Bildirim
### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (419. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun, ikame aracı kasko firmanız karşılar.
İşiniz artkıy a kalırsa zor, iki günden önce vermezler. Bence önce borovali ya bir sorun derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ sadece benim görüşüm -
Tesekkurler,evet borovaliya goturecegim,artkiyi aradim telefonu acan olmadi,yorumlardan okudum artkiy parca temini surelerini de cok uzun tutuyormus,pazartesi birakacagim bakalim ,ilk defa kaza yapiyorum o yuzden ikame arac vs prosedurleri hic bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aracı bırakırken kasko firmamızla hemen iletişime geçin ve yedek aracınızı isteyin. Onarım sürecinin ne kadar olacağını öğrenin servisten, kasko expertizi servise hasar tespitine gelecek ve onu verdiği rapora göre kaskonuz işlemlerini başlatır. Geçmiş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ sadece benim görüşüm -
Tesekkur ederim bilgi icin,kaskoyu aradim tutanagi servise veriyormusum,girisleri biraktigim servis yapiyormus pazartesi tekrar arayacagim,umarim tamiri uzun surmez,arac elim ayagim benim durumumda aracsiz kalmak cok zorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçmiş olsun ,
Anladığım kadarıyla size arkadan çarptıkları için suçlu karşı taraf. Eğer vurup kaçmadılarsa ve karşılıklı tutanak tuttuysanız bunun için kaskoyu devreye sokmadan trafik poliçesi ile yaptırabilirsiniz. Her halukarda karşı tarafın trafik poliçesi sizin hasarınızı karşılayacak.
Ayrıca aracınız yapıldıktan sonra değer kaybı için başvurmayı unutmayın. Aracınızda bir değer kaybı oluşuyor , yine karşı tarafın sigortası aracınızda oluşan değer kaybına istinaden size ödeme yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin3434 -- 2 Kasım 2025; 3:41:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
silecek birşey yok, aracı çalıştırın, camlara hava verin siz 1-2 km gitmeden normale dönüyor,
bölgesel olabilir, kapalı garajda bekleyen araçlarda nadir olur, açık otopark da bekleyen araçlarda daha sık karşılaşırsınız.
ama takmayın, her nissan yaşıyor bunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı