Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.033
Cevap
95
Favori
752.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: achfighter

    Başka model arabalarda en üst donanımda bile geri görüş kamerası zor bulunurken Juke'da koymaları garip olmuş. Daha dijital klima yok ne geri görüşü yahu!


    Sanırım iyicene araba kullanmayı yeni öğrenmiş kadın arabasına çevirdiler. Öncelik olarak sensörler ve geri görüş kamerası. Dijital klima olmayıversin zaten otomatikte kullanacaklar demişlerdir. Deri direksiyon olmamasını ise hiç anlamadım. Acaba kremler direksiyonun üzerindeki deriyi yıpratıyor mu?

    Saçmalama birader. Dijital klima çokta fifi. Otomatik frenleme hiç kullanmadığın belli, güvenlik donanımımı otomatik klimamı. Saçmalama. Hafi deri direksiyon tamam saçma olmuş. Şu kol dayama ve dijital klimayı krize çevirdiniz. Yazmandan mantığın belli, tipik koltuğu yatarak kullanan yada kol dışarıda tiplerdensin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefona bakmak yerine arabada yola bakarsan otomatik frenlemeye ihtiyacın kalmaz. Üstelik otomatik frenin ve diğer sürüş yardımcılarının İstanbul trafiğinde başına bela açabileceğini bilmelisin. Her yerden makas atarak gelen, aralara giren motosikletlere göre hazırlamamış bu sistemler.

    Dijital klima kullanırsan ne kadar faydalı olduğunu görürsün. Ha ben geri görüş kamerasını da gereksiz bulmuyorum. Sadece ondan önce yapılabilecek şeyler varken geri görüş kamerasının öne çıkarılmasını garip buldum.

    Ayrıca benim dediklerime neden tetiklendiniz ki?

    Bence araba kullanmayı öğrenin, kolunuzu camdan çıkarmayın ve araba kullanırken telefonla meşgul olmayın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 1 Eylül 2021; 12:41:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • achfighter kullanıcısına yanıt

    Senin gibi çok tip gördüm. Yılda 45-50 bin km yol yapıyorum. Güvenlik donanımlarının dijital klimadan önemli olduğunu anlayamayan cahiller tetiklemeye yetiyor. Gereksiz dediğin donanımı ne zaman kullandın ki bilesin. Cahilliğin başına bela olur.


    *otomatik frenleme standart

    *şerit takip standart

    *trafik levhası okuma standart (yaa burada hız limiti kaçtı derdi yok)

    *full led farlar var ve aydınlatma gayet iyi

    *otomatik kısa-uzun far geçişi var, yok uzum yaktık yok kısalrınyakalım derdi yok. Uzun yolda ne kadar faydalı ve güvenli olduğu anlaman zor.

    *geri görüş kamerası standart


    deri direksiyon, kol dayama, dijital klima yok. Deri direksiyon olmaması aşınacak direksiyon demektir başkada sorun yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 1 Eylül 2021; 16:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni juke fiyat listesinde görünmüyor, bir bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betabahisci1

    Yeni juke fiyat listesinde görünmüyor, bir bilgisi olan var mı?

    Arkadaşa dün teslim aldık. 270 bin. Tekna otomatik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam hayırlı olsun, arabayı bundan sonra getirmeyecekler mi diye bir düşündüm de...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli üyeler herkese merhabalar. Bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Bundan bir ay önce 2016 model special edition paket bir juke aldık. Araçta bildiğim kadarıyla start stop yok, çünkü olması gereken yerde tuşu mevcut değil. Ancak geçen gün aküyü değiştirmek için gittiğimizde üzerindeki mevcut akünün start stop akü olduğunu gördük ve yine sorun olmaması için aynı aküden taktırdık. Sizce bu duruma sebep olan şey nedir? Akü daha önceden de yanlış mı takılmış?

  • Merhabalar nissan juke için orijinal sıfır nissan halı paspas ve kullanılmış petlas kış lastiklerim mevcut ilgilenenler dm den mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik ölçüleri?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm Arkadaşlar. 2019 model peugeot 2008 1.5 dizel Allure paket (son kasadan bir önceki kasa) ile 2020 juke platinum paket arasında kaldım. Ama juke almaya daha yakınım gibi. Donanım ve tasarım olarak eski 2008 den daha hoş geldi gözüme. 1000 motorun şanzıman motor uyumu nasıl acaba. Birkaç yerde ilk kalkışta motorun tepkisiz kalıp sorun oluşturabildiği yönünde yorumlar okudum. Bu yeni kasa juke alıp kullanan tecrübelerini paylaşabilirmi acaba. Tavsiye edermisiniz 2008 e göre. Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt

