Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.032
Cevap
95
Favori
752.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2014 yılında aldığım aracımın aküsünü geçtiğimiz cuma değiştirdim. Start/stop olduğu için Bostancı sanayi de 650 liraya yeni akü aldım. (Merak edenler için) :)

    Sorunuma gelicek olursam, akü değiştikten sonra gösterge üzerinde start/stop ışığı yanıp sönüyor seyir halindeyken bile. Sanıyorum akü değiştiği için tanıtma tarzı bişi yapılmalı. Vaktim olmadığı için ve uzun yola çıkacağım için bu işlemi ertelemeyi düşünüyorum. Bu şekilde kullanmam aracıma zarar verir mi? Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim..
  • Bende aku degistirdim o lamba hic yanip sonmedi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bayağıdır takipcinizim işlerin yoğunluğundan dolayı yanınızda olamadım geçtiğimiz ayın 5inde bu kulübe resmi giriş yaptım 2015 1.5 skypack 23400 km fiyat:67500 aracı almadan 1 senedir yabancı forum siteleri de dahil her şeyini araştırdım bazı ufak dezavantajları (120 kmh den sonra araç aşırı rüzgar sesi aliyor,bagajı söyleme gereği duymuyorum,torpido sert plastik malzemeden yapılmış) olsa da bu canavara resmen aşık oldum gerek dış görünüş gerek her türlü arazi şartlarında mutlu eden performansı buna binaen üzerindeki dci Renault motorun sağlamış olduğu mükemmel yakıt tasarrufu içinde oturduğunuz bu aracın ne otomobil ne demek jeep olduğunu kesinlikle söyleyemezsiniz çünkü ikisinin de tadını veriyor almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim keşke daha önce kullanma imkanım olsaydı bu canavari 😀

     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10urman 1 kullanıcısına yanıt
    Aslında seyahatte olduğum zaman akü bitmiş o şekilde kaldı araç. Daha sonra tekrar şarj ederek kullanmaya devam ettim 1-2 hafta kadar lakin sonunda pes etti akü. Ne olduysa bu arada oldu
  • managerpolat2323 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Bende aynı şekilde düşünüyordum kaza yapana kadar :) Yedek parçaların haddinden pahalı olduğunu düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufjuke

    yağ azalmış eklersen sorun çözülür

    Yağ ekledim geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAM JUKE SEVEN ARKADAŞLAR JUKE YAŞAM TARZI UZAKTAN BAKARKEN AŞIK OLACAĞINIZ BİR ARABA NE YAZIKKİ SATMAK ZORUNDAYIM 2014 MODEL 28,500 KM DE SPORTPACK DİZEL ARABAMI SATIYORUM FİYAT BURADAKİ ARKADAŞLARA ÖZEL SON 64,000 YAPICAM İLAN NO 448523174
  • Merhaba arkadaşlar,

    Eşime Juke almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacaktı.

    1- Juke'un mevcut kasası 2014 mü? Yani 2013 model alırsak, eski kasa mı almış olacağız?
    2- 1.2 mi sizce daha mantıklı? 1.5 dizel mi? (Biraz genel bir soru oldu farkındayım?)
    3- Navigasyon, sun roof olsun istiyorum. Bu nedenle Special Edition ve Premium almam gerekiyor sanırım? Sky Pack'de dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası v.s. olmuyor değil mi?
    4- Sizce model olarak 2012-2013-2014-2015 arasında fark var mı? Zira, istediğim şeyleri ekleyince min 65.000-TL fiyat çıkıyor. Ben 55-60 Bin TL arasında bir bütçe ayırmak istiyorum. 2013 model alsam olur mu?

    Teşekkürler.
  • altai35 A kullanıcısına yanıt
    Mevcut kasa 2014 den başlıyor.önceki modellerde sunroof yok.skypack alıp navigasyonu kendin taktırmanı öneririm üstündekini beğenmedim.Ben kendim taktırdım kamerasına kadar android işletim sistemli 1.200 liraya mal oldu.

    1.2 yada 1.5d almak size kalmış çok uzun süre kullanmayacaksanız ve çokta km yapmıyorsanız dizeli önermem aşırı ses geliyor içeri benimki dizel.Yok ses çok önemli değil diyorsan tabiki dizel.
  • 445404343 aracım satılık arkadaşlar. Sedan aracana geçmek durumunda kalıyorum malesef. Ama ileride param olduğunda 2. Araba olarak yine alabilirim juke. :)

    Fiyat olarak 57000 yazdim.forumdan arkadaşlara cok az daha indirim yaparim:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10urman -- 1 Temmuz 2017; 23:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altai35 A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam cam tavansiz almani onermem. Ilk juke aracim eski kasa visia cam tavansiz dizeldi. İçi bunaltici dizel cok sesli rahatsiz ediciydi. 1.2 turbo olana geçtim dünya varmis dedim. Cam tavan olması icerisini ferah göstermekte. Dokunmatik ekran ise disaridan kendin taktirman daha uygun ve güzel olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Henüz araç alamadık. Hala bakıyoruz.

