Şimdi Ara

Joystick ile Oynanan Uçak Simulasyonları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir joystick almayı planlıyorum acaba joystick ile oynanabilen hangi uçak simulasyonu oyunlarını önerebilirsiniz?

• savaş içerik falcon normal uçaklar helikopter v.s microsoft flight similatör isimde harf hatası olabilir
  • zaten 3-5 tane adam gibi oyun var joystickle oynanabilen onlarda belli zaten üstte arkadaş belirtmiş ama tavsiyem biraz pro işi bu DCS: A-10C Warthog oyunu çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

zaten 3-5 tane adam gibi oyun var joystickle oynanabilen onlarda belli zaten üstte arkadaş belirtmiş ama tavsiyem biraz pro işi bu DCS: A-10C Warthog oyunu çok iyidir.

kardeş sen bunu oynuyormusun online olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullpusat

quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

zaten 3-5 tane adam gibi oyun var joystickle oynanabilen onlarda belli zaten üstte arkadaş belirtmiş ama tavsiyem biraz pro işi bu DCS: A-10C Warthog oyunu çok iyidir.

kardeş sen bunu oynuyormusun online olarak ?

ben şuan oyunu çözme aşamasındayım gamepadle oynuyorum onlada zor tabi
  • ben falconu denemiştim tabi çözemeyince fazla uğraşmadım şuan filght similatör yüklü canımı sıkılınca giriyorum online oynanıyorsa indiririm belki
  • fsx basit kalıyor a10-c nin yanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet a10-c nin sağlam bi linkini vermen mümkünmü mümkünse torrent
  • Yakında joystick alıyorum bulunsun.

edit:@south korea oyun iyimiş yalnız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyjey11 -- 28 Mart 2012; 21:03:23 >

• Gülmekten öldüm
  • bence en iyi simülasyon FALCON bms 4.32 dcs a-10 grafik olarak çok iyi fakat bu uçakla uçmak hiç zevkli gelmedi Su-27,mig 29 bile a-10'dan daha iyi bence falcon bms 4.32 sim dalında çığır açtı
  • Eski tür uçakları seviyosan 2. dünya savaşı konulu IL 2 Sturmovik tavsiye ederim. Türünün en iyi oyunlarından biri.. 64 kişiye kadar desteklenen multiplayer modunda oynamak çok zevkli. Birde bunun eklenti paketimi ne çıktı galiba Cliffs of Dover diye, onu denemedim hiç oyüzden tavsiye edemicem, ama güzele benziyor o da. (tek bildiğim 120 kişiye kadar mp desteği sunması ve tabiki daha iyi grafikleri var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 29 Mart 2012; 6:19:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.