Şimdi Ara

JUMANJİ FİLMİNİ NASIL BULUYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneler önce Jumanji diye bi film vardı... tavla gibi bişeye atılan zarla çıkan neyse etraftan onlar geliodu... fil gelirse fil geliodu (benim hatırladığım kadarıyla böyle bi filmdi büyük bi zevkle izlemiştim)... onu bilenlerin film hakkındaki yorumları nasıl??? (((((bu filmin bi video oyunu da süper olur...)))))))

• döneminin en iyi en güzel filmi bence şimdide klasik tabi
  • küçüklüüümün filmiydi valla ilk islediiimde korktuuum sahneler bile vardı... Robin Williams'ın olması daha bir güseldi saten
  • ortaokuldayken islemiştim.. o yaşlarda güsell geliyo insana tabii.. deişik ve ilginç bir hikayesi var
  • gerçekten güzel bir filmdi ilkokul dayken ilk kez izlemiştim robin williams ın oynaması ayrı bir güzellik te şu an o filmin yazarından gali,ba başka bi tane daha film geldi vizyona zathura diye konu tıpatıp aynı oyun gerçek oluyor ama bu sefer uzayda gerçekleşiyor bu olaylar jumanjinin kopyası olmasına ragmen tavsiye ederim
  • güsel bi filmdi
  • gzldi hosuma gıtmıstı bnm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu hangi filmdi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok enterasan güzel bir filmdi, ilginç bir konusu vardı ve zamanın teknolojisine göre oldukça iyi çekilmişti
  • Sanırsam ben o film gösterimdeyken ilkokuldaydım.... Güsell bi filmdi .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: only_rock_metal

Seneler önce Jumanji diye bi film vardı... tavla gibi bişeye atılan zarla çıkan neyse etraftan onlar geliodu... fil gelirse fil geliodu (benim hatırladığım kadarıyla böyle bi filmdi büyük bi zevkle izlemiştim)... onu bilenlerin film hakkındaki yorumları nasıl??? (((((bu filmin bi video oyunu da süper olur...)))))))

valla iyi filmdir kendisi.şu anda ortalarda ona benzer adını yanlış hatırlamıyorsam zathura:bir uzay macerası adında vasat bir film dolaşıyo..
  • çok güzel filmdi

dipnot: filmdeki küçük kız şimdi örümcek adam serisinde mary jane karakterini canlandıran oynayan kirsten dunst tır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerous_MJ

çok güzel filmdi

dipnot: filmdeki küçük kız şimdi örümcek adam serisinde mary jane karakterini canlandıran oynayan kirsten dunst tır.

Casper ın bir filmi vardı orda küçük bir kız vardı onla falan tanışıyordu o kız HILARRY DUFF

• çocukluğumun en güzel fantastik filmi idi.gerek konusu,gerek oyuncular süperdi.cd sini bulabilsem alacam hemen.inşallah tv de yayınlarlar tekrar....
  • Kristen Dunst a aşık olmam o filmden başlar daha ortaokul genci iken.. ahhh ahh güzel filmdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.