    2014 model - 1.2 - 32.000 km'de hasarsız-boyasız-değişensiz-sky pack
    2015 model - 1,5 - 23.000 km'de hasarsız-boyasız-değişensiz-special edition

    1,2 olanı alacaktım. Ama satıcı araç hakkında eksik bilgi verdi. Araçtan soğudum biraz. 30 Bin bakımını yaptırdım dedi. Aracın başında yaptırmadım dedi. Kaputta 2 tane ufak göçük vardı. Üzerine birisi oturdu dedi ama bana inandırıcı gelmedi. Bir de çok fazla çizik var. Özellikle 3 tane anahtar ile çizik var. (derin). (Bunlar ilanda yoktu gidince öğrendim)

    1,5 dizel. İlandaki ile aynı. Çok güzel ama fiyat yüksek gibi.

    1,5 dizeldeki gürültü nasıl bi gürültü yani rahatsız edici mi? 2 aracı da biraz kullandım (hız yapmadım). gürültü duymadım. Kullanımı çok güzel. Juke'u çok sevdim. Kesin alacağım ama içime sinen aracı bekliyorum. 15 model içime sindi ama fiyat yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altai35 -- 2 Temmuz 2017; 21:50:35 >




  • altai35 A kullanıcısına yanıt
    Juke'ta kullanılan 110 beygirlik 1,5 dizel motor kendi ailesinin en agresif motoru olsa da ses ve özellikle titreşim konusunda gayet medeni bir motor. Arkadaşımda 2012 dizel leon var. Benim juke'a binince ne güzel bunun sesi diyor. Kendi sınıfındaki dizel araçlar arasında motor sesi gayet makul. O konuda kafanızda bir soru işareti olmasın.

    Şahsen düşük hacimli turbo benzinli motorları hep beğenmişimdir. Performans isteyince performanslı, ekonomi isteyince nispeten ekonomik olabiliyorlar. Dizellerin fiyat farkını düşününce insanın aklı benzinliye kayıyor. Sizin durumunuzda kriter sanırım iki aracın genel durumu. Fiyatlarını bilmiyorum ancak dizel daha temiz anladığım kadarıyla. Hırpalanmış, hor kullanılmış araç her daim daha pahalıya malolur uzun vadede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zizifos -- 14 Temmuz 2017; 13:29:25 >
  • Arkadaşlar Juke 1.6 Cvt Special Editionda bulunan orjinal Nissan connect sistem hangi markanın ürünü? Müzik görüntü olarak hangi formatları destekliyor? İnternetde inceleyebileceğim bir link varmı?
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Geçenlerde başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum, belki başınıza gelirse aklınızda olsun diye.

    Seyir halindeyken frene biraz sert bastığımda el frenini çektiğimizde yanan kırmızı ünlem işareti yanıyordu. Arada sırada sarı araba işareti olan ve altında kayma belirtisi olan bir simge geliyordu. Servisi aradım, fren hidroliği azalmış olabilir ya da balata ve disklerde sorun vardır dediler.

    Hemen götürdüm servise, arkadaş inceledi. Fren balataları ve disklerin değişmesi gerektiğini söyledi. Zımpara yapıyoruz ama kurtarmaz dedi. Hidrolik yağı azalmış ona da ekleme yaparız dedi.

    Ne kadar doğru bilemiyorum tabi, oraya kadar gidipte adamlar sorunu söyledikleri zaman yok değiştirmeyelim diyemiyoruz. Canımızı taşıyouruz sonuçta.

    Sonuç olarak ön diskler ve balatalar değişti. 900TL fiyat çıkardılar.

    Aracımız 2015 model ve 49 bin km de.

    Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?




  • Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmam gerekiyordu affınıza sığınarak..

    Bende geçenlerde yaşadığım bir konuya değinmek istiyorum. Aracım 2014 model 1.5 motor ve 31 bin de. Garantimin bitmesine iki ay var lakin kesinlikle nissan serviste yaptırmam 30 bin bakımı. Yine de bilgi edinmek amacıyla fiyat teklifi aldım İstanbul da bir bayiden ve yaklaşık 800 lira olduğunu söylediler. Tabi hemen çemkirmeye, eleştirmeye başladım nissan servislerini vs :) Asıl mesele şu ki, garanti bittikten sonra fiyatların neredeyse yarı yarıya azaldığını söylediler.Sebebi garantiden sonra firma, Türkiye de üretilen firma garantisine sahip parçaları kullanıyomuş bundan dolayı da fiyatlar bu derece düşüyor dediler. İşin özeti; garanti süresince kıymetli müşterileriz garanti sonrası eskimiş müşteri..Sanayide ki ustama anlattım epey güldük tabi duruma. Juke canımız, ciğerimiz ama Nissan dan ne araba alırım ne de aldırırım çevreme, tabi takdir sizin.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?




  • 2012 model dizel manuel vites juke aracımın esp (kayma) ikazı yanıyor sürekli. motoru kapatıp açınca sönüyor sonra tekrar yakıyor. başına böyle birşey gelen oldu mu? sensörleri kontrol ettirdim sıkıntı görülmedi. servis turbo arızasından kaynaklı dedi ama bana hiç mantıklı gelmedi.
  • CocaBJK C kullanıcısına yanıt
    son üç gündür lastik basınç uyarı lambası yanıyor benimde. Kapıda yazan ayarlara göre şişirdim lastikleri fakat hala ışıklar sönmedi. Akü değişimi oldu acaba onunla ilgili bişi mi
  • Lastik basinci işiği kendiliğinden sönmez. Basili tutup sıfırlamanız lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CocaBJK C kullanıcısına yanıt
    %90 fren müşürüdür degiştirirsen hallolur bence.turbo arızasıyla esp nin ne alakası varmış onuda sorsaydın bana da mantıksız geldi.
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.