ewet arkadaslar artık usko dewrinin bitip jpko dewrini basladıgı su sıralarda jpkoya gecmek isteyen karasız arkadaslara yardımcı olmak için bu topici actım bu topicte jp koyla ilgili değisik resimler upload ettim not:tamamen kendi emegimdir asla alıntı değildir daha fazla arkın görebilmesi için en azından yarına kadar yukarda tutulursa serinirim ewet arkadaslar karsılastırma sizin iste süpürge kullana bi mage
bu reimdede obur bir arkadasımız war
buda hayvan gibi bir warrior testeresi
daha çok resim war simdilik bunlar upload oldu diğerleride oldukca bu topicte yayınlıcam sizde iliginc gördügünüz resimleri koyarsanız arkadaslarımız bilgilernir
yorum yapın yaw beyenmediyseniz ilk silcem
bunun ne oldugunu bende anlamadım
ya bakıp geçmiyin abler bi yorum yapın
jpko cok cıvık lvl 60 lar 30 gibi lvl 70 ler hiçbişi orda cz sadece 80 cıvık japko oynayacağıma bayık myko oynarım daha iyi
jpko cok cıvık lvl 60 lar 30 gibi lvl 70 ler hiçbişi orda cz sadece 80 cıvık japko oynayacağıma bayık myko oynarım daha iyi
tercih senin myko yada baskası beni ilgilendirmez ben sadece yardımcı olmaya calısıom
kardeş nerden buldun yavff o süpürgeyi birindede çatal var :D
saol çok güzel olmuş emeğe saygı!!
ee yorum yok mu bakıp geçmeyin yaw
abi bi çatalda bana alın az sonra geliyom jpko ya az kaldı yükledim:p
yok ya japko sarmadı beni.şöle bi baktım da nası anlaşıcaz o adamlarla
o testere süpero priesttekide club tarzı bişi+8 yumruk
Mage para kasmak için ev temizligine gidiyor vatandaş yemegine ks yapılgıgı için büyük çatal kullanıyor testere necmiye özenmiş bi wariror yedigi dayaklardan sonra yumruk kallkan bir prest
jpkonun itemleri çok acayip adam solucana çatalla dalıyo sonra kızgarada pişirip yermagelerin elinde süpürge var mayyak yaw bu jpko bide süpürgeyle uçsa bu jpko kafayı sıyırtmış diyecem resimler güzel emeğe saygı...
Bence tek kelime ile iğreç.oyunun gerçekçiliği falan kalmamış.ne o öyle çatallamı adam kesicez