırken ölürüm , yada çok iyi bir gang gelir öyle ölürüm , bu gün 8 kere mid oynadım 7 kere kazandım , oturupda kazanamadığım maçın sebeplerini de saymayacağım burda , silverde olağan şeyler bunlar :) ben seçim ekranında küfür flame yapan oyuncuları direk blocklarım zaten dediğin doğru , sinir bozan oyuncuyla oynanmaz , son durum da burda bakabilirsin :)http://tr.op.gg/summoner/userName=Texom

Edit : orada karşılaşmalarıma bakarsan zaten karşıma gelen mid oyuncularının 1 tanesinin bile kasamadığını , oyundan düştüğünü farkedersin ,tüm oyun boyunca 7-8 kere ölüyor olabilirim ama sonuç alıyorsun, gerisi teferruattır . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Faker -- 4 Eylül 2014; 5:17:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.