Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.500
Cevap
107
Favori
831.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
Giriş

2025 makyajlı platinum modelde navigasyonu hayalet ekrana aktarabiliyormuyız? Kaynak kısmından apple carplay seçiyorum fakat navigasyon görünmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Birde 21 model tekna pakedi yeni aldım. Kablosuz carplay yok. Sonradan kablosuz yapmak mümkün mü acaba?

Merhaba,bende balatalari servis harici degistirdim disklerle beraber cok iyi fiyata yaptirmissiniz,kablosuz ise usb boyutunda adaptorler var onlardan kullanabilirsiniz ,cihazin donanimina adaptor eklenemiyor sonradan

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 27 Şubat 2026; 12:53:32 >
  • Arkadaşlar selamlar, hayırlı ramazanlar,

bu sabah nem çökmüş bir İstanbul sabahında başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim,

sabah anahtarım her zamanki gibi montumun cebinde aracımın yanına geldim, kapıyı açtım, koltuğa oturdum kapıyı kapattım, start a bastım araç anahtarı görmedi, anahtarı cebimden çıkardım vitesin yanına koydum, basıyorum düğmeye yok, anahtarı algılamıyor, kumandadan kapıları açıp kapattım... araçtan indim, kapılar otomatik kapandı, tekrar açtım bindim. aracı çalıştıramadım. 30 dk sonra tekrar geldim kapıyı açtım ve tek tuşla çalıştı araba...

daha önce yaşayan oldumu? pil kaynaklı mı acaba ? bu anahtarların pillerinin bitmeye yakın olduğunu nasıl anlarız? bilgisi olan varmıdır.

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Anahtari start tusunun tam ustune koyup denemismiydiniz?cunku anahtardaki pil biterse uzaktan algilamiyor fakat bu sekilde motor calisiyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 5 Mart 2026; 9:17:53 >
  • KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt

Denedim ama olmadı. Bakalım tekrar olursa video çekip servise götürmeyi düşünüyorum.

Yedek anahtarda da yapiyor mu ayni sorunu?

selamlar, şimdiye kadar ilk defa oldu, anahtar cemimde yada konsol da duruyorken ilk defa anahtarı görmedi diyebilirim. dün akşam aynı anahtarlar gittim açtım, çalıştı, bugün sabah yine sorunsuz kullandım...

Bakalım, tekrar olmaz inş.

• KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
    Böyle bir fotoğraf mı kastettiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Anahtarın pili ile ilgili araç ilk açıldığında ekranda 'anahtar pili zayıf' diye uyarı veriyor. Ben 2 yılda 2 kez pil değiştirdim, ama araç hiç açılmamazlık ya da çalışmamazlık yapmadı, bu uyarı arada çıktı, ya kullandığım piller kaliteli değildi ya da pil arada bir temassızlık yapıyor.

• Klimt kullanıcısına yanıt
    Evet,cok tesekkur ederim cok guzel durmus beyazda,bende dusunuyorum fiyat aldim,beim arac bulut gri,umarim buna yakistigi gibi durur benimkinde de

Bazen anahtar yok uyarisi veriyor,ama start tusunun ustune koydugumda goruyor bende,ama hic calismamazlik yapmadi,dun bende kapi ve cam sorunu yasadim,giderken birden bire camlar takili kaldi acmaya calistigimda,cam kilit tusuna bir kac kere bastim oyle acildilar fakat yolcu ve sofor arkasi gene takili kaldi,bir kac kere deneme sonu da hepsini acip kapatabildim,sag arka kapida kilit sonrasi acilmadi ve hala ne icerden nede disaridan acilmiyor,multimedya ekrani bir anda gitti geldi,videosunu cektim,servise goturdum hemen,ekranlara guncelleme geldigini onu yapacagini soyledi pazartesi gunune randevu verdi,kapi ve camlara da bakacaklarmis garantiden hallederler umarim

1.750.000 ₺

Ali bey merhabalar,

bu araçların hibrit leri ne zaman gelecek ? yada varmı öyle bir beklenti ?

"bence" tek dez avantajı şehir içi trafikte 10 litreler civarı gezen yakıt tüketimi... onu da hibrit ile çözerler ancak...

• Bence hibritleri 1.6l olduklari icin getirmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 10 Mart 2026; 17:25:33 >

1.6 motor ile bu araç 2.5 milyona yakın gelir ötv yüzünden bir mantığı kalmaz.

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.