    Yeni kasa değil ama eski kasa Juke sahibiyim. Sorunsuzca kullanıyorum. Yeni bir araç alacak olsam iki seçenek arasında kalsam marka-model ne olursa olsun yeni kasa olanı tercih ederdim. Yeni kasa 2008 ve yeni Juke karşılaştırılabilir ve herhangi birisi seçilebilir. Tabi eski kasa Juke ve yeni 2008 arasında kalsam hiç düşünmeden 2008 derdim :)

  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Aynen dediğiniz çok doğru. Ama şikayet varda ve youtube videolarında bu soruna değinenler olunca insan ikilemde kalıyor. Sonuçta 500000 tl ye yakın para vereceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt

    Otomatik vites olunca konu biraz hassas oluyor tabi. Arkadaşımda manuel vites yeni Juke var. Motorun performans olarak tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Tabi beklentiyi çok da yüksek tutmamak lazım. Turboda olsa neticede 1000cc lik bir motor. Yeni jukelarda eskisi gibi cvt değil çift kavramalı Renault dan alınan otomatik vites var bildiğim kadarıyla. Test etmediğim için birşey söylemem doğru olmaz ama dct nin teknolojisi gereği eski versiyona göre (cvt) tüketim ve performans olarak çok daha iyi olması gerekiyor...

  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Yeni kasası çok hoş bir araba ama nedense piyasada pek yaygın değil. Bir peugeot 2008 kadar yaygın kullanımı yok. Ama sahibinden de satılanların çoğu düşük km de hep.Memnun olanda var, memnun olmayanda var. En iyisi denk gelirse test sürüşü yapıp denemek sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt

    Satış rakamlarını bilemiyorum ama Ankarada neredeyse 2008 kadar yeni Juke görüyorum :) Dediğiniz gibi en güzeli bir bayiye gidip test sürüşü yapmak..

  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Hocam selam.2012 Juke sahibi oldum ama dünden bu yana yol bilgisayarı ekranında saat ayarı yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba 2013 model visia Juke almayı düşünüyorum pazarlığı da yaptık ama kafama takılanlar var mesela araçta LPG var sahibi motor arıza lambasının LPG de yandığını normal olduğunu söyledi normal midir
    Bu araçlarda LPG kullanışlı mıdır motora subaplara zararlı mıdır
    Birde visia pakette bu sürüş modları yokmuş yakıt konusunda şu anda 7 lt civarı gösteriyor sürüş modları yakıtta ne derece etkili cevaplar için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke 2012 dizel akü değiştirirken araç çalışır vaziyette işlem yapsam teyp kodu istermi?


  • Güncel Fiyatlar.

  • crospotter13youtube
    Taking you on a full detailed tour & review of the new Nissan Juke Hybrid 2023 model. SUBSCRIBE, POV test drive is coming! MODEL IN THE VIDEO: Nissan Juke Hybrid 2023 Tekna trim Bose Personal Plus 1.6-litre engine & e-motor Power HP (kW): 94hp (69kW) + 49hp (36kW) Trunk space: 354 litres (a slight reduction of 68 litres compared to the petrol version) COLOR: dual tone Magnetic Blue & black roof multi-modal automatic transmission Battery: 1.2kWh PRICE: 263.846,90 kn (35.030 EUR) #NissanJuke2023 #NissanJukeHybrid2023 #NissanJukeHybrid2023fullreview #NissanJukeHybrid2023fullindepthreview #NissanJukeHybrid2023exterior #NissanJukeHybrid2023interior #NissanJukeHybrid2023detailedreview #NissanJukeHybrid2023cockpit #NissanJukeHybrid2023infotainmentsystem #NissanJukeHybrid2023Tekna #NissanJukeHybrid2023TeknaBose #NissanJuke2023newlogo #NissanJuke2023newlogodetails #newNissanJuke2023 #2023NissanJuke #2023NissanJukenewmodel #2023NissanJukenewlogo #2023NissanJukefullreview #2023NissanJukeHybrid #NissanJukeHybrid2023details #NissanJukeHybrid2023specs #NissanJukeHybrid2023newlogo #NissanJuke2023changes #NissanJuke2023powertrainhybrid #NissanJuke2023hybridmodel #NissanJuke2023newlogo #NissanJuke2023touchscreen #NissanJuke2023cockpit #NissanJuke2023ambientlights #NissanJuke2023ambientlighting #NissanJuke2023moodlights #NissanJuke2023lights #NissanJuke2023LEDlights #2023NissanJukenewHybrid #2023NissanJukeHybridspecs #2023NissanJukeHybridPS #2023NissanJukeHybridHP #2023NissanJukefullreviewdetails #2023NissanJukeinterior #2023NissanJukeexterior #2023NissanJukeHybridfullindepthreview
    https://www.youtube.com/watch?v=aJwTXDDtJEI
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.