Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.367
Cevap
104
Favori
818.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bugun bir kaza gecirdim,aracima arkadan vurdular,tutanaklar tutuldu,bagaj kismi iceri goctu ve tamponda biraz hasarim var arac yurur durumda.sormak istedigim soru su arac servise pazartesi gunu gidecek ,sanirim bilirkisi geliyormus tamire baslamadan ama bir haftayi bulabiliyormus gelmesi ,yurur durumda oldugu icin araci serviste birakmak durumunda kalirmiyim bilirkisi gelene kadar,ya da tamir baslamadan hemen ikame arac veriyorlar mi serviste kalirsa?yada servis bilirkisi geldiginde getir diyebilir mi?arac fotodaki durumda ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 1 Kasım 2025; 18:39:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, ikame aracı kasko firmanız karşılar.
    İşiniz artkıy a kalırsa zor, iki günden önce vermezler. Bence önce borovali ya bir sorun derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tesekkurler,evet borovaliya goturecegim,artkiyi aradim telefonu acan olmadi,yorumlardan okudum artkiy parca temini surelerini de cok uzun tutuyormus,pazartesi birakacagim bakalim ,ilk defa kaza yapiyorum o yuzden ikame arac vs prosedurleri hic bilmiyorum

Aracı bırakırken kasko firmamızla hemen iletişime geçin ve yedek aracınızı isteyin. Onarım sürecinin ne kadar olacağını öğrenin servisten, kasko expertizi servise hasar tespitine gelecek ve onu verdiği rapora göre kaskonuz işlemlerini başlatır. Geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tesekkur ederim bilgi icin,kaskoyu aradim tutanagi servise veriyormusum,girisleri biraktigim servis yapiyormus pazartesi tekrar arayacagim,umarim tamiri uzun surmez,arac elim ayagim benim durumumda aracsiz kalmak cok zorlar

Anladığım kadarıyla size arkadan çarptıkları için suçlu karşı taraf. Eğer vurup kaçmadılarsa ve karşılıklı tutanak tuttuysanız bunun için kaskoyu devreye sokmadan trafik poliçesi ile yaptırabilirsiniz. Her halukarda karşı tarafın trafik poliçesi sizin hasarınızı karşılayacak.

Ayrıca aracınız yapıldıktan sonra değer kaybı için başvurmayı unutmayın. Aracınızda bir değer kaybı oluşuyor , yine karşı tarafın sigortası aracınızda oluşan değer kaybına istinaden size ödeme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin3434 -- 2 Kasım 2025; 3:41:38 >
  • yalcin3434 Y kullanıcısına yanıt

silecek birşey yok, aracı çalıştırın, camlara hava verin siz 1-2 km gitmeden normale dönüyor,

bölgesel olabilir, kapalı garajda bekleyen araçlarda nadir olur, açık otopark da bekleyen araçlarda daha sık karşılaşırsınız.

ama takmayın, her nissan yaşıyor bunu

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.