Şimdi Ara

JTS MOTORA 25 BİN TL LİMİTLE TURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alfa romeo 2.2 jts N/A motor remap edilmiyor bildiğimiz üzere.Aracımın performansını (0-100)artırmak istiyorum.

brera 2.2 jts 185 hp. bunun için de 25 bin tlye kadar bütçem var.(satıp başka araba al paraya yazık demeyin,gerekirse 50 bin tl harcarım bu arabayı satmam).

Istanbul ya da ankarad N/A motorları komple elden geçirip performansını artıran güvenilir büyük yerler var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderoflife -- 14 Kasım 2014; 1:45:44 >

• Yapıyosa tork garage yapıyordur bi bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armağan_D

Yapıyosa tork garage yapıyordur bi bakın derim

çok teşekkürrler inceliyorum
  • Önünden bi kaç kez geçmiştim ünlü bi yer daha cok subaru yapıyolar istanbuldan bile gelenler var diye biliyorum belki sizin aracınızla da ilgilenebilirler sonuçta para kazancak :) onun haricin de kayseride cok ünlü bi yer varmış auto king ya da king auto araştırmanızı tavsiye ederim

• http://www.torkgaraj.com

• Ruhsata işletilebiliyorsa ben o paraya Corvette motoru getirdirdim yurtdışından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Ruhsata işletilebiliyorsa ben o paraya Corvette motoru getirdirdim yurtdışından.

başka araçların motoru, başka araçlara takılabiliyor mu ? bilgim yok ondan soruyorum.eğer takılıyorsa çok şahane motorlar taktırabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderoflife

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Ruhsata işletilebiliyorsa ben o paraya Corvette motoru getirdirdim yurtdışından.

başka araçların motoru, başka araçlara takılabiliyor mu ? bilgim yok ondan soruyorum.eğer takılıyorsa çok şahane motorlar taktırabilirim

Ben bir drift aracı projesinde nissan s13'e Corvette motoru takıldığını gördüm. Ancak plakalı araçlara bu oluyor mu bilmiyorum. Oluyorsa kendi motorunu satarsınız çok güçlü motor takabilirsiniz. Ancak şaseyi güçlendirmek gerekir.

• faturası olan herhangi bir motoru yakıt türü ve silindir hacmi aynı kalmak koşuluyla araca taktırabilirsiniz ancak, araba orjinal beyniyle çalışmayacağı için göstergeler vs sorun olabilir..
  • Swap yaparsanız günlük kullanmanız zor olur. Çok zahmetli bir iş
  • Ruhsata isletilmeli bence.. iyi arastirmak